0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ginger στις Απριλίου 25, 2010, 11:36:24 amδικιο εχεις συγγνωμη ,ξεχασα να σου δωσω ολοκληρωμενεσ πληροφοριες.εχω σειρα 700 στον γραπτο,και εχω 32 μορια στον πινακα αναπληρωτων που υφισταται τωρα οπως προκυπτουν απο τους 2 ασεπ που εχω δωσει,και με καλεσαν και φετος πρωτη χρονια αναπληρωτρια ,αρα +9 μορια....απλα δεν ξερω τι σειρα θα εχω του χρονου και πως γινεται η διαδικασια με το 40%-60%.κανε μια τελευταια εκτιμηση!σε ευχαριστω εκ των προτερων.......Τώρα 32.755 μόρια, τον Ιούνη συν 9.167 μας κάνει 41.922 και θέση 890 στον εκτιμώμενο ενιαίο πίνακα. Τα υπόλοιπα όπως στο προηγούμενο μήνυμα. Εχεις καλές ελπίδες για αναπλήρωση.Τη διαδικασία προσλήψεων (αν αυτό εννοείς με το 40-60) ακόμα δεν την ξέρουμε. Πραγματικά δεν ξέρω τί να υποθέσω.
δικιο εχεις συγγνωμη ,ξεχασα να σου δωσω ολοκληρωμενεσ πληροφοριες.εχω σειρα 700 στον γραπτο,και εχω 32 μορια στον πινακα αναπληρωτων που υφισταται τωρα οπως προκυπτουν απο τους 2 ασεπ που εχω δωσει,και με καλεσαν και φετος πρωτη χρονια αναπληρωτρια ,αρα +9 μορια....απλα δεν ξερω τι σειρα θα εχω του χρονου και πως γινεται η διαδικασια με το 40%-60%.κανε μια τελευταια εκτιμηση!σε ευχαριστω εκ των προτερων.......
Έχει καταλάβει κανείς από την αιτιολογική έκθεση που βγήκε τι και πως θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών στην μεταβατική περίοδο;;; Από τον πίνακα αναπληρωτών ή από τον πίνακα διορισμών;; Έχει μεγάλη διαφορά για μερικά άτομα.Κάποιος που στον πίνακα αναπληρωτών είναι 1100σειρά, στον πίνακα διορισμών μπορεί να είναι 130. Τι γίνεται ρε παιδιά;;
Αν καποιος εχει δουλεψει 2 χρονια αναπληρωτης,αφου οι πινακες θα κλειδωσουν,αν δουλεψει κ τριτη χρονια δε θα παρει τα μορια του;την προυπηρεσια του;
Αυτο τι σημαινει;Ξανα ασεπ;
σαν πολλά να μπορείς να προβλέψεις εσύ! να ρωτήσω κι εγώ λοιπόν...πόσο θα πάει η βάση φέτος για διορισμό για ΠΕ02;με την ειδική αγωγή τί θα γίνει;θα μονιμοποιήσει φέτος κόσμο;