0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τον Ιούνη θα έχεις (κι αν δεν κάνω λάθος) 17.4 πραγματικά μόρια προϋπηρεσίας, 39,86 σύνολο μορίων για αναπλήρωση και θέση περί το 1100 στον εκτιμώμενο ενιαίο πίνακα τον Ιούνη.Μάλλον δεν διορίζεσαι γιατί τα ελάχιστα μόρια διορισμού δείχνουν να είναι 19.134. Το ερώτημα άρα είναι αν θα σε πάρουν αναπληρώτρια. Δηλαδή αν θα πάρει του χρόνου 1100 αναπληρώτριες νηπιαγωγούς. Είναι πιθανόν, αλλά με όσα διαφορετικά έχει δηλώσει η Διαμαντοπούλου περί μείωσης αναπληρωτών, δεν μπορείς να κάνεις καμία πρόβλεψη. Εχει πει για μείωση αναπληρωτών κατά 70% (άρα ότι θα πάρει 540 αναπληρώτριες), έχει πει για 50% μείωση (άρα ότι θα πάρει γύρω στις 900 αναπληρώτριες), έχει πει ότι ιδιαίτερη προτεραιότητα έχει η πρωτοβάθμια εκπαίδευση (ποιός να ξέρει τί σημαίνει αυτό), για σύμπτηξη τμημάτων, για επιστροφή αποσπασμένων στα σχολείο (οι νηπιαγωγοί δεν πρέπει να έχουν πολλές αποσπασμένες), από την άλλη οι ανάγκες είναι ανάγκες και τελικά κάθε απόπειρα πρόβλεψης αυτή τη στιγμή πραγματικά μοιάζει με τζόκερ!
Παράθεση από: npanag στις Απριλίου 20, 2010, 06:15:51 pmΤον Ιούνη θα έχεις (κι αν δεν κάνω λάθος) 17.4 πραγματικά μόρια προϋπηρεσίας, 39,86 σύνολο μορίων για αναπλήρωση και θέση περί το 1100 στον εκτιμώμενο ενιαίο πίνακα τον Ιούνη.Μάλλον δεν διορίζεσαι γιατί τα ελάχιστα μόρια διορισμού δείχνουν να είναι 19.134. Το ερώτημα άρα είναι αν θα σε πάρουν αναπληρώτρια. Δηλαδή αν θα πάρει του χρόνου 1100 αναπληρώτριες νηπιαγωγούς. Είναι πιθανόν, αλλά με όσα διαφορετικά έχει δηλώσει η Διαμαντοπούλου περί μείωσης αναπληρωτών, δεν μπορείς να κάνεις καμία πρόβλεψη. Εχει πει για μείωση αναπληρωτών κατά 70% (άρα ότι θα πάρει 540 αναπληρώτριες), έχει πει για 50% μείωση (άρα ότι θα πάρει γύρω στις 900 αναπληρώτριες), έχει πει ότι ιδιαίτερη προτεραιότητα έχει η πρωτοβάθμια εκπαίδευση (ποιός να ξέρει τί σημαίνει αυτό), για σύμπτηξη τμημάτων, για επιστροφή αποσπασμένων στα σχολείο (οι νηπιαγωγοί δεν πρέπει να έχουν πολλές αποσπασμένες), από την άλλη οι ανάγκες είναι ανάγκες και τελικά κάθε απόπειρα πρόβλεψης αυτή τη στιγμή πραγματικά μοιάζει με τζόκερ!δεν εχω καταλαβει κατι...πως γινεται φετος στον πινακα αναπληρωτων να ειναι στην 1070 θεση και απο σεπτεμβριο μαζι με τα τοσα μορια προυπηπεσιας να ειναι στην θεση 1100?
Μάλλον δεν διορίζεσαι γιατί τα ελάχιστα μόρια διορισμού δείχνουν να είναι 19.134.
δεν εχω καταλαβει κατι...πως γινεται φετος στον πινακα αναπληρωτων να ειναι στην 1070 θεση και απο σεπτεμβριο μαζι με τα τοσα μορια προυπηπεσιας να ειναι στην θεση 1100?
npanag θα ήθελα να σε ρωτήσω πως υποθέτουμε ότι η βάση για τα ελάχιστα μόρια διορισμού θα είναι 19, 134 αφού πέρσυ στην εγκύκλιο ήταν τα 17?
Παράθεση από: anni_e στις Απριλίου 21, 2010, 06:04:01 pmnpanag θα ήθελα να σε ρωτήσω πως υποθέτουμε ότι η βάση για τα ελάχιστα μόρια διορισμού θα είναι 19, 134 αφού πέρσυ στην εγκύκλιο ήταν τα 17?Παίρνω τον πρόσφατο ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και τον ενιαίο πίνακα διορισμών. Τους ενοποιώ και μετά περνάω τα φετινά μόρια όλων των φάσεων αναπλήρωσης στα μόρια από τον ενιαίο πίνακα διοριστέων. Ταξινομώ ως προς πραγματικά μόρια προϋπηρεσίας (φθίνουσα), ημερομηνία κτήσης πτυχίου (αύξουσα) και βαθμό πτυχίου (φθίνουσα) και παίρνω την τελική λίστα. Μετράω 200 άτομα από το 23.99 και κάτω και έτσι φτάνω στο 19.134.
Συγνώμη, αλλά επειδή έχω λιγάκι ψιλομπερδευτεί, εάν κάποιος σύμφωνα με την τελευταία ανανέωση στις 19-4-2010 στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών πρωτοβάθμιας, έχει σειρά 1070, τι μπορεί να περιμένει?
Παράθεση από: marios στις Απριλίου 20, 2010, 04:34:39 pmΣυγνώμη, αλλά επειδή έχω λιγάκι ψιλομπερδευτεί, εάν κάποιος σύμφωνα με την τελευταία ανανέωση στις 19-4-2010 στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών πρωτοβάθμιας, έχει σειρά 1070, τι μπορεί να περιμένει? και εγώ μια απο τα ίδια 30.21 μόρια, σειρά 1125.αν πάρει γύρω στα 450 άτομα και μειώσει 70% τους αναπληρωτές δηλαδή πάρει γύρω στους 540, δε θα μας πάρουν. Αν πάρει τους μισούς έχουμε κάποιες ελπίδες..όλα θα εξαρτηθούν απο το πόσους μόνιμους θα πάρει...