*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές 2007-2008  (Αναγνώστηκε 58568 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ 2007-2008
« Απάντηση #140 στις: Ιουνίου 28, 2007, 01:13:55 am »
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κάποιο γραφείο Δευτεροβάθμιας,οπουδήποτε στην Αθήνα εκτός Πειραιά,που να εξυπηρετεί γρήγορα?Δηλαδή σε κανένα δίωρο το αργότερο?
Γιατί με του Πειραιά δεν θα βγάλω ποτέ άκρη.Σήμερα φίλη μου πήγε για δεύτερη μέρα,περίμενε ένα τρίωρο και τελικά δεν έκανε τίποτε.Απλά πήρε νουμεράκι για την επόμενη.
Καταλαβαίνεις βικουλάκι γιατί δεν θέλω με τίποτα να την κάνω τη γ........η την αίτηση?
Παρεμπιπτόντως ξανατηλεφώνησα και σε άλλα γραφεία και μου είπαν πως στην περίπτωση διοριστέων είναι περιττό.Αν βρω άλλο γραφείο καλώς,αλλά στο δικό μου δεν πάω ούτε με σφαίρες!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:57:13 »

Αποσυνδεδεμένος marsa

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα Μαθηματικα
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιουνίου 28, 2007, 07:32:44 am »
Magda, γραφείο που να εξυπηρετεί γρήγορα δεν ξέρω. Έμαθα όμως ότι το 2ο γραφείο (αυτό που εδρεύει στη Νίκαια) ΔΕΝ εξυπηρετεί καθόλου!! Ναι, πήγα χτες μες στη ζέστη και δεν δέχονται, λέει, εκεί αιτήσεις, με απόφαση δική τους (!!!). Φυσικά, μετά δεν πήγα στον Πειραιά, γιατί δεν άντεχα...

Vikoulaki, είδα που γράφεις για τα μόριά σου και ανατρίχιασα. 14 μόρια στον κλάδο μας το 2001 και δεν έχεις διοριστεί ακόμα; Τι να πω ρε παιδί μου, μερικοί άνθρωποι πώς γίνεται να ταλαιπωρούνται τόσο! Είχα πετύχει και γω το 2000, αλλά δυστυχώς όπως λέει η Ιωάννα, τότε η επιτυχία αυτή δεν έφτανε για να σε πάρουν αναπληρωτή. Ενώ είμασταν λίγοι επιτυχόντες (900 νομίζω) τελικά η επιτυχία αυτή δεν "εξαργυρώθηκε". Σου εύχομαι όχι μόνο να σε πάρουν αναπληρώτρια φέτος, αλλά και να μπεις με το 40%.
Αι νεβερ ριντ σαμθινγκ ριτεν ιν γκρικλις

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιουνίου 28, 2007, 10:40:11 am »
marsa σε ευχαριστω για τις ευχές σου και έτσι είναι ταλαιπωρούμε απο το 1999 ,2 χρονιές δεν δούλεψα παρόλο που το 2002 στον ασεπ είχα και 9 μόρια επιπλέον.Μ η ξεχνάς οτι σε εμάς παιρνουν λίγους αναπληρωτές και με ΠΔΣ 2 ή 4 'ωρες πάς σαν τον κάβουρα.
Τέλος πάντων κάθε άνθρωπος έχει και κάποιο κάρμα, εγω νομίζω ότι έχω αρνητικό κάρμα.Μόνο εδω είχα +1
Επίσης τότε έγινε και μεταφορά προϋπηρεσίας απο άλλους κλάδους  και έγινε χαμός στον πίνακα των αναπληρωτών ,και πολλά άλλα μεταξύ <γνωστών>
Και φέτος λόγω ασεπ άτομα που είχαν ελπίδες για αναπλήρωση αν δεν πιάσαν την βάση θα μείνουν έξω.
Ετσι την έπαθα το 2005.Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι
Εχω μάθει να δέχομαι και τα καλά και τα κακά.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 28, 2007, 10:56:34 am από vikoulaki »

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #143 στις: Ιουνίου 28, 2007, 11:52:23 am »
Μόλις επέστρεψα από γραφείο Πρωτοβάθμιας όπου με ενημέρωσαν πως άλλη η ημερομηνία κτήσης πτυχίου και άλλη της ορκωμοσίας (το ήξερα αλλά έλεγα να κάνω το παπί   ;)γιατί και στον ασεπ η γραμματεία της σχολής μου δεν έδειξε ιδιαίτερα πρόθυμη να εξυπηρετήσει) εν πάση περιπτώσει...δεν εχω άλλα περιθώρια, απλά σας ενημερώνω σε περίπτωση που σας φέρουν κάποιο κόλλημα...βέβαια εδώ που τα λέμε για καλό δικό μας είναι γιατί ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας κάποιος που απέκτησε νωρίτερα το πτυχίο πάει μπροστά "τράβα  μπρος και μη σε νοιάζει"

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:57:13 »

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιουνίου 28, 2007, 12:19:49 pm »
Ποια τελικά είναι η ημερομηνία που πρέπει να γράφουμε;Εγώ γράφω όλα αυτά τα χρόνια της ορκωμοσίας, νομίζω ότι με βάση αυτή είχα γραφεί και στην παλιά επετηρίδα.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ξέρει κανείς τι παίζεται με τα μειονοτικά σχολεία, θέλει ξεχωριστή αίτηση, προϋπηρεσία παίρνουμε, οτιδήποτε γνωρίζει. Εγώ είμαι ΠΕ02. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 28, 2007, 12:32:35 pm »
Ποια τελικά είναι η ημερομηνία που πρέπει να γράφουμε;Εγώ γράφω όλα αυτά τα χρόνια της ορκωμοσίας, νομίζω ότι με βάση αυτή είχα γραφεί και στην παλιά επετηρίδα.

