0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι πανικοβάλλομαι γιατί σίγουρα αν πάρουν δε θα μαι από τους πρώτους (φέτος πήγα Φεβρουάριο) και ως τότε τι γίνεται; να ξεκινήσει κανείς ιδιαίτερα και μετά στο μέσον της χρονιάς τι κάνω; Είμαι επαρχία και ξενιτεύτηκα φέτος άφησα μαθήματα και έτρεχα.
Παράθεση από: kate75 στις Αυγούστου 19, 2012, 05:25:53 pmΣυνάδελφοι πανικοβάλλομαι γιατί σίγουρα αν πάρουν δε θα μαι από τους πρώτους (φέτος πήγα Φεβρουάριο) και ως τότε τι γίνεται; να ξεκινήσει κανείς ιδιαίτερα και μετά στο μέσον της χρονιάς τι κάνω; Είμαι επαρχία και ξενιτεύτηκα φέτος άφησα μαθήματα και έτρεχα.Στο δικό μας κλαδο περιμένουμε φετος ουσιαστικα 0 διορισμους (πιθανον απολυτο 0) , η θεση σου βελτιώθηκε κατα 4 νούμερα , κανεις δε ξερει τι θα γινει με τους αναπληρωτές , το λογικό είναι να είναι περίπου οσοι και περσι ίσως να έχουμε και περισσότερους. Ομως αφού σε καλέσαν περσι τετοια εποχή μαλλον είναι θέμα τύχης αν θα σε καλέσουν και φέτος, Η πικρή αλήθεια βέβαια είναι οτι δε χρειάζεσαι 90% μείωση για να ανησυχείς, και 10% αρκεί .Οι συνταξιοδοτήσεις χημικών ήταν τουλάχιστον 90 αρα λογικά παντα θα περιμέναμε αύξηση των αναπληρωτών, λογικά όμως και η λογική πλέον δεν εχει θεση εδω!
Δηλώνω τα πάντα δηλ συμπληρώνω και το κουτάκι όλων των περιοχών. Ξεκινώντας Θεσσαλία και όλες τις τριγύρω περιοχές.Στη Θεσσαλία δύσκολα παίρνουν αναπληρωτές καθώς οι υπεράριθμοι είναι αρκετοί.Φέτος με πήραν Αθήνα. Το λογικό θα ήταν να πάρουν φέτος περισσότερους αλλά όπως ανέφερε και ΚΕRY12 δεν υπάρχει λογική!!
Παράθεση από: KERY12 στις Αυγούστου 19, 2012, 05:45:29 pmΠαράθεση από: kate75 στις Αυγούστου 19, 2012, 05:25:53 pmΣυνάδελφοι πανικοβάλλομαι γιατί σίγουρα αν πάρουν δε θα μαι από τους πρώτους (φέτος πήγα Φεβρουάριο) και ως τότε τι γίνεται; να ξεκινήσει κανείς ιδιαίτερα και μετά στο μέσον της χρονιάς τι κάνω; Είμαι επαρχία και ξενιτεύτηκα φέτος άφησα μαθήματα και έτρεχα.Στο δικό μας κλαδο περιμένουμε φετος ουσιαστικα 0 διορισμους (πιθανον απολυτο 0) , η θεση σου βελτιώθηκε κατα 4 νούμερα , κανεις δε ξερει τι θα γινει με τους αναπληρωτές , το λογικό είναι να είναι περίπου οσοι και περσι ίσως να έχουμε και περισσότερους. Ομως αφού σε καλέσαν περσι τετοια εποχή μαλλον είναι θέμα τύχης αν θα σε καλέσουν και φέτος, Η πικρή αλήθεια βέβαια είναι οτι δε χρειάζεσαι 90% μείωση για να ανησυχείς, και 10% αρκεί .Οι συνταξιοδοτήσεις χημικών ήταν τουλάχιστον 90 αρα λογικά παντα θα περιμέναμε αύξηση των αναπληρωτών, λογικά όμως και η λογική πλέον δεν εχει θεση εδω!
Το πια επιστημη είναι βασική και πια οχι ας το αφησουμε έξω απο αυτό το θέμα, όπως και οι βιολόγοι ουσιαστικά δε μας φταίνε , σε αυτούς υπολογίζονται και οι φυσιογνώστες που φεύγουν. Μια αποψη παντως για το τι ίσως φταίει μπορεις να διαβάσεις εδώ : http://www.xhmikos.gr/ .Δική μου άποψη είναι οτι στο τελευταίο ΑΣΕΠ οι θέσεις για όλους τους ΠΕ04 δέν ήταν σύμφωνα με τις ανάγκες και ενώ αυτές έπρεπε να ξεκαθαριστούν σε 2 άντε 3 χρονια με τη μεταβατική περίοδο φτάσαμε σήμερα όπου και να θέλει το υπουργείο να διορίσει σύμφωνα με τις ανάγκες (ορθολογικά) να μή μπορεί. Αυτό ισχύει φυσικά και για τους βιολόγους και για τους φυσικούς. Φως εγω δε βλέπω στο μέλλον .