0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω εκτιμω οτι δε θα γινει τιποτα. Ανενεργος θα μεινει ο νομος.
Παράθεση από: petsos στις Απριλίου 21, 2010, 02:19:17 pmΕγω εκτιμω οτι δε θα γινει τιποτα. Ανενεργος θα μεινει ο νομος.Όταν λέει η Διαμαντοπούλου ότι τα ΠΥΣΔΕ φέτος θα πρέπει να υπολογίσουν τα κενά αφού συμπεριλάβουν και τις υπερωρίες των μονίμων, όταν λέει ότι φέτος θα προσλάβει κατά 17000 λιγότερους αναπληρωτές κι ωρομίσθιους, όταν προσλάβει λιγότερο κι από τους μισούς από αυτούς θα προσλάμβανε με το ισχύον καθεστώς, όταν λέει ότι οι υπεραριθμίες θα αντιμετωπιστούν με τη μετακίνηση κι όταν από του χρόνου τα κενά θα υπολογίζονται από την κυ του υπεπθ κατευθείαν, δεν είναι καιρός για εκτιμήσεις αλλά για πράξεις . Ποιος θα μας έλεγε πέρσι ότι θα μας μειώνανε το μισθό ότι θα περικόπτανε τα επιδόματα και μάλιστα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και θα τον πιστεύαμε...
ας ερθει η Αννουλα η ο καθε εξυπνος που λεει οτι οι εκπαιδευτικοι τεμπελιαζουν, να κανει 26 ωρες στο ΕΠΑΛ που διδασκω να δω ποσες μερες θα αντεξει!!! Κατι περι συγχρονων μεθοδων διδασκαλιας και χαλαρωσης των μαθητων μας ελεγε και η σχολικη συμβουλος αλλα οταν μπηκε στην ταξη για να μας δειξει ενα ''προτυπο διδασκαλιας'' εφυγε τρεχοντας !!! Φαντασου τωρα 26 ωρες σε ενα τετοιο σχολειο!! τα ηρεμηστικα θα τα χορηγει δωρεαν ο ΟΠΑΔ??Περα απο την πλακα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι φετος δεν τις γλυτωνουμε τις υπερωριες. Τουλαχιστον θα τις πληρωνουν??? Πολυ αμφιβαλλω!!
εγώ κατάλαβα ότι παύουν τις υπερωρίες..με άλλα λόγια θα έχουμε υπερωρίες ( δηλαδή παραπάνω ώρες) χωρίς να πληρωνόμαστε για αυτές