Σύνολο ψηφοφόρων: 280
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προτείνω να στείλουμε όλοι από ένα γράμμα στο Υπουργείο που να λέει ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ . Δεν ξέρω αν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα αλλά σίγουρα θα της χαλάμε τη μερα, είμαστε τόσοι πολλοι που κάθε μέρα θα παίρνει τουλάχιστον 500 γράμματα με αυτή την προτροπή !
Παράθεση από: podiki στις Μαΐου 19, 2010, 09:41:53 pmΠροτείνω να στείλουμε όλοι από ένα γράμμα στο Υπουργείο που να λέει ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ . Δεν ξέρω αν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα αλλά σίγουρα θα της χαλάμε τη μερα, είμαστε τόσοι πολλοι που κάθε μέρα θα παίρνει τουλάχιστον 500 γράμματα με αυτή την προτροπή !ναι ναι βρε...ααχ τι καλη ιδεααα;και εχεις την εντυπωση οτι διαβαζει αυτη την αλληλογραφια της;; και οι γραμματεις τι κανουν;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 19, 2010, 09:51:05 pmΠαράθεση από: podiki στις Μαΐου 19, 2010, 09:41:53 pmΠροτείνω να στείλουμε όλοι από ένα γράμμα στο Υπουργείο που να λέει ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ . Δεν ξέρω αν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα αλλά σίγουρα θα της χαλάμε τη μερα, είμαστε τόσοι πολλοι που κάθε μέρα θα παίρνει τουλάχιστον 500 γράμματα με αυτή την προτροπή !ναι ναι βρε...ααχ τι καλη ιδεααα;και εχεις την εντυπωση οτι διαβαζει αυτη την αλληλογραφια της;; και οι γραμματεις τι κανουν;; Εμ ετσι εξηγουνται τα 194.500 ευρω για υπερωριες!! Κουραζονται πολυ οι συνεργατες της http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_2259.html
Η βουλευτική αποζημίωση δε φορολογείται? Κάποιος που έπαιρνε 15000 ευρώ μισθό πλήρωνε 900 ευρώ περίπου στην εφορία...
Ειμαι σίγουρος ότι όλοι θέλουμε πολιτικούς με αξιοπρεπή διαβίωση,