0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι ,τελευταία ενημέρωση που έχω,όπως μου δήλωσε [καλή πληροφορία ]να πάμε διακοπές να κάνουμε τα μπάνια μας ,και οι εγκύκλιος για μόνιμο διορισμό,θα βγει τέλος Ιουλίου,μην αγχωνόμαστε τζάμπα.
Παράθεση από: valanidas στις Ιουνίου 28, 2010, 08:27:06 pmΣυνάδελφοι ,τελευταία ενημέρωση που έχω,όπως μου δήλωσε [καλή πληροφορία ]να πάμε διακοπές να κάνουμε τα μπάνια μας ,και οι εγκύκλιος για μόνιμο διορισμό,θα βγει τέλος Ιουλίου,μην αγχωνόμαστε τζάμπα.Καμμιά καινούργια πληροφόρηση για το πόσοι τελικά θα απορροφηθούν από την κάθε κατηγορία διοριστέων υπάρχει;
Παράθεση από: Vagelis K στις Ιουνίου 28, 2010, 08:52:03 pmΠαράθεση από: valanidas στις Ιουνίου 28, 2010, 08:27:06 pmΣυνάδελφοι ,τελευταία ενημέρωση που έχω,όπως μου δήλωσε [καλή πληροφορία ]να πάμε διακοπές να κάνουμε τα μπάνια μας ,και οι εγκύκλιος για μόνιμο διορισμό,θα βγει τέλος Ιουλίου,μην αγχωνόμαστε τζάμπα.Καμμιά καινούργια πληροφόρηση για το πόσοι τελικά θα απορροφηθούν από την κάθε κατηγορία διοριστέων υπάρχει;πε03 έχει αρκετά κενά,καλό μαντάτο συνάδελφε
Δεν έχω καταλάβει εσυ που είσαι, στον ασεπ ή στο 40%
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουνίου 29, 2010, 08:47:56 amΔεν έχω καταλάβει εσυ που είσαι, στον ασεπ ή στο 40%Δεν μου απαντάς όμωςΛοιπόν, στο 24μηνο με πραγματική είναι 83-84 άτομα
κατά πάσα πιθανότητα μαλών θα τούς απορρόφηση όλους,έχει πάρα πολλά κενά
Παράθεση από: valanidas στις Ιουνίου 29, 2010, 09:10:10 amκατά πάσα πιθανότητα μαλών θα τούς απορρόφηση όλους,έχει πάρα πολλά κενά πολύ αγχωμένο και βιαστικό σε βρίσκω