Σύνολο ψηφοφόρων: 280
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι 2, είναι 5 παρακαλώ! Και θα αντέστρεφα αυτό που είπε πιο πάνω η geo33, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να έχουμε υπουργό που μας μισεί.
Πιστεύω ότι είναι μείγμα και της συγκεκριμένης άθλιας πολιτικής αλλά και του συγκεκριμένου προσώπου. Νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ άλλος υπουργός που να έχει απαξιώσει τόσο πολύ τους εργαζόμενους που υπάγονται στο υπουργείο του.
Καλύτερα να αιτηθούμε την παραίτηση της κυβέρνησης Παπανδρέου που αλλιώς παρουσίαζε την κατάσταση προεκλογικά.
Νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ άλλος υπουργός που να έχει απαξιώσει τόσο πολύ τους εργαζόμενους που υπάγονται στο υπουργείο του.
Νομίζω ότι οι περισσότεροι βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος. Το πρόβλημα είναι η Διαμαντοπούλου;Αυτό ειλικρινά πιστεύετε; Μόνη της παίρνει αποφάσεις, χωρίς την έγκριση πρωθυρπουργού και υπουργικού συμβουλίου;και αν φύγει;θα έρθει άλλος καλύτερος και άλλες ιδέες και πολιτική σε άλλη κατεύθυνση και προσανατολισμό;Η ασκούμενη πολιτική δεν είναι φορέας ενός προσώπου, αλλά μιας ομάδας-κόμματος-κυβέρνησηςΤο ερώτημα είναι αν θα πρέπει να παραιτηθεί - φύγει αυτή η κυβέρνηση και όχι αν θα παραιτηθεί η εκάστοτε ΔιαμαντοπούλουΗ όλη κουβέντα μου θυμίζει το ρητό με το δάχτυλο που πονάει(υπουργός Παιδείας) και αν το κόψουμε θα σταματήσουμε να πονάμε
Παράθεση από: προδρομος στις Απριλίου 20, 2010, 09:37:56 amΝομίζω ότι οι περισσότεροι βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος. Το πρόβλημα είναι η Διαμαντοπούλου;Αυτό ειλικρινά πιστεύετε; Μόνη της παίρνει αποφάσεις, χωρίς την έγκριση πρωθυρπουργού και υπουργικού συμβουλίου;και αν φύγει;θα έρθει άλλος καλύτερος και άλλες ιδέες και πολιτική σε άλλη κατεύθυνση και προσανατολισμό;Η ασκούμενη πολιτική δεν είναι φορέας ενός προσώπου, αλλά μιας ομάδας-κόμματος-κυβέρνησηςΤο ερώτημα είναι αν θα πρέπει να παραιτηθεί - φύγει αυτή η κυβέρνηση και όχι αν θα παραιτηθεί η εκάστοτε ΔιαμαντοπούλουΗ όλη κουβέντα μου θυμίζει το ρητό με το δάχτυλο που πονάει(υπουργός Παιδείας) και αν το κόψουμε θα σταματήσουμε να πονάμε Και όμως το πρόβλημα (σε μεγάλο βαθμό) είναι η Διαμαντοπούλου. Αυτό που κάνει είναι πολιτική αυτοκτονία. Άρα για να το κάνει, σημαίνει ότι έχει πλάτες που τη στηρίζουν (βλ. ΜΜΕ, εγχώριους νταβατζήδες).Εξετάσεις στα αφεντικά της δίνει η Διαμαντοπούλου (Ε.Ε., ΔΝΤ, διεθνείς νταβατζήδες) για μελλοντική πρωθυπουργός της Ελλάδας.
LOL........πρωθυπουργός; με τί....; αφού ούτε οι πέτρες δε θα την ψηφίσουν! Ήμαρτον!
Παράθεση από: προδρομος στις Απριλίου 20, 2010, 09:37:56 amΝομίζω ότι οι περισσότεροι βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος. Το πρόβλημα είναι η Διαμαντοπούλου;Αυτό ειλικρινά πιστεύετε; Μόνη της παίρνει αποφάσεις, χωρίς την έγκριση πρωθυρπουργού και υπουργικού συμβουλίου;και αν φύγει;θα έρθει άλλος καλύτερος και άλλες ιδέες και πολιτική σε άλλη κατεύθυνση και προσανατολισμό;Η ασκούμενη πολιτική δεν είναι φορέας ενός προσώπου, αλλά μιας ομάδας-κόμματος-κυβέρνησηςΤο ερώτημα είναι αν θα πρέπει να παραιτηθεί - φύγει αυτή η κυβέρνηση και όχι αν θα παραιτηθεί η εκάστοτε ΔιαμαντοπούλουΗ όλη κουβέντα μου θυμίζει το ρητό με το δάχτυλο που πονάει(υπουργός Παιδείας) και αν το κόψουμε θα σταματήσουμε να πονάμε Ισως να έχεις ένα δίκιο στα λεγόμενά σου, όμως το δαχτυλο της υπουργου που περιπαιχτικά δείχνει τους καλους εκπαιδευτικούς που ξεχωρίζουν από τους κακούς θέλει τουλάχιστον κόψιμο. Η απαξίωση ενός συνόλου ανθρώπων που αλλωνίζουν την Ελλάδα για 400 Ευρώ είναι τουλάχιστον ασυγχώρητη.