Την ημερομηνία που κρίθηκες άξια του πτυχίου σου.
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 28, 2007, 12:54:26 pm »
ένα έχω να πω: έχω γίνει η καλύτερη πελάτισσα των ΚΕΠ! Να'ναι καλά όλοι τους! μου επικύρωσαν την αναλυτική βαθμολογία και λέω με αυτό να πάω αύριο για την αίτηση, διαφορετικά αν περίμενα από κανέναν άλλο... ::)

Αποσυνδεδεμένος EPSILON4

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 28, 2007, 01:41:37 pm »
Εχέι κανεις καποια εκτίμηση για τον αριθμο των αναπληρωτων που θα πάρουν φετος και γενικα απο εδω και περα?Θα συνεχισουν να παίρνουν με τους ιδιους ρυθμούς όπως τα προηγούμενα χρόννια?
 Εγω πιστευω  οτι θα αρχισει να παιρνει λιγότερους
1ος λόγος: Κανει πολλούς διορισμούς φετος αρα θα καλυφθουν πολλα κενά
2ος λόγος:Προτιμαέι να παιρνει ωρομισθιους(για οικονομιούς λογους αλλα και για να δίνει ελπίδες σε περισσοτερους)
3ος λόγος:Αν συνεχισει να παίρνρι με τον ίδιο ρυθμό συνεχως θα διαιωνίζεται το πρόβλημα
(μακαρι να μη γίνει αυτο..αλλα..).
Ειμαι ΠΕ04 και έχω γυρω στα 22 μόρια απο ΑΣΕΠ και προυπησρεσια

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 28, 2007, 02:18:15 pm »
ένα έχω να πω: έχω γίνει η καλύτερη πελάτισσα των ΚΕΠ! Να'ναι καλά όλοι τους! μου επικύρωσαν την αναλυτική βαθμολογία και λέω με αυτό να πάω αύριο για την αίτηση, διαφορετικά αν περίμενα από κανέναν άλλο... ::)

Maya αν έχεις αντίγραφο που αναφέρει τον ακριβή βαθμό πτυχίου να καταθέσεις αυτό. Αντίγραφο αναλυτικής δέχονται μαζί με αντίγραφο πτυχίου μόνο στην περίπτωση που το δεύτερο δεν αναφέρει τον ακριβή βαθμό πτυχίου. Ήμουν μπροστά σε μια τέτοια περίπτωση και για αυτό στο λέω. Όσο για την ημερομηνία κτήσης πτυχίου τους ενδιαφέρει η ημερομηνία που γράφει επάνω το πτυχίο ότι κρίθηκες πτυχιούχος κι όχι πότε ορκίστηκες.
Το δικό μου πχ γράφει ότι κρίθηκα πτυχιούχος 9/7/.... ημερομηνία που δεν έχει καμία σχέση με την ημέρα ορκωμοσίας μου η οποία έγινε Σεπτέμβρη διότι έλλειπα στο εξωτερικό τον Αύγουστο που ορκίστηκαν οι άλλοι 4 πτυχιούχοι του τμήματός μου. Κατάλαβες ;)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 28, 2007, 02:23:50 pm »

Μπορω να ζητησω απο τα κεπ να μου βρουν και να μου φερουν μια αναλυτικη βαθμολογια απο το πανεπιστημιο που σπουδασα, χωρις να εχω κατι στα χερια μου? (την εχω χασει αυτη που ειχα παρει οταν αποφοιτησα).

Αποσυνδεδεμένος bluebell

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιουνίου 28, 2007, 02:41:03 pm »
στο site www.diorismos.gr δίνει  το τηλέφωνο 1502 για να ζητήσεις τηλεφωνικά ένα πλήθος εγγράφων ανάμεσα στα οποία είναι και το πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας. προσπάθησε και εκεί. ελπίζω να σε βοηθήσει. :)

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιουνίου 28, 2007, 06:46:24 pm »
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κάποιο γραφείο Δευτεροβάθμιας,οπουδήποτε στην Αθήνα εκτός Πειραιά,που να εξυπηρετεί γρήγορα?Δηλαδή σε κανένα δίωρο το αργότερο?
Γιατί με του Πειραιά δεν θα βγάλω ποτέ άκρη.Σήμερα φίλη μου πήγε για δεύτερη μέρα,περίμενε ένα τρίωρο και τελικά δεν έκανε τίποτε.Απλά πήρε νουμεράκι για την επόμενη.

Magda, μια φίλη μού είπε ότι στο Αιγάλεω (Γ΄Αθήνας) ξεμπερδεύεις γρήγορα. Μάλλον εκεί θα πάω κι εγώ, γιατί στον Πειραιά δεν...

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιουνίου 28, 2007, 08:03:07 pm »
Κι εγώ το έμαθα αν και λίγο αργά.
Τελικά πήγα σήμερα Πειραιά,μου είπαν να πάω αύριο στις 6.30 π.μ για να μπω σε λίστα!!!!(Αθάνατε Σίντλερ)Αποφασίζω λοιπόν και πηγαίνω στο κεντρικό στην Αθήνα,όπου παρά το χαμό,τέλειωσα σε λιγότερο από μία ώρα.
Για να το διακωμωδήσουμε και λίγο,κορίτσια,το παιδί στο 4ο Γραφείο(για ΠΕ03 ΚΑΙ ΠΕ20) ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!Και ένας δεύτερος που μπήκε μετά,επίσης!!!Μια όαση μέσα στη ζέστη!!!Χι χι

Αποσυνδεδεμένος gemini30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιουνίου 28, 2007, 11:53:24 pm »
Kαλησπέρα κι από μένα! Εκ μέρους όσων βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη