*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ03 - Πίνακας Εκτίμησης Μορίων Διορισμού 2010  (Αναγνώστηκε 98645 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ: ΠΕΟ3- Πίνακας Εκτίμησης Μορίων Διορισμού
« Απάντηση #308 στις: Ιουλίου 08, 2010, 09:56:36 pm »
Και εγω νομίζω οτι πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι , άσχετα με το τι θέλουμε ή ερμηνεύουμε

Οι νόμοι είναι νόμοι  και αν κάτι μας διαφεύγει   τα λάθος συμπεράσματα θα προκαλέσουν  " αναταραχή"

'

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:37:16 »

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Ιουλίου 08, 2010, 09:58:27 pm »
Συμφωνώ με το σκεπτικό σου, αλλά έτσι όπως είναι διατυπωμένο στην εγκύκλιο, έχουν δικαίωμα διορισμού, τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό εκτός από το ότι διορίζονται; Τους το επιτρέπει η θέση τους στον πίνακα κατάταξης και εντάσσονται από φέτος και στον ενιαίο πίνακα διορισμών. Το έχω διαβάσει πολλές φορές από πέρσι, γιατί ακόμη το φυσάω και δεν κρυώνει... Παρακαλώ, εάν δεν είναι έτσι (ακόμη το εύχομαι), πείτε μου το, να χαρώ και να παίξω και μια ...μπαλοθιά!  ;D ;D ;D
Κράτα την ανάλυση των συναδέλφων, που έχει βάση και κατά τη γνώμη μου, και περίμενε τους επίσημους πίνακες για τις... μπαλοθιές.
Σε λίγες μέρες όλα θα είναι ξεκάθαρα.
Κοντοσάββατο γιορτή.
Μωρέ και βάση έχουν και λογική έχουν, το θέμα είναι πώς θα τα ερμηνεύσουν όλα αυτά από το Υπουργείο, όχι πώς τα ερμηνεύουμε εμείς ή οι άλλοι πιο ενήμεροι ημών συνάδελφοι... Μακάρι να κάνω λάθος, η ...υπομονή δε, μια κουβέντα είναι...

Ε, ας αφήσουμε τις ...μπαλοθιές λοιπόν κι ας το ρίξουμε καλύτερα στον ...πεντοζάλη, να εκτονωθούμε και ...λιγάτσι!!!  ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2010, 10:02:48 pm από Joanna Bear, ΠΕ06 »
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:04:54 pm »
.
Μωρέ και βάση έχουν και λογική έχουν, το θέμα είναι πώς θα τα ερμηνεύσουν όλα αυτά από το Υπουργείο,
Εγω απο το Υπουργείο έχω διαβάσει οτι :
Στις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 34 του ν. 3027/2002 (ΦΕΚ 152/28.06.2002 τ. Α΄), όπως αντικαταστάθηκε και συμπληρώθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 3687/2008 και του άρθρου 6 του ν. 3848/2010, ορίζεται η προϋπηρεσία που προσμετράται στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων

Και εγκύκλιο σελ. 6-7 αναφέρει ολα τα σχολεία  που γνωρίζαμε μέχρι τώρα + τις σχολές τουριστικής εκπαίδευσης Τ.Ε.Ε. του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.), +   τις σχολικές μονάδες του Εθνικού Ιδρύματος Απροσάρμοστων Παίδων Κρήτης, μετά την υπαγωγή τους στο Υπουργείο Παιδείας , Διά
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2010, 10:06:54 pm από vikoulaki »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:11:48 pm »
.
Μωρέ και βάση έχουν και λογική έχουν, το θέμα είναι πώς θα τα ερμηνεύσουν όλα αυτά από το Υπουργείο,
Εγω απο το Υπουργείο έχω διαβάσει οτι :Στις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 34 του ν. 3027/2002 (ΦΕΚ 152/28.06.2002 τ. Α΄), όπως αντικαταστάθηκε και συμπληρώθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 3687/2008 και του άρθρου 6 του ν. 3848/2010, ορίζεται η προϋπηρεσία που προσμετράται στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων
Και εγκύκλιο σελ. 6-7 αναφέρει ολα τα σχολεία  που γνωρίζαμε μέχρι τώρα + τις σχολές τουριστικής εκπαίδευσης Τ.Ε.Ε. του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.), +   τις σχολικές μονάδες του Εθνικού Ιδρύματος Απροσάρμοστων Παίδων Κρήτης, μετά την υπαγωγή τους στο Υπουργείο Παιδείας , Διά
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:37:16 »

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:17:14 pm »
Επειδή  είναι μεγάλη ιστορία  στα γρήγορα  με τον νόμο   3762/09  αναγνωρίστηκε η προϋπηρεσία τους για την ένταξή τους στους πίνακές μας  και τους δόθηκε το δικαίωμα διορισμού απο το 2010

Απο εκει και πέρα πιστεύω καταλαβαίνεις τι ακολούθησε  καί περιμένουμε τους τελικούς πίνακες  για να δούμε που ακριβώς μπαίνουν

