0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι περισσότεροι γονείς αυτά τα διαθεματικά,μη αποσπασματικά,η γνώση ως ολότητα κλπ δεν τα ξέρουν και δεν τα καταλαβαίνουν
Οι γονείς δεν εχουν ενημερωθεί κατάλληλα, γιατί ενημέρωση με μια φωτοτυπία που μοιράστηκε στο τέλος της χρονιάς...μόνο ενημέρωση δεν είναι. Δεν ξέρουν τι ακριβώς να περιμένουν.
Η ενημέρωση είναι μια σχέση αμφίδρομη . Ως σχολείο έπρεπε και είχες υποχρέωση να ενημερώσεις τους γονείς ...αλλά και ως γονέας είχες την υποχρέωση να βρίσκεσαι στο σχολείο την ημέρα που ορίστηκε η συνάντηση για την ενημέρωση.Καμιά από τις δυο πλευρές...δυστυχώς ...δεν κάλυψε πλήρως τις υποχρεώσεις της.Διαβάζοντας πάντως την εγκυκλιο για το νέο σχολείο ...δε σου έλεγε και πολλά Εχω την εντύπωση τουλάχιστον...Υγ: Συγνώμη που ξέφυγα από το θέμα.
Παράθεση από: psipsinel στις Ιουλίου 08, 2010, 01:29:23 pm Η ενημέρωση είναι μια σχέση αμφίδρομη . Ως σχολείο έπρεπε και είχες υποχρέωση να ενημερώσεις τους γονείς ...αλλά και ως γονέας είχες την υποχρέωση να βρίσκεσαι στο σχολείο την ημέρα που ορίστηκε η συνάντηση για την ενημέρωση.Καμιά από τις δυο πλευρές...δυστυχώς ...δεν κάλυψε πλήρως τις υποχρεώσεις της.Διαβάζοντας πάντως την εγκυκλιο για το νέο σχολείο ...δε σου έλεγε και πολλά Εχω την εντύπωση τουλάχιστον...Υγ: Συγνώμη που ξέφυγα από το θέμα.και εγω που πηγα στην αντιστοιχη ενημερωση του σχολειου της κορης μου τι καταφερα;ανεφερα πως ημουν εκπαιδευτικος και πως το θεμα το παρακολουθω καθημερινα στο ιντερνετ και πως εχω καποιες ενστασεις...οτιδηποτε ομως και αν ρωτησα την διευθυντρια μου απαντουσε:¨τα συμπερασματα δικα σας¨...