0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει ακούσει κανείς για αιτήσεις αναπληρωτών μέσα στο Μάιο; Κάτι τέτοιο αφήνουν να αννοηθεί οι διοργανωτές των 4οοωρών σεμιναρίων αλλά και της νοηματικής.
Eγώ αυτό που κατάλαβα από το προσχέδιο αλλά και άκουσα από υπεύθυνη καθηγήτρια γνωστού σεμιναρίου στο τμήμα που κάνω μεταπτυχιακό ειδικής είναι οτι τα σεμινάρια θα τα διατηρήσει για την επόμενη 4ετία τουλάχιστον γιατί στις θετικές και τεχνικές ειδικότητες δεν υπάρχουν άτομα με μεταπτυχιακό και άρα τους χρειάζεται...όσο για τους φιλολογους και να ισχύουν δεν έχει καποιο νόημα γιατί είμαστε τόσοι μα τόσοι πολλοί που δεν υπάρχει ελπίδα να δουλέψουν οι περισσότεροιΠαράθεσηπαιδια σας παρακαλω εξηγηστε μου τι εννοει με αυτο??εγω ανηκω στον κλαδο των ΠΕ09 δλδ οικονομολογων.με ενα σεμιναριο στην ειδικη αγωγη θα εχω το δικαιωμα να μπω ως αναπληρωτης?θα εχω ελπιδες για διορισμο αργοτερα?τι πρεπει να κανω πια? κ κατι αλλο...ενα μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη η' ενα σεμιναριο δινει διδακτικη επαρκεια εκτος των αλλων?? σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι τα χω παιξει!!!!:(((
παιδια σας παρακαλω εξηγηστε μου τι εννοει με αυτο??εγω ανηκω στον κλαδο των ΠΕ09 δλδ οικονομολογων.με ενα σεμιναριο στην ειδικη αγωγη θα εχω το δικαιωμα να μπω ως αναπληρωτης?θα εχω ελπιδες για διορισμο αργοτερα?τι πρεπει να κανω πια? κ κατι αλλο...ενα μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη η' ενα σεμιναριο δινει διδακτικη επαρκεια εκτος των αλλων?? σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι τα χω παιξει!!!!:(((
Eγώ αυτό που κατάλαβα από το προσχέδιο αλλά και άκουσα από υπεύθυνη καθηγήτρια γνωστού σεμιναρίου στο τμήμα που κάνω μεταπτυχιακό ειδικής είναι οτι τα σεμινάρια θα τα διατηρήσει για την επόμενη 4ετία τουλάχιστον γιατί στις θετικές και τεχνικές ειδικότητες δεν υπάρχουν άτομα με μεταπτυχιακό και άρα τους χρειάζεται...όσο για τους φιλολογους και να ισχύουν δεν έχει καποιο νόημα γιατί είμαστε τόσοι μα τόσοι πολλοί που δεν υπάρχει ελπίδα να δουλέψουν οι περισσότεροι...
Μην πανικοβάλλεσαι! Δεν μπορώ να σου πω αν πρέπει να κάνεις το σεμινάριο αλλά το σίγουρο είναι οτι αν μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό δεν περιμένεις από εμένα να σου πω οτι είναι εγκυρότερο καθώς είναι τίτλος σπουδών...τώρα για το επαγγελματικό αύριο της ειδικής κανείς δεν ξέρει να σου πει τι μας ξημερώνει...για να δεις την μέχρι τώρα εικόνα του κλάδου σου μπες στο site του υπουργείου και δες σε κάθε φάση αναπληρωτών ειδικής πόσους οικονομολόγους πήραν...και στου πίνακες αναπληρωτών πόσοι είστε στον πίνακα ειδικής και τί προσόντα έχει ο καθένας...ο συνδυασμός αυτών των δυο εικόνων θα σου δώσει μια πληροφόρηση για το παρελθόν (δηλαδή αν δεν έχει κανείς μεταπτυχιακό το σεμινάριο έχει κάποια ισχύ ως προσόν διορισμού, αλλά πρόσεχε έχει ημερομηνία λήξης- μετά τους 2 επόμενους ΑΣΕΠ) ....για το μέλλον;! έχουμε κανέναν προφήτη; εγώ πάντως απολύομαι 21 Ιουνίου και δεν τρελαίνομαι! παντρεύομαι...!!!!οχι που θα κάτσουμε να τρελαθούμε...άκουσα και οτι όλα σχεδόν τα ιδιωτικά σχολεία ετοιμάζουν τμήματα ένταξης οπότε οι συνάδελφοι στις μεγάλες πόλεις και δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται ας το ψάξουν...
