0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντώνης Σαμαράκης
ζηλιαρες κλασικουδες,μη δειτε καποιον να σας μιλα με επιχειρηματα αμεσως να δειξετε τα κοφτερα δοντια σας (καρχαρια ) λοιπον εχω να προτεινω εναν που ειναι γνωστος μονο εδω στο μικροκοσμο μας(φορουμ) ,δειτε απλα την απαντηση που εδωσε σε αλλο τοπικ σχετικα με τη ν εξ αποστασεως διδασκαλια.. ή αυτος ή οπως ειχαμε πει παλαιοτερα την μανα του daimonmanhttp://www.pde.gr/forum/index.php?topic=19489.msg322987#new
Παιδια, μην ξεχνάτε οτι ο Μπαμπινιώτης ειναι και ο ιδρυτής ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων τόσο πρωτοβάθμιας όσο και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!!Επίσης, απο τον καιρο που ήταν πρόεδρος τηε επιτροπής για το νέο σχολείο φαινόταν οτι υστερεί στο θέμα τον παιδαγωγικών καθώς οι δηλώσεις του ήταν αρκετα τυποποιημένες και επαναλαμβανόμενες! Νομίζω οτι χρειάζεται πρόσωπο που να έχει περάσει απο τη δημόσια εκπαίδευση και να γνωρίζει εκ βαθέων την κατάσταση. Ή άτομο που να έχει τα κότσια να επιλέξει για συνεργάτες του κατάλληλους ανθρώπους και όχι τυχοδιώκτες και λαμόγια!!Υπάρχει πάντως βουλευτής του Πασοκ που είναι φιλόλογος και έδωσε μια μάχη για τους εκπαιδευτικούς, στο πολυνομοσχέδιο(!!!) της Διαμαντοπούλου. Δυστυχώς δε κατάφερε πολλά!!
βρε Ioannis.... το παρακανες αυτη τη φορα μου φαινεται..... δεν επιλεξαμε τον Μπαμπινιωτη επειδη ειναι γλωσσολογος...αλλα σαν προσωπικοτητα γενικοτερα.... ειναι δασκαλος...για μενα τουλαχιστον ηταν....και ασχετα απο πολιτικα κριτηρια ειναι αξιολογος ανθρωπος...και πολυ καλος δασκαλος...και δικαιος...αυτη ειναι βεβαια προσωπικη μου αποψη...καθως τον ειχα καθηγητη σε ολα τα φοιτητικα μου χρονια...τωρα απο κει κ περα...ενταξει...ειναι υπερβολη αυτο που λες...μονο οι αποφοιτοι του ΦΠΨ εχουν θεσh σε οτιδηποτε εχει να κανει με την παιδεια πια?ενταξει...ειπαμε....μην το παρακανεις... ..δλδ ολοι οσοι εχεουν πτυχιο παιδαγωγου οπως λες...ειναι ικανοι?κ μονο αυτοι?δεν υπαρχουν αλλοι ικανοι ανθρωποι?απο κει κ περα δεν ειπαμε ποιος βουλευτης θα θελαμε να ειναι υπουργος...αλλα ποιος θα θελαμε γενικοτερα.....οποιοςδηποτε....εγω ξαναψηφιζω..πρωτη επιλογη μου ο Μπαμπινιωτης και δευτερη ο Λυπουρλης.....(αν τον εχετε ακουσει να μιλαει...ειναι μαγευτικος...ασχετο...).