0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το κείμενο προς τους γονείς, που μόλις ανέβηκε και εδώ, θα μοιράζεται σήμερα και αύριο στο Σύνταγμα, θα σταλεί σε συλλόγους γονεών και κηδεμόνων. Καλό είναι ο καθένας μας να το δώσεις στους γονείς στο σχολεί, στο φροντισήτιο και στα ιδιαίτερα μαθήματα, σε γνωστούς και φίλους. Πρέπει να φτάσει παντού με κάθε τρόπο.Όλοι στο Σύνταγμα σήμερα στις 6.30 (ραντεβού στα σκαλάκια της πλατείας)
Διαμαντοπουλου στη βουλη: «Δεν μπορούμε ωστόσο να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι οι ωρομίσθιοι προσλαμβάνονταν με απλή επιλογή από τους διευθυντές.............Πραγματικα προκλητική αυτή η δήλωση της για όσους πηγαν ωρομίσθιοι έπειτα απο τόσους ΑΣΕΠ.ποιούς έχει στο νου της ? ορισμένα βυσματα της ΠΔΣ .ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ
Η εκπρόσωπος της ΝΔ Ελίζα
Δε νομίζω οτι γινόταν έτσι ΟΥΤΕ για το 1%.
Παράθεση από: GiannisV στις Απριλίου 20, 2010, 06:40:42 pmΔε νομίζω οτι γινόταν έτσι ΟΥΤΕ για το 1%.έχεις δουλέψει ποτέ σε σχολείο; εγώ είμαι σε δυσπρόσιτο.ξέρεις πόσα μόρια θα έγραφε κάποιος στον πίνακα αναπληρωτών για ΠΔΣ 10 ωρών σε δυσπρόσιτο;ξέρεις πως γίνονταν μέχρι τώρα η επιλογή ωρομισθίων για ΠΔΣ;ξέρεις τι σημαίνει αυτό;
Έρχονταν κάποιοι για ΠΔΣ με 11 ώρες και ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να πάνε αναπληρωτές ούτε ωρομίσθιοι κανονικού προγράμματος γιατί ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΡΙΑ με τους αναπληρωτές!!!!!!!!!!!!!!!