0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα δυσπρόσιτα καλύπτονται με το ναι σε όλα, αλλά αν κάποιος το δηλώσει π.χ. Δ΄Ιωαννίνων έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πάει απο κάποιον που έβαλε απλά ναι σε όλα.
Αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος της Α/θμιας που έχει ήδη καταθέση την αίτηση, ας μου λύσει την εξής απορία:Υπάρχουν στην alfavita (http://www.alfavita.gr/OdigosEkpaideytikou/protobathmiakdimoi.xls) οι διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας. Όσες φορές έχω καταθέσει αίτηση ξέρω ότι σε εμάς (εκτός της Αττικής-Αθηνών-Πειραιά) κανένας άλλος νομός δεν χωρίζεται σε περιφέρειες. Στο συγκεκριμένο link όμως έχει πχ Αρκαδία-Λάρισα-Καβάλα κλπ, χωρισμένες σε Α,
...Προσοχή όμως αλλιώς είναι χωρισμένες οι περιφέρειες για την
Σημερα κατεθεσα τα χαρτια μου ως αναπληρωτης, για πρωτη φορα.Ποτε θα εμφανιστει το ονομα μου στον πινακα Γ?Με τα μορια που θα παιρνω απο την ΠΔΣ που θα κανω απο το φθινοπωρο, ποτε θα δω το ονομα μου να πηγαινει στον πινακα
κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση σας. Περσι οι πινακες βγηκαν περιπου 22 ιουλιου,φετος λετε να εχουμε καποια καθυστερηση?
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 27, 2007, 12:56:22 pm...Προσοχή όμως αλλιώς είναι χωρισμένες οι περιφέρειες για την
Μα, καλά... Αν στις αιτήσεις πρέπει να συμπληρώνουμε ολογράφως τις περιοχές, τότε γιατί δημοσιεύονται οι κωδικοί των περιοχών; Πολύ μπερδεύομαι με αυτή την αίτηση, ρε παιδιά...
ισχύει η διεύθυνση Θηβών 357 (μετά την Ιερά Οδό δηλ?) γιατί βρήκα και ένα γραφείο πάλι στη Θηβών αλλά ΠΡΙΝ την Ιερά οδο!ευχαριστώ εκ των προτέρων