Αυτοί υποστηρίζουν παντού ( λογικο που φαίνεται να το υποστηρίζουν ) εμεις λέμε οχι και συνεχίζουμε έτσι

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:18:53 pm »
.
Εγω απο το Υπουργείο έχω διαβάσει οτι :Στις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 34 του ν. 3027/2002 (ΦΕΚ 152/28.06.2002 τ. Α΄), όπως αντικαταστάθηκε και συμπληρώθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 3687/2008 και του άρθρου 6 του ν. 3848/2010, ορίζεται η προϋπηρεσία που προσμετράται στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:31:40 pm »
Επειδή  είναι μεγάλη ιστορία  στα γρήγορα  με τον νόμο   3762/09  αναγνωρίστηκε η προϋπηρεσία τους για την ένταξή τους στους πίνακές μας  και τους δόθηκε το δικαίωμα διορισμού απο το 2010

Απο εκει και πέρα πιστεύω καταλαβαίνεις τι ακολούθησε  καί περιμένουμε τους τελικούς πίνακες  για να δούμε που ακριβώς μπαίνουν

Αυτοί υποστηρίζουν παντού ( λογικο που φαίνεται να το υποστηρίζουν ) εμεις λέμε οχι και συνεχίζουμε έτσι
Έτσι όπως τα λες ΤΩΡΑ τα ξέρω και γω από πέρσι!

Μόνο που η ίδια η εγκύκλιος έλεγε για ένταξή τους από πέρσι στους πίνακες αναπληρωτών κι από φέτος για δικαίωμα διορισμού τους...
Έτσι όπως τίθεται το θέμα, θεωρητικά, δεν αποκλείονται από το 24μηνο + ΑΣΕΠ, δικαίωμα διορισμού τούς δίνει κι αυτός ο πίνακας, τη στιγμή που έχουν μάλιστα επιτυχία στον διαγωνισμό...
Δεν διευκρινίζεται τίποτα σχετικώς... Γι'αυτό έχουν πάρει τα πάνω τους αυτοί...  >:(

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:38:02 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2010, 10:43:20 pm από Joanna Bear, ΠΕ06 »

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:48:27 pm »
.
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος mefi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Ιουλίου 08, 2010, 11:19:49 pm »
Φίλη μου πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο και μετα από μία και μισή ώρα κατάφερε να μιλήσει με αρμόδιο υπάλληλο για τους ΟΑΕΔ. Τον ρώτησε αν αυτοί που έχουν δουλέψει στις σχολές του ΟΑΕΔ θα πρέπει να συμπληρώσουν 2 έτη υπηρεσίας σε σχολεία του ΥΠΕΠΘ για να έχουν δικαίωμα διορισμού (όπως των ιδιωτικών). Η απάντησή του ήταν διστυχώς αρνητική. Μπαίνουν κανονικά στον πίνακα διορισμών με όλα τους τα μόρια. Στην ερώτηση γιατί δεν αναφέρονται οι σχολές του ΟΑΕΔ στην εγκύκλιο, η απάντηση ήταν γιατί αυτό είναι κάτι που έχει γίνει από πέρισυ, οπότε στην φετινή εγκύκλιο αναφέρονται μόνο τα καινούργια σχολεία των οποίων προσμετράται η προϋπηρεσία. Δυστυχώς....

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Ιουλίου 09, 2010, 09:40:06 am »
Πριν αρκετές μέρες (μόλις βγήκε η εγκύκλιος) μίλησα με τέσσερις υπαλλήλους του υπεπθ σε τέσσερα διαφορετικά τηλεφωνήματα και οι απαντήσεις που πήρα ήταν:

Οι δυο μου είπαν οι ΟΑΕΔιτες δεν μπαίνουν στο 24μηνο + ΑΣΕΠ
Οι άλλοι δυο μου είπαν οι ΟΑΕΔιτες μπαίνουν στο 24μηνο + ΑΣΕΠ

Μη ζητάτε τηλέφωνα είναι τα γνωστά. Πήρα στο αριθμό για τους μαθηματικούς, τους γυμναστές και για τις άλλες ειδικότητες δεν θυμάμαι ποιες ήταν μια και πέρασαν αρκετές μέρες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2010, 09:44:08 am από Τιμόθεος »
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Ιουλίου 09, 2010, 10:13:09 am »
Για το αν μπαίνουν οι ΟΑΕΔίτες στο 40 % μόνο με την πραγματική προυπηρεσία του Υπεπθ τους ρώτησες?

Αποσυνδεδεμένος mefi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Ιουλίου 09, 2010, 10:43:13 am »
Η ερώτηση της φίλης μου ,άρα και οι απαντήσεις από το υπουργείο, αναφερόταν στο 40% και όχι στο 24μηνο.

Αποσυνδεδεμένος pispil

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Ιουλίου 09, 2010, 04:00:44 pm »
Σας δίνω  ολους τους διοριστέους της β΄ φουρνιάς στο παρακάτω συννημμένο

Μπορείτε  να κάνετε επικόλληση στο 3 φύλλο του πίνακα που έχω δώσει
Στη στήλη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά