0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα.κ γω το ιδιο παρατηρησα στον πινακα πε03 που ανηκω.εχω επισημανει αρκετα ονοματα των οποιων τα αθροισματα στα μορια τους δεν συμφωνουνμε τα μορια που δειχνει οτι εχουν συνολικα!γι αυτο και θα κανω ενσταση!θα συμβουλευα οποιον παρατηρησει τα αντιστοιχα να κανει το ιδιο.τωρα αν ειναι απο οαεδ ή οτεκ τρεχα-γυρευε....λες κ μπορουμε να ελεγξουμε τα μοριατους! να μην το αφησουμε ομως ετσι!γιατι μπορει να εχει γινει σε καποιο απ'αυτα λαθος και να αλλαξει η σειρα.εστω κ ενα να αλλαξει ειναι σημαντικο...και κατι αλλο..δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω οι οαεδιτες ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ δεν μπηκαν στο 24 μηνο γιατι η προυπηρεσια τους δεν νοουταν πραγματικη ,ΜΠΗΚΑΝ στο 40%!!!!!!!!!!!γιατι μηπωσ και στο 40%(στον ενιαιο ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΕΠΘ Κ ΜΟΝΟ??)Δεν ειναι δικαιο να παιδευομαστε τοσα χρονια ,ΝΑ κοντευεις να φτασεις στο τελος κ να σου μπαινουν σφηνα 50 κ βαλε ατομα μπροστα!!!!!!!Αν μη τι αλλο ειναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι ομως την προυπηρεσια των ΟΑΕΔιτων,την περασαν ΟΛΟΚΛΗΡΗ στον Ενιαιο του 40% ; στον ενιαιο δεν μετραται η προυπηρεσια που εχει αποκτηθει στα σχολεια του ΥΠΕΠΘ;
ισως...εγω μια φορα ομως εχω να λεω οτι προσπαθησα στο να μη γινει αυτο μια κ ειμαι μια απο τους αρκετους που κατεφυγαν στο δικηγορο για την ομαδικη προσφυγη..τωρα οπως λεσ ισως να ειναι αργα αλλα τουλαχιστον προσπαθησα στο να μην το φαω αμασητο..και σημειωτεον :ακομη δεν εχει εκδικαστει οποτε μην το θεωρουμε κ τελειωμενο!οσον αφορα ομως τη διαφορα στα συνολα που την αποδιδεις?σε οεκ ,οαεδ κλπ?δε μπορει καποιο να ειναι κ λαθος...?
Παράθεση από: minus03 στις Ιουλίου 24, 2010, 11:14:14 amγιατι ομως την προυπηρεσια των ΟΑΕΔιτων,την περασαν ΟΛΟΚΛΗΡΗ στον Ενιαιο του 40% ; στον ενιαιο δεν μετραται η προυπηρεσια που εχει αποκτηθει στα σχολεια του ΥΠΕΠΘ; Ο κυριότερος λόγος είναι γιατί ............πίστεψε με αυτός είναι..........γιατί εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται.......και όταν λέω εσύ...εννοώ ....και εγώ φίλε μου.
Να και το άλλο με το Τοτό: Μήπως οι τότε συνδικαλιστές-εκπρόσωποι των αναπληρωτών-ωρομισθίων έκαναν μία συμφέρουσα( για τους ίδιους )συνδιαλλαγή ?
Παράθεση από: achilles στις Ιουλίου 26, 2010, 02:30:53 pmΝα και το άλλο με το Τοτό: Μήπως οι τότε συνδικαλιστές-εκπρόσωποι των αναπληρωτών-ωρομισθίων έκαναν μία συμφέρουσα( για τους ίδιους )συνδιαλλαγή ?Μήπως ήταν γυμναστές στο κεντρικό συμβούλιο αναπληρωτών-ορωμισθίων Μήπως κάποιος γυμναστής ήταν πολύ πολύ κοντά στην Κουτσίκου (ποιο κοντά δεν γίνεται ούτε με τον άνδρα της). Μήπως οι διορισμοί γυμναστών στατιστικά αυξήθηκαν τότε Μήπως κουμάντο έκαναν κάποιοι γυμναστές από Θεσσαλία ίσως Λάρισα ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩΟνόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε αλλά από Α..... ξεκινάει το όνομα. Κρεμάλα παίζει κανείς;;ΟΛΜΕ Τα σκυλιά που με ένα κόκκαλο σταματούν να γαυγίζουν. Δώστους 5 ευρώ αύξηση και όλα καλά. Πότε έκαναν απεργία για τους αναπληρωτές ή για τους ωρομίσθιους;;;Μόνο για καμια ψωροαύξηση και για να μην φαίνεται αυτο έβαζαν στα αιτήματά τους και τους άλλους ξέρετε τους τελευταίους τροχούς της αμάξης τους αναπληρωτες και τους ωρομίσθιους.Υ.Γ. Προς διορισμένους: Μόνιμος είμαι και γω αλλά πάω σε συνελεύσεις αναπληρωτων και ωρομισθίων ποτέ στης ΕΛΜΕ
Aγαπητε Physcience,προφανως τα ερωτηματα μας ειναι ρητορικα...απλα το θρασος και των προηγουμενων,και των σημερινων να "νομιμοποιησουν" με το "ετσι γουσταρουμε", τα καλοπαιδα του ΟΑΕΔ, ειναι απιστευτο..και βεβαια θα συμφωνησω με τους συναδελφους,οτι αν περιμενουμε απο την ΟΛΜΕ ή την ΠΕΑ ,καληνυχτα κι εφεξε....και εξαλλου ποτε εμεις οι μαθηματικοι κερδισαμε κατι για το δικο μας πτυχιο; μηπως η Ε.Μ.Ε. που κοιμαται ορθια; η μονη ελπιδα,ειναι να μην δουλεψουν τα σχεδια τους,αλλα αυτο προυποθετει αντιδραση των μονιμων( χλωμο), ή αλλαγη υπουργου παιδειας με τον ανασχηματισμο,αν γινει, μηπως και σωθει κατι....τι να πω πια...συναδελφοι δουλεψα 150 χλμ μακρια απ το σπιτι μου,και κατρακυλησα απο τους πινακες,αντι να ανεβω,για να βολευτουν οι ΟΑΕΔιτες και οι ΟΤΕΚιτες...ΝΤΡΟΠΗ!
Παράθεση από: miltos74 στις Ιουλίου 26, 2010, 03:13:15 pmΠαράθεση από: achilles στις Ιουλίου 26, 2010, 02:30:53 pmΝα και το άλλο με το Τοτό: Μήπως οι τότε συνδικαλιστές-εκπρόσωποι των αναπληρωτών-ωρομισθίων έκαναν μία συμφέρουσα( για τους ίδιους )συνδιαλλαγή ?Μήπως ήταν γυμναστές στο κεντρικό συμβούλιο αναπληρωτών-ορωμισθίων Μήπως κάποιος γυμναστής ήταν πολύ πολύ κοντά στην Κουτσίκου (ποιο κοντά δεν γίνεται ούτε με τον άνδρα της). Μήπως οι διορισμοί γυμναστών στατιστικά αυξήθηκαν τότε Μήπως κουμάντο έκαναν κάποιοι γυμναστές από Θεσσαλία ίσως Λάρισα ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩΟνόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε αλλά από Α..... ξεκινάει το όνομα. Κρεμάλα παίζει κανείς;;ΟΛΜΕ Τα σκυλιά που με ένα κόκκαλο σταματούν να γαυγίζουν. Δώστους 5 ευρώ αύξηση και όλα καλά. Πότε έκαναν απεργία για τους αναπληρωτές ή για τους ωρομίσθιους;;;Μόνο για καμια ψωροαύξηση και για να μην φαίνεται αυτο έβαζαν στα αιτήματά τους και τους άλλους ξέρετε τους τελευταίους τροχούς της αμάξης τους αναπληρωτες και τους ωρομίσθιους.Υ.Γ. Προς διορισμένους: Μόνιμος είμαι και γω αλλά πάω σε συνελεύσεις αναπληρωτων και ωρομισθίων ποτέ στης ΕΛΜΕπέστα βρε συνάδελφε να τα μάθουμε και εμείς!μα είπα και εγώ :τόσοι πολλοί διορισμοί γυμναστών!αν είναι δυνατόν!επίσης για θεσσαλονίκη γνωρίζω( από συνάδελφο ωρομίσθιο που πηγε σε μια συνέλευση αναπληρωτών και έφυγε με ελαφριας μορφής εγκεφαλικό) ότι το συνδικαλιστικό όργανο των αναπληρωτών έχει στην κορυφή τεχνικές ειδικότητες που πάντα βάζουν μπροστα τον δικό του διορισμό !καλό ε?και το καλύτερο:η τεχνική ειδικότητα που ανέφερα είναι σχετική με το τριχωτό της κεφαλής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!άντε τώρα εμεις να βρούμε το δίκιο μας!