0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Ευγένιος Τριβιζας!
Tζουλια Αλεξανδρατου ( δαγκωτο)
Δεν ξέρω για συγκεκριμένα ονόματα, αλλά τόσο ο Υπουργός, όσο και οι Υφυπουργοί, Σύμβουλοι και Γενικοί Γραμματείς κάθε Υπουργείου κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο και να μην είναι εντελώς άσχετοι, όπως π.χ. η Διαμαντοπούλου, που είναι Πολιτικός Μηχανικός. Πανεπιστημιακοί Παιδαγωγικού Τομέα και Σχολικοί Σύμβουλοι με ερευνητικό έργο στη σύγχρονη παιδαγωγική και διδακτική (π.χ. αναλυτικά προγράμματα) αλλά και διοικητικά προσόντα (π.χ. διαχείριση προσωπικού κ.λπ.) πιστεύω θα ήταν η βέλτιστη επιλογή για τις θέσεις αυτές.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_9063.html
ΠαράθεσηΔεν ξέρω για συγκεκριμένα ονόματα, αλλά τόσο ο Υπουργός, όσο και οι Υφυπουργοί, Σύμβουλοι και Γενικοί Γραμματείς κάθε Υπουργείου κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο και να μην είναι εντελώς άσχετοι, όπως π.χ. η Διαμαντοπούλου, που είναι Πολιτικός Μηχανικός. Πανεπιστημιακοί Παιδαγωγικού Τομέα και Σχολικοί Σύμβουλοι με ερευνητικό έργο στη σύγχρονη παιδαγωγική και διδακτική (π.χ. αναλυτικά προγράμματα) αλλά και διοικητικά προσόντα (π.χ. διαχείριση προσωπικού κ.λπ.) πιστεύω θα ήταν η βέλτιστη επιλογή για τις θέσεις αυτές.Συμφωνώ, όπως το έχω άλλωστε ξαναγράψει. Στη θέση του Υπουργού Παιδείας ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνουν άτομα ειδικευμένα στην παιδαγωγική, επιστήμονες με αντικείμενο την αγωγή-εκπαίδευση-παιδεία κι όχι γλωσσολόγοι, όπως ο κύριος Μπαμπινιώτης που προτάθηκε κακώς, νομικοί, οικονομολόγοι, γιατροί, μηχανικοί και άλλοι που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο. Και στα υπόλοιπα υπουργεία πρέπει να συμβαίνει το ίδιο. Τώρα οι συνάδελφοι κυρίως των τμημάτων Φιλολογίας επιθυμούν τον κύριο Μπαμπινιώτη, για να τους ξανα-εξαιρέσει από την υποχρεωτική κατοχή πιστοποιητικού παιδαγωγικής επάρκειας Επίσης, από πότε είναι βουλευτής και δεν το γνωρίζουμε; Όσο για τον κύριο Γεωργιάδη, ιστορικός στην ειδίκευση είναι, συνάδελφοι, κι όχι κλασικός, ασχέτως αν εμφανίζεται αρχαιολάτρης (απορώ πως οι κλασικοί μας δεν τον στήριξαν) Η δική μου πρόταση; Χμ δε νομίζω ότι υπάρχει βουλευτής ειδικευμένος παιδαγωγός επιστήμονας, ακόμη.
Παράθεση από: Ioannis! στις Μαΐου 07, 2010, 12:17:29 pmΠαράθεσηΔεν ξέρω για συγκεκριμένα ονόματα, αλλά τόσο ο Υπουργός, όσο και οι Υφυπουργοί, Σύμβουλοι και Γενικοί Γραμματείς κάθε Υπουργείου κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο και να μην είναι εντελώς άσχετοι, όπως π.χ. η Διαμαντοπούλου, που είναι Πολιτικός Μηχανικός. Πανεπιστημιακοί Παιδαγωγικού Τομέα και Σχολικοί Σύμβουλοι με ερευνητικό έργο στη σύγχρονη παιδαγωγική και διδακτική (π.χ. αναλυτικά προγράμματα) αλλά και διοικητικά προσόντα (π.χ. διαχείριση προσωπικού κ.λπ.) πιστεύω θα ήταν η βέλτιστη επιλογή για τις θέσεις αυτές.Συμφωνώ, όπως το έχω άλλωστε ξαναγράψει. Στη θέση του Υπουργού Παιδείας ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνουν άτομα ειδικευμένα στην παιδαγωγική, επιστήμονες με αντικείμενο την αγωγή-εκπαίδευση-παιδεία κι όχι γλωσσολόγοι, όπως ο κύριος Μπαμπινιώτης που προτάθηκε κακώς, νομικοί, οικονομολόγοι, γιατροί, μηχανικοί και άλλοι που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο. Και στα υπόλοιπα υπουργεία πρέπει να συμβαίνει το ίδιο. Τώρα οι συνάδελφοι κυρίως των τμημάτων Φιλολογίας επιθυμούν τον κύριο Μπαμπινιώτη, για να τους ξανα-εξαιρέσει από την υποχρεωτική κατοχή πιστοποιητικού παιδαγωγικής επάρκειας Επίσης, από πότε είναι βουλευτής και δεν το γνωρίζουμε; Όσο για τον κύριο Γεωργιάδη, ιστορικός στην ειδίκευση είναι, συνάδελφοι, κι όχι κλασικός, ασχέτως αν εμφανίζεται αρχαιολάτρης (απορώ πως οι κλασικοί μας δεν τον στήριξαν) Η δική μου πρόταση; Χμ δε νομίζω ότι υπάρχει βουλευτής ειδικευμένος παιδαγωγός επιστήμονας, ακόμη.βρε Ioannis.... το παρακανες αυτη τη φορα μου φαινεται..... δεν επιλεξαμε τον Μπαμπινιωτη επειδη ειναι γλωσσολογος...αλλα σαν προσωπικοτητα γενικοτερα.... ειναι δασκαλος...για μενα τουλαχιστον ηταν....και ασχετα απο πολιτικα κριτηρια ειναι αξιολογος ανθρωπος...και πολυ καλος δασκαλος...και δικαιος...αυτη ειναι βεβαια προσωπικη μου αποψη...καθως τον ειχα καθηγητη σε ολα τα φοιτητικα μου χρονια...τωρα απο κει κ περα...ενταξει...ειναι υπερβολη αυτο που λες...μονο οι αποφοιτοι του ΦΠΨ εχουν θεσh σε οτιδηποτε εχει να κανει με την παιδεια πια?ενταξει...ειπαμε....μην το παρακανεις... ..δλδ ολοι οσοι εχεουν πτυχιο παιδαγωγου οπως λες...ειναι ικανοι?κ μονο αυτοι?δεν υπαρχουν αλλοι ικανοι ανθρωποι?απο κει κ περα δεν ειπαμε ποιος βουλευτης θα θελαμε να ειναι υπουργος...αλλα ποιος θα θελαμε γενικοτερα.....οποιοςδηποτε....εγω ξαναψηφιζω..πρωτη επιλογη μου ο Μπαμπινιωτης και δευτερη ο Λυπουρλης.....(αν τον εχετε ακουσει να μιλαει...ειναι μαγευτικος...ασχετο...).
