*

Αποστολέας Θέμα: Ποιός θα θελήσει να πάει αναπληρωτής (και ωρομίσθιος) από 2011-12 για 1 μόριο?  (Αναγνώστηκε 20879 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Το μηνιατικο του "αναπληρωτη"θα ειναι 800 ευρω;!Αντε βρε παιδια,εχω τα χαλια μου,με κανατε και γελασα..Εδω ο νεοδιοριστος μονιμος θα παιρνει τοσα..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
μπλα μπλα μπλα .....παγωνια τον σεπτεμβρη να σας δω...που θα μετατραπειτε σε κοτες και θα μπειτε μια χαρα στην ταξη...

Ξεκουνηθειτε ρεεεεε!!

"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
Το απόγευμα όλοι στα Προπύλαια έτσι;

ln03

• Επισκέπτης
Ποιος θα δουλέψει αναπληρωτωρομίσθιος;;;;
« Απάντηση #73 στις: Απριλίου 28, 2010, 01:30:59 pm »
Έχω την εξής απορία:

Μέχρι τώρα οργώναμε βουνά + λαγκάδια προκειμένου να μαζέψουμε τα μόρια που κάποια στιγμή θα μας εξασφάλιζαν διορισμό.

Τώρα, που η προυπηρεσία εκμηδενίζεται, ποιος είναι διατεθιμένος να δουλέψει σε μέρος πάνω από 20Km από το σπίτι του;

Ποιος θα δεχθεί να δουλέψει αναπληρωτής ή ωρομίσθιος στα νησιά του αιγαίου, ιονίου κτλ?

Εγώ πάντως, δεν θα πάω! ακόμα και αναπληρώτρια να με καλέσουν, αν πάω θα πάρω 1 μόριο όλη τη χρονιά, και δεν θα μου εξασφαλίσει τίποτα. θεωρώ ότι θα χάσω 1 χρόνο από τη ζωή μου!

Ποιος συμφέρει να δουλέψουν? αυτούς που έχουν γράψει πολύ καλά σε ασεπ 2007 ή 2009? ΟΚ, αλλά πόσοι είναι αυτοί; μπορούν να καλύψουν τα κενά όλης της ελλάδος??

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ποιος θα δουλέψει αναπληρωτωρομίσθιος;;;;
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:28:57 »

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Απριλίου 28, 2010, 01:37:54 pm »
Έχω την εξής απορία:

Μέχρι τώρα οργώναμε βουνά + λαγκάδια προκειμένου να μαζέψουμε τα μόρια που κάποια στιγμή θα μας εξασφάλιζαν διορισμό.

Τώρα, που η προυπηρεσία εκμηδενίζεται, ποιος είναι διατεθιμένος να δουλέψει σε μέρος πάνω από 20Km από το σπίτι του;

Ποιος θα δεχθεί να δουλέψει αναπληρωτής ή ωρομίσθιος στα νησιά του αιγαίου, ιονίου κτλ?

Εγώ πάντως, δεν θα πάω! ακόμα και αναπληρώτρια να με καλέσουν, αν πάω θα πάρω 1 μόριο όλη τη χρονιά, και δεν θα μου εξασφαλίσει τίποτα. θεωρώ ότι θα χάσω 1 χρόνο από τη ζωή μου!

Ποιος συμφέρει να δουλέψουν? αυτούς που έχουν γράψει πολύ καλά σε ασεπ 2007 ή 2009? ΟΚ, αλλά πόσοι είναι αυτοί; μπορούν να καλύψουν τα κενά όλης της ελλάδος??

Συμφωνώ μαζί σου, ότι δεν αξίζει να πάει κανείς αναπληρωτωρομίσθιος μακριά από το σπίτι του. Διότι από ότι κατάλαβα τα χρήματα θα είναι πολύ λίγα, και ουσιαστικά όποιος κάνει αυτή τη θυσία μπαίνει μέσα οικονομικά. Όμως δεν θα ανησυχούσα για τα μόρια, γιατί αυτή η μείωση αφορά τα μόρια όλων όσων μαζεύουν προυπηρεσία, και όχι μόνο τα δικά σου μόρια.

