0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: me00187 στις Ιουνίου 29, 2010, 06:32:05 pmΓια να περάσει κάποιος πολλές θέσεις στον πίνακα προϋπηρεσίας πρέπει είτε να είναι τρίτεκνος είτε να είχε δηλώσει παντού στην Ελλάδα και οι από πάνω του να μην είχαν δηλώσει τις περιοχές που "βγήκαν" αναπληρωτές. Αυτοί είναι οι νόμιμοι τρόποι.Καταλαβαίνω τι λες και ολοι αυτό θέλουμεΕλα ομως που υπάρχουν και οι πλάγιοι τρόποι??
Για να περάσει κάποιος πολλές θέσεις στον πίνακα προϋπηρεσίας πρέπει είτε να είναι τρίτεκνος είτε να είχε δηλώσει παντού στην Ελλάδα και οι από πάνω του να μην είχαν δηλώσει τις περιοχές που "βγήκαν" αναπληρωτές. Αυτοί είναι οι νόμιμοι τρόποι.
με 20 μορια και τριτεκνοσ να βαλω ΑΜΩ?τι νομιζετε?
Ξέρω ότι πολλοί "καίγεστε" για τον διορισμό, αλλά υπάρχουν και αυτοί που ρωτάνε για αναπληρωτές.Δείτε αυτό: http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=53&cm_prdid=10362Κάνει προγραμματισμό λοιπόν το υπουργείο και ζητάει (από το υπ. Οικονομικών) έγκριση -τυπικά- για έναν αριθμό αναπληρωτών περίπου ίδιο με την πρώτη φάση πέρσι.Κινούμαστε λοιπόν σε κανονικούς ρυθμούς.Είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουν πολλές προσλήψεις μονίμων και αναπληρωτών.
ασχετο. αυτο που λεν για παιδαγωγικη καταρτηση αφορα και τους μαθηματικους;
Παράθεση από: me00187 στις Ιουνίου 30, 2010, 06:13:32 pmΞέρω ότι πολλοί "καίγεστε" για τον διορισμό, αλλά υπάρχουν και αυτοί που ρωτάνε για αναπληρωτές.Δείτε αυτό: http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=53&cm_prdid=10362Κάνει προγραμματισμό λοιπόν το υπουργείο και ζητάει (από το υπ. Οικονομικών) έγκριση -τυπικά- για έναν αριθμό αναπληρωτών περίπου ίδιο με την πρώτη φάση πέρσι.Κινούμαστε λοιπόν σε κανονικούς ρυθμούς.Είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουν πολλές προσλήψεις μονίμων και αναπληρωτών.Πέρσι το υπουργείο τέτοια εποχή εξασφάλισε πιστώσεις για 9.000 αναπληρωτές και 14.000 ωρομίσθιους.
Παράθεση από: papa/laou στις Ιουνίου 30, 2010, 11:59:20 pmασχετο. αυτο που λεν για παιδαγωγικη καταρτηση αφορα και τους μαθηματικους;Ναι
Παιδιά καλημέρα καλό μήνα καλές διακοπές,vikoulaki πως είδες της αποσπάσεις στην ειδικότητα μας,έχεις μια πρώτη εικόνα,επειδή λείπω δεν κοίταξα καθόλου.