0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kori09 στις Αυγούστου 04, 2010, 11:30:13 amκαλημέρα παιδιά και απο εμένα και συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται!!είμαι επιλαχούσα μαθηματικός από την πρώτη κιόλας χρονιά των διοριστέων. επικοινώνησα με το υπουργείο πέρσι. αυτό που μου απάντησαν ήταν ότι το νούμερο 270 "κλειδώνει" με την προκύρηξη. δηλαδή ότι αν δεν συμπληρώνεται ο αριθμός των 270 για οποιοδήποτε λόγο τότε το υπουργείο κατεβαίνει και στους επιλαχόντες.Παιδιά πρόπερσι όσους extra χρειάστηκε τους πήρε μόνο από τον πίνακα του ΑΣΕΠ. To θυμαμαι καλά γιατι ήμουν στο 40% και δεν διορίστηκα για μία θέση και ενω ήλπιζα σε αυτό τελικα ο νόμος έλεγε μόνο αποΆΣΕΠ οι συμπληρώσεις.
καλημέρα παιδιά και απο εμένα και συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται!!είμαι επιλαχούσα μαθηματικός από την πρώτη κιόλας χρονιά των διοριστέων. επικοινώνησα με το υπουργείο πέρσι. αυτό που μου απάντησαν ήταν ότι το νούμερο 270 "κλειδώνει" με την προκύρηξη. δηλαδή ότι αν δεν συμπληρώνεται ο αριθμός των 270 για οποιοδήποτε λόγο τότε το υπουργείο κατεβαίνει και στους επιλαχόντες.
Παράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 04, 2010, 02:19:05 pmΠαράθεση από: kori09 στις Αυγούστου 04, 2010, 11:30:13 amκαλημέρα παιδιά και απο εμένα και συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται!!είμαι επιλαχούσα μαθηματικός από την πρώτη κιόλας χρονιά των διοριστέων. επικοινώνησα με το υπουργείο πέρσι. αυτό που μου απάντησαν ήταν ότι το νούμερο 270 "κλειδώνει" με την προκύρηξη. δηλαδή ότι αν δεν συμπληρώνεται ο αριθμός των 270 για οποιοδήποτε λόγο τότε το υπουργείο κατεβαίνει και στους επιλαχόντες.Παιδιά πρόπερσι όσους extra χρειάστηκε τους πήρε μόνο από τον πίνακα του ΑΣΕΠ. To θυμαμαι καλά γιατι ήμουν στο 40% και δεν διορίστηκα για μία θέση και ενω ήλπιζα σε αυτό τελικα ο νόμος έλεγε μόνο αποΆΣΕΠ οι συμπληρώσεις.Θα έλεγα στους συναδέλφους που έχουν απορίες να διαβάζουν προεκτικα όλα τα μηνύματα και σε βάθος γιατί σε τελική ακόμη και το απλό γίνεται ιδιαίτερα πολύπλοκο.Πρέπει να διοριστούν 270 από ασεπ συνολικά, περυσι+τα δύο χρόνια της μεταβατικής.Όσοι διορίζονται με άλλον τρόπο δεν καταλαμβάνουν θέση ασεπιτη, είναι απλό.
Παράθεση από: mathstavros στις Αυγούστου 04, 2010, 10:55:54 pmΠαράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 04, 2010, 02:19:05 pmΠαράθεση από: kori09 στις Αυγούστου 04, 2010, 11:30:13 amκαλημέρα παιδιά και απο εμένα και συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται!!είμαι επιλαχούσα μαθηματικός από την πρώτη κιόλας χρονιά των διοριστέων. επικοινώνησα με το υπουργείο πέρσι. αυτό που μου απάντησαν ήταν ότι το νούμερο 270 "κλειδώνει" με την προκύρηξη. δηλαδή ότι αν δεν συμπληρώνεται ο αριθμός των 270 για οποιοδήποτε λόγο τότε το υπουργείο κατεβαίνει και στους επιλαχόντες.Παιδιά πρόπερσι όσους extra χρειάστηκε τους πήρε μόνο από τον πίνακα του ΑΣΕΠ. To θυμαμαι καλά γιατι ήμουν στο 40% και δεν διορίστηκα για μία θέση και ενω ήλπιζα σε αυτό τελικα ο νόμος έλεγε μόνο αποΆΣΕΠ οι συμπληρώσεις.Θα έλεγα στους συναδέλφους που έχουν απορίες να διαβάζουν προεκτικα όλα τα μηνύματα και σε βάθος γιατί σε τελική ακόμη και το απλό γίνεται ιδιαίτερα πολύπλοκο.Πρέπει να διοριστούν 270 από ασεπ συνολικά, περυσι+τα δύο χρόνια της μεταβατικής.Όσοι διορίζονται με άλλον τρόπο δεν καταλαμβάνουν θέση ασεπιτη, είναι απλό.μπορουμε να εκτιμησουμε ποσους επιλαχοντες θα χρειαστει του χρονου;γιατι οι διοριστεοι και το 24μηνο ειναι πολυ λιγοι...
Οι περσινοί επιλαχόντες είναι 6 Μαθηματικοί και μάλλον φέτος θα έχουμε ακόμη 10Μολις ανακοινωθούν και οι φετινοί διορισμοί θα έχουμε το τελικό σύνολο Και κάτι ακόμη :Οι διοριστέοι του ασεπ είναι 270 σε σύνολο Αν κάνει επιπλέον διορισμούς των 270 τότε θα αναγκαστει να διορίσει σε ποσοστά 40%-60% ασεπ και ενιαιο
Η Διαμαντοπούλου είπε ότι τέλη Αυγούστου θα έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα κενά. Ελπίζω να κάνει συμπληρωματικούς διορισμούς και τώρα τον Σεπτέμβρη για να διοριστούν οι υπόλοιποι 24μηνίτες και 60-40%. Μετά μένουν άλλα 2 έτη. Εϊναι παράλογο (?) να μην κάνει εξτρα διορισμους μαθηματικών δεδομένων των συντάξεων. Το πιο πιθανό σενάριο κατα την αποψη μου ειναι 60-40 από επιτυχόντες ΑΣΕΠ. Πώς να το βεβαιώσουμε αυτό όμως; θα ξερουν αυτοι στο υπουργειο απο τωρα;
Παράθεση από: kith4 στις Αυγούστου 07, 2010, 05:29:08 pmΗ Διαμαντοπούλου είπε ότι τέλη Αυγούστου θα έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα κενά. Ελπίζω να κάνει συμπληρωματικούς διορισμούς και τώρα τον Σεπτέμβρη για να διοριστούν οι υπόλοιποι 24μηνίτες και 60-40%. Μετά μένουν άλλα 2 έτη. Εϊναι παράλογο (?) να μην κάνει εξτρα διορισμους μαθηματικών δεδομένων των συντάξεων. Το πιο πιθανό σενάριο κατα την αποψη μου ειναι 60-40 από επιτυχόντες ΑΣΕΠ. Πώς να το βεβαιώσουμε αυτό όμως; θα ξερουν αυτοι στο υπουργειο απο τωρα; και για ποιό λόγο να μην κάνει νέο ΑΣΕΠ?
Ενιαίος πίνακας διορισμών ΠΕ03 με 24μηνο -Ασεπ και 30μηνο http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item345
Παράθεση από: vikoulaki στις Αυγούστου 07, 2010, 10:59:07 pmΕνιαίος πίνακας διορισμών ΠΕ03 με 24μηνο -Ασεπ και 30μηνο http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item345vikoulaki έχεις μήπως και πίνακα αναπλήρωσης καθαρισμένο απο τις προσλήψεις όλων των κατηγοριών;Θα σου είμασταν ευγνωμονές όλοι οι υπόλοιποι που δεν είμαστε πάνω στο ...τρένο του διορισμού!
vikoulaki έχεις μήπως και πίνακα αναπλήρωσης καθαρισμένο απο τις προσλήψεις όλων των κατηγοριών;Θα σου είμασταν ευγνωμονές όλοι οι υπόλοιποι που δεν είμαστε πάνω στο ...τρένο του διορισμού
Παράθεση από: mathstavros στις Αυγούστου 08, 2010, 04:47:14 pmΝομίζω οτι καλύτερα θα ήταν να γίνουν πρωτα οι διορισμοί, αν και σε αυτή την περίπτωση θα ανακοινωθει και στο e-aitisiΑν δεχτούμε οτι ολοι θα κάνουν αίτηση διορισμού , θα προσπαθήσω να δώσω τους 100 πρώτους