*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ03 - Πίνακας Εκτίμησης Μορίων Διορισμού 2010  (Αναγνώστηκε 98935 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIDA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΠΕΟ3- Πίνακας Εκτίμησης Μορίων Διορισμού
« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 01, 2010, 06:59:05 pm »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, αλλά κάποια στιγμή ακούστηκε για διορισμούς 300 - 350 ατόμων. αν ισχύει αυτό το νούμερο - με πολύτεκνους και 67% αναπηρία, μπορούμε να μιλάμε έστω και για κάποιους διορισμους από το 24μηνο ή θα ενσωματωθεί στο 40%καταλαβαίνετε την αγωνία όσων είναι σε οριακό επίπεδο, μπορούμε να μιλάμε για κάποιο φως στο τούνελ πέρα από το 60 - 40;  ;) :'(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:38:46 »

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 01, 2010, 08:01:12 pm »
Απ’ τον πίνακα των μεταθέσεων για τους μαθηματικούς αθροίζοντας συνολικά όσους πήραν μετάθεση σε μια περιοχή και αφαιρώντας όσους ήρθαν  έβγαλα 330 κενά. Αυτό το νούμερο πρέπει να είναι κοντά στον αριθμό των συνταξιοδοτούμενων γιατί  στο δελτίο τύπου για τις μεταθέσεις αναφέρει ότι:
«Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις, είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης
Δηλαδή οι μεταθέσεις πρέπει να βασίστηκαν στον αριθμό των κενών. Διαφορετικά τι θα κάνουν αυτοί οι 330 που έφυγαν απ’ τις θέσεις τους και πήγαν σε άλλες;  Άφησαν μάλιστα ισάριθμα κενά- οργανικές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν. Το θέμα είναι με ποιό τρόπο;
Νομίζω με διορισμούς ή με αποσπασμένους ή και με αναπληρωτές...

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 02, 2010, 10:26:36 am »
Έστω ότι θα διορίσει 300 μαθηματικούς -άντε να πω 320 για τη vickoulaki-. Τότε θα διορίσει 135+90=225 (60-40%). Μένουν 95 άτομα.

Το πρώτο ερώτημά μου είναι το εξής: αυτά τα 95 άτομα, από που θα τα πάρει;;

Το δεύτερο ερώτημά μου: του χρόνου 2011-12, από που θα γίνουν οι ενδεχόμενοι διορισμοί αφού πλέον δεν θα υπάρχουν διοριστέοι ασεπ;;;

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 02, 2010, 11:07:24 am »
Καλημέρα παιδιά.Το 300 τω θεωρώ πολύ δύσκολο ακόμη και αν υπάρχουν λειτουργικά κενά.300 πήρε πέρυσι που δεν υπήρχε το Δ.Ν.Τ. στη μέση.Πιστεύω στο περίπου θα πάρει 67 ασεπ, 45 απο το 40%, 40 24μηνο+ασεπ και καμιά 20αρια πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία.Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω οτι θα υπερβουμε το 200.Οι ευχάριστες εκπλήξεις είναι βέβαια καλοδεχούμενες.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:38:46 »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 02, 2010, 11:12:47 am »
καλημέρα
εδώ ln03 έρχεται αυτό που έχω ακούσει εγώ:στον ΑΣΕΠ που θα κάνει για ειδική αγωγή θα μπουν και κάποιες ειδικότητες όπως μαθηματικοί,φιλόλογοι και δάσκαλοι!αν παρατήρησες σε κάτι δημοσιεύματα όταν ρωτήθηκε ο Μπέης (ο αρχηγός του ΑΣΕΠ) αν θα μπουν και άλλες ειδικότητες,απέφυγε να απαντήσει και είπε ότι περιμένει την κυρία Διαμαντοπούλου να του πει τι και πως!προσωπικά πιστεύω ότι θα βάλει και κάποιες ειδικοτητες στον φετινό ΑΣΕΠ και κάποιες άλλες θα αργήσει πάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολύ να τις βάλει!

