Σύνολο ψηφοφόρων: 210
Η ψηφοφορία έληξε: Ιουλίου 21, 2010, 10:34:14 am
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giokspy στις Απριλίου 22, 2010, 02:20:15 pmπαντως ειμαι περιεργος να δω πραγματικα ποσοστα απεργιας στη κρητη(και γενικοτερα).Υπαρχει τροπος??Καλέστε όσους περισσότερους μπορούν να ψηφίσουν εδώ. Όσο μεγαλύτερο το δείγμα, τόσο πιο κοντά στην πραγματικότητα.
παντως ειμαι περιεργος να δω πραγματικα ποσοστα απεργιας στη κρητη(και γενικοτερα).Υπαρχει τροπος??
Παντως οι αναπληρωτες στα Χανια (μεσα στην πολη)και στο Ρεθυμνο ενω θελουν να απεργησουν (σε ολη τη διαρκεια της χρονιας) δεν το κανουν γιατι λενε οτι εδω δεν απεργουν οι μονιμοι θα απεργησουν οι ιδιοι??....(μασουρ...you know )
δεν φτανει μονο το μεγεθος του δειγματος για να θεωρηθει μια δημοσκοπιση επιστημονικη αρα να θεωρειται αντικειμενικη, υπαρχει ενα πληθος παραμετρων, οι οποιες δεν τηρουνται στις δημοσκοπισεις που γινονται σε διαφορες περιπτωσεις στο διαδυκτιο.
μαζι με την μελιντζανοπιτα μου μου εφερε η σπιτονοικοκυρα μου , η οποια ειναι υποδιευθυντρια στο γυμνασιο μου εφερε και τα αποκαρδιοτικα νεα οτι στο ημερησιο γυμνασιο τυμπακιου δεν εκανε απεργια κανενας, για οσους δεν ξερουν το Τυμπακι ειναι μια πολυ πλουσια αγροτικη περιοχη του Ηρακλειου
Αλήθεια, οι ωρομίσθιοι πόσα χρήματα χάνουν όταν απεργούν;
Παράθεση από: AlexandeR στις Απριλίου 22, 2010, 03:02:45 pmΑλήθεια, οι ωρομίσθιοι πόσα χρήματα χάνουν όταν απεργούν;ειναι πολυ απλο πολλαπλασιαζεις τις ωρες επι 8ευρω περιπου αλλα αφαιρεις τα εξοδα για βενζινη καθως και τα εξοδα διαμονης αφου υπαρχουν αρκετοι που μενουν καποιο βραδυ σε ξενοδοχειο ετσι ουσιαστικα οι πιο πολλοι θα εχουν οικονομικο κερδος ,βεβαια χανουν το ΜΟΡΙΟ
Παράθεση από: AlexandeR στις Απριλίου 22, 2010, 03:02:45 pmΑλήθεια, οι ωρομίσθιοι πόσα χρήματα χάνουν όταν απεργούν;8,60 κατι την ωρα συν τα μορια