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Μαΐου 07, 2010, 02:58:03 pmΠαράθεση από: Ioannis! στις Μαΐου 07, 2010, 12:17:29 pmΠαράθεσηΔεν ξέρω για συγκεκριμένα ονόματα, αλλά τόσο ο Υπουργός, όσο και οι Υφυπουργοί, Σύμβουλοι και Γενικοί Γραμματείς κάθε Υπουργείου κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο και να μην είναι εντελώς άσχετοι, όπως π.χ. η Διαμαντοπούλου, που είναι Πολιτικός Μηχανικός. Πανεπιστημιακοί Παιδαγωγικού Τομέα και Σχολικοί Σύμβουλοι με ερευνητικό έργο στη σύγχρονη παιδαγωγική και διδακτική (π.χ. αναλυτικά προγράμματα) αλλά και διοικητικά προσόντα (π.χ. διαχείριση προσωπικού κ.λπ.) πιστεύω θα ήταν η βέλτιστη επιλογή για τις θέσεις αυτές.Συμφωνώ, όπως το έχω άλλωστε ξαναγράψει. Στη θέση του Υπουργού Παιδείας ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνουν άτομα ειδικευμένα στην παιδαγωγική, επιστήμονες με αντικείμενο την αγωγή-εκπαίδευση-παιδεία κι όχι γλωσσολόγοι, όπως ο κύριος Μπαμπινιώτης που προτάθηκε κακώς, νομικοί, οικονομολόγοι, γιατροί, μηχανικοί και άλλοι που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο. Και στα υπόλοιπα υπουργεία πρέπει να συμβαίνει το ίδιο. Τώρα οι συνάδελφοι κυρίως των τμημάτων Φιλολογίας επιθυμούν τον κύριο Μπαμπινιώτη, για να τους ξανα-εξαιρέσει από την υποχρεωτική κατοχή πιστοποιητικού παιδαγωγικής επάρκειας Επίσης, από πότε είναι βουλευτής και δεν το γνωρίζουμε; Όσο για τον κύριο Γεωργιάδη, ιστορικός στην ειδίκευση είναι, συνάδελφοι, κι όχι κλασικός, ασχέτως αν εμφανίζεται αρχαιολάτρης (απορώ πως οι κλασικοί μας δεν τον στήριξαν) Η δική μου πρόταση; Χμ δε νομίζω ότι υπάρχει βουλευτής ειδικευμένος παιδαγωγός επιστήμονας, ακόμη.βρε Ioannis.... το παρακανες αυτη τη φορα μου φαινεται..... δεν επιλεξαμε τον Μπαμπινιωτη επειδη ειναι γλωσσολογος...αλλα σαν προσωπικοτητα γενικοτερα.... ειναι δασκαλος...για μενα τουλαχιστον ηταν....και ασχετα απο πολιτικα κριτηρια ειναι αξιολογος ανθρωπος...και πολυ καλος δασκαλος...και δικαιος...αυτη ειναι βεβαια προσωπικη μου αποψη...καθως τον ειχα καθηγητη σε ολα τα φοιτητικα μου χρονια...τωρα απο κει κ περα...ενταξει...ειναι υπερβολη αυτο που λες...μονο οι αποφοιτοι του ΦΠΨ εχουν θεσh σε οτιδηποτε εχει να κανει με την παιδεια πια?ενταξει...ειπαμε....μην το παρακανεις... ..δλδ ολοι οσοι εχεουν πτυχιο παιδαγωγου οπως λες...ειναι ικανοι?κ μονο αυτοι?δεν υπαρχουν αλλοι ικανοι ανθρωποι?απο κει κ περα δεν ειπαμε ποιος βουλευτης θα θελαμε να ειναι υπουργος...αλλα ποιος θα θελαμε γενικοτερα.....οποιοςδηποτε....εγω ξαναψηφιζω..πρωτη επιλογη μου ο Μπαμπινιωτης και δευτερη ο Λυπουρλης.....(αν τον εχετε ακουσει να μιλαει...ειναι μαγευτικος...ασχετο...). Ωχχχχ! Συνάδελφε, ετοιμάσου τώρα για μια 8σέλιδη ανάλυση... μέχρι τελικής πτώσεως!