0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρα εμεις πρέπει να περιμένουμε οργανικά κενά πού έμειναν -δεν καλύφθηκαν απο τις 780 περσινές συνταξιοδοτήσεις??
Too good to be true ...
Παράθεση από: dmath στις Ιουνίου 20, 2010, 04:28:25 pmToo good to be true ... Perhaps that is why we have many deputies this year?? Ας γυρίσουμε στην Ελληνική πραγματικότητα. γιατι εγω σκέφτηκα μήπως δεν υπάρχουν πολλά κενά μετά τις μεταθέσειςΑλλά κάποτε κάποιος εδω στο forum δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή ποιός, Φυσικός είναι, είπε οτι μετά τις μεταθέσεις έβγαλε 300 + κενά σε Μαθηματικούς
Πως μπορουμε να πληροφορηθουμε τον περυσινο αριθμο συνταξιοδοτησεων στους φιλολογους; Απο που πηρατε τις αντιστοιχες πληροφοριες για τους μαθηματικους;
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουνίου 20, 2010, 04:59:16 pmΠαράθεση από: dmath στις Ιουνίου 20, 2010, 04:28:25 pmToo good to be true ... Perhaps that is why we have many deputies this year?? Ας γυρίσουμε στην Ελληνική πραγματικότητα. γιατι εγω σκέφτηκα μήπως δεν υπάρχουν πολλά κενά μετά τις μεταθέσειςΑλλά κάποτε κάποιος εδω στο forum δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή ποιός, Φυσικός είναι, είπε οτι μετά τις μεταθέσεις έβγαλε 300 + κενά σε ΜαθηματικούςΟσα κενά και να έχουν καλυφτεί μια 200αρα νομίζω θα τη χρειαστεί!Οι μεταθέσεις πάντως δεν κλείνουν κενά !
780 ήταν οι περσινές συνταξιοδοτήσειςΤα κενά αυτά καλύφθηκαν ένα μέρος ίσως και ολα απο οργανικές που δόθηκαν φέτος με τις μεταθέσεις
Μπορει ομως το κενό αυτό να καλυφθει απο κάποιον που ήταν στην διάθεση ή νεοδιόριστο που ζητά οριστική τοποθέτηση