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 02, 2010, 11:22:21 am »
ln03, το βασικότερο απ' όλα δεν είναι μόνο το πότε και για ποιες ειδικότητες θα γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ, αλλά και πόσους τελικά θα διορίσει μετά τον ΑΣΕΠ. Αν γίνει ο ΑΣΕΠ για τους μαθηματικούς και τελικά η απορρόφηση θα είναι ίση με ln01 κάηκε η γούνα μας.
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 02, 2010, 11:31:27 am »
Για να καταλάβω: μου λέτε ότι αν χρειαστεί extra άτομα υπάρχει περίπτωση να δώσουμε φέτος ασεπ οι πε03?

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιουνίου 02, 2010, 11:35:32 am »
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 02, 2010, 11:36:59 am »
Φέτος ασεπ δεν γίνεται.Αν γίνει θα αφορα αποκλειστικά την ειδική αγωγή για πρόσληψεις πε70.01 και πε60.01.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιουνίου 02, 2010, 12:38:59 pm »
καλημέρα
εδώ ln03 έρχεται αυτό που έχω ακούσει εγώ:στον ΑΣΕΠ που θα κάνει για ειδική αγωγή θα μπουν και κάποιες ειδικότητες όπως μαθηματικοί,φιλόλογοι και δάσκαλοι!αν παρατήρησες σε κάτι δημοσιεύματα όταν ρωτήθηκε ο Μπέης (ο αρχηγός του ΑΣΕΠ) αν θα μπουν και άλλες ειδικότητες,απέφυγε να απαντήσει και είπε ότι περιμένει την κυρία Διαμαντοπούλου να του πει τι και πως!προσωπικά πιστεύω ότι θα βάλει και κάποιες ειδικοτητες στον φετινό ΑΣΕΠ και κάποιες άλλες θα αργήσει πάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολύ να τις βάλει!

Τότε είναι που θα φάει γιαούρτι φρέσκο !

Ρε προσγειωθείτε ...Εδώ περιμένει κόσμος να διοριστεί και θα κάνει ΑΣΕΠ ;
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιουνίου 02, 2010, 12:59:38 pm »
Φέτος ασεπ δεν γίνεται.Αν γίνει θα αφορα αποκλειστικά την ειδική αγωγή για πρόσληψεις πε70.01 και πε60.01.

Αυτή είναι η μόνη "επίσημη" πληροφόρηση που έχουμε...

Ρε προσγειωθείτε ...Εδώ περιμένει κόσμος να διοριστεί και θα κάνει ΑΣΕΠ ;

Εχεις δίκιο ,αλλά θα μπορούσες να αποφύγεις το πρώτο σχόλιο...
Οχι τίποτα άλλο ,αλλά θα πάρει θάρρος και η Υπουργός και θα μας ζητήσει και πιστοποιητικό "κοινωνικής επάρκειας"..... :D :D :D
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #95 στις: Ιουνίου 02, 2010, 01:00:11 pm »

Αυτό ξέρω κ εγώ. Με αυτά που είπαν οι προηγούμενοι μπερδεύτηκα..

Αποσυνδεδεμένος valanidas

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιουνίου 02, 2010, 03:19:15 pm »
Παιδιά αν δεν πάρει μαθηματικούς -φιλολόγους-φυσικούς τι διάολο ειδικότητες θα διορίσει.........έχω πραγματική απορία..........μην ξεχνάτε το λέει και το ξαναλέει  όπου έχει κενά......δεν μπορείτε να το εμπεδώσετε......που είναι τα πολλά κενά σε ποιες ειδικότητες?????

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #97 στις: Ιουνίου 02, 2010, 03:33:44 pm »
Παιδιά αν δεν πάρει μαθηματικούς -φιλολόγους-φυσικούς τι διάολο ειδικότητες θα διορίσει.........έχω πραγματική απορία..........μην ξεχνάτε το λέει και το ξαναλέει  όπου έχει κενά......δεν μπορείτε να το εμπεδώσετε......που είναι τα πολλά κενά σε ποιες ειδικότητες?????

θελεις κατι να πεις;;; γίνε αν μπορεις πιο κατανοητός

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182663
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144