Παράθεση από: gogona στις Ιουνίου 05, 2010, 09:39:40 pmΜην πανικοβάλλεσαι! Δεν μπορώ να σου πω αν πρέπει να κάνεις το σεμινάριο αλλά το σίγουρο είναι οτι αν μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό δεν περιμένεις από εμένα να σου πω οτι είναι εγκυρότερο καθώς είναι τίτλος σπουδών...τώρα για το επαγγελματικό αύριο της ειδικής κανείς δεν ξέρει να σου πει τι μας ξημερώνει...για να δεις την μέχρι τώρα εικόνα του κλάδου σου μπες στο site του υπουργείου και δες σε κάθε φάση αναπληρωτών ειδικής πόσους οικονομολόγους πήραν...και στου πίνακες αναπληρωτών πόσοι είστε στον πίνακα ειδικής και τί προσόντα έχει ο καθένας...ο συνδυασμός αυτών των δυο εικόνων θα σου δώσει μια πληροφόρηση για το παρελθόν (δηλαδή αν δεν έχει κανείς μεταπτυχιακό το σεμινάριο έχει κάποια ισχύ ως προσόν διορισμού, αλλά πρόσεχε έχει ημερομηνία λήξης- μετά τους 2 επόμενους ΑΣΕΠ) ....για το μέλλον;! έχουμε κανέναν προφήτη; εγώ πάντως απολύομαι 21 Ιουνίου και δεν τρελαίνομαι! παντρεύομαι...!!!!οχι που θα κάτσουμε να τρελαθούμε...άκουσα και οτι όλα σχεδόν τα ιδιωτικά σχολεία ετοιμάζουν τμήματα ένταξης οπότε οι συνάδελφοι στις μεγάλες πόλεις και δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται ας το ψάξουν... Σ'ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου εδωσες!!η ωρα η καλη!καθε ευτυχια σου ευχομαι! κοιταξα στο site του υπουργειου,πηρα μια ιδεα,αλλα δεν μπορω να πω οτι εβγαλα ακριβη συμπερασματα γιατι οι πληροφοριες ηταν πολυ χυμα!!ευχαριστω παντως!
Ο.Λ.Μ.Ε.Ερμού & Κορνάρου 2ΤΗΛ.: 210 32 30 073 – 32 21 255FAX: 210 32 27 382www.olme.gremail: olme@otenet.gr Αθήνα, 4/6/2010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ στη συνεδρίασή του της 1ης /6/2010 ασχολήθηκε με το θέμα της Ειδικής Αγωγής, το οποίο θεωρεί ιδιαίτερης βαρύτητας, και λόγω της επικείμενης κατάθεσης σχετικού νομοσχεδίου. Αποφάσισε τη συγκρότηση Επιτροπής, η οποία θα ασχολείται με τα ζητήματα της Ειδικής Αγωγής και θα καταθέτει σχετικές εισηγήσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ορίστηκαν δύο μέλη του Δ.Σ. (Δημήτρης Γκίνης και Ελένη Ζωγραφάκη) να μετέχουν στην Επιτροπή και να αναλάβουν το συντονισμό με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ. Καλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να πλαισιώσουν αυτή την Επιτροπή να επικοινωνήσουν με τα ορισμένα μέλη από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ. Επιπλέον, αποφασίστηκε η οργάνωση Ημερίδας σχετική με την Ειδική Αγωγή, η ημερομηνία της οποίας θα σας ανακοινωθεί.http://www.alfavita.gr/ank_b/ank4_6_10_1406.php