0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο παρακάτω αρχείο έχω τους 24μηνίτες + 40% ( 90 άτομα ) αν δεν υπάρχουν αλλαγές στους τελικούς πίνακεςΗ σειρά αυτή θα ισχύσει αν διοριστούν ολοι φέτος ( μακάρι )Σε αυτή την περίπτωση του χρόνου θα διορίσει απο τον ενιαίο πίνακα και τον πίνακα επιτυχόντων του ασεπΑτομα για να διορίσει έχει , το θέμα είναι πόσους προτίθεται να διορίσειΥ.Γ.Επειδή έχω δεχθεί πολλά μηνύματα για τον πίνακα εκτίμησης που είχα ανεβάσει ( για λάθη στην προϋπηρεσία-σειρά ) να ενημερώσω οτι αυτός ο πίνακας τώρα πια είναι άκυρος Vikoulaki Μήπως αντί 90 του 40% έχεις 80 στον πίνακα που ανέβασες;;;
μαλιστα. ελπιζω αυριο να βγει η εγκυκλιος και να μαθουμε επιτελους αν και δεν το πολυπιστευω
ναι είμαι! διορίζομαι απο ασεπ και μου κανει εντυπωση πως πιστευεις οτι θα απορροφήσει φετος ολο το 60-40. εχεις καμια πληροφορια για το ποτε βγαινει η γ_ _ _ _ _ _ η η εγκυκλιος?
sory φωνάζω όλο το χειμώνα θα πάρει όλο το 60-40% περίπου είναι 230 άτομα πολύτεκνοι και λίγο 24μηνο,αυτό το νούμερο σας το έχω δώσει από τον Μάρτιο
θέλω να πιστεύω ότι φέτος ο ασεπ θα έχει την τιμητική του σίγουρα πρώτος ακολουθεί το 40% και μετά το 24μηνο,έτσι θα είναι,για του χρόνου έχει ο θεός έχει λαό που περιμένει.............
Εχεις κάποια πληροφορία ;