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #75 στις: Απριλίου 28, 2010, 01:54:24 pm »
Ναι μεν τα μόρια αφορούν σε όλους, αλλά αν κάποιος πάει π.χ. 1 χρόνος αναπληρωτής και πάρει 1 μόριο ενώ έχει γράψει 56 ασεπ, τότε θα έχει ακριβώς τα ίδια μόρια με κάποιον που γράψει 57 ασεπ!

Οπότε είναι προτιμώτερο να διαβάσει κάποιος για να γράψει πολύ καλά ασεπ, παρά να πάει 1 χρόνο αναπληρωτής.

Αυτοί που θα γράψουν καλά ασεπ, τότε ίσως να πρέπει να δουλέψουν για να βελτιώσουν τη θέση τους, αλλά οι υπόλοιποι θεωρώ ότι δεν θα προβαδιστούν σημαντικά με 1-2 χρόνια αναπλήρωσης!

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Απριλίου 28, 2010, 02:15:36 pm »
Ναι μεν τα μόρια αφορούν σε όλους, αλλά αν κάποιος πάει π.χ. 1 χρόνος αναπληρωτής και πάρει 1 μόριο ενώ έχει γράψει 56 ασεπ, τότε θα έχει ακριβώς τα ίδια μόρια με κάποιον που γράψει 57 ασεπ!

Οπότε είναι προτιμώτερο να διαβάσει κάποιος για να γράψει πολύ καλά ασεπ, παρά να πάει 1 χρόνο αναπληρωτής.

Αυτοί που θα γράψουν καλά ασεπ, τότε ίσως να πρέπει να δουλέψουν για να βελτιώσουν τη θέση τους, αλλά οι υπόλοιποι θεωρώ ότι δεν θα προβαδιστούν σημαντικά με 1-2 χρόνια αναπλήρωσης!

Είναι προτιμότερο να είναι κανείς ένας δυσαρεστημένος δάσκαλος από ένα ικανοποιημένο μόνιμο φοιτητή.
Καλύτερα ένας δυσαρεστημένος "Σωκράτης", από ένα ικανοποιημένο φοιτό.
Και στην περίπτωση που το φοιτό, έχει διαφορετική άποψη, αυτό συμβαίνει γιατί γνωρίζει την ιστορία μόνο από την δική του πλευρά.

Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο..Είσαι σίγουρος/η ότι θα παραμείνουν οι νόμοι έτσι;

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #77 στις: Απριλίου 28, 2010, 02:28:21 pm »
Όχι, νομίζω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην παραμείνουν οι νόμοι έτσι. Διότι θεωρώ ότι θα μείνουν ακάλυπτα τα κενά στα απομακρυσμένα σχολεία, οπότε θα αναγκαστεί να δώσει ίσως περισσότερη μοριοδότηση στην προυπηρεσία.

Με τα νέα δεδομένα - αν δεν αλλάξει κάτι- ακόμα και αν κάποιος προτιμήσει να είναι δυσαρεστημενος δάσκαλος, κανείς δεν του υπογράφει ότι θα έχει πάντα δουλειά στα σχολεία, αφού αν δεν γράψει στον επόμενο ασεπ, δεν θα μπορεί να εργαστεί. Οπότε, μήπως προτιμήσει να αφήσει τη δημόσια εκπαίδευση, και να δουλέψει ίσως σε φροντιστήριο και παράλληλα να διαβάζει για τον ασεπ;

Νομίζω ότι μπορεί κάποιος να δεχθεί να δουλέψει μακρυά από το σπίτι του, μην έχοντας πλήρη ενημέρωση της κατάστασης και αν δεν γράψει καλά στον ασεπ θα το μετανιώσει.

Εγώ πάντως μετάνιωσα τα χρόνια που σπατάλησα για να δουλεύω ωρομίσθια μακρυά από το σπίτι μου οπότε και πλήρωσα για να πάω. Του χρόνου σίγουρα δεν πάω πέρα από την περιοχή μου. θα εργαστώ σε φροντιστήριο και θα διαβάσω για τον επόμενο ασεπ. Αν γράψω καλά τότε ίσως, να δουλέψω μακρυά για να βελτιώσω τη θέση μου στο νέο πίνακα.

Υ.Γ. ο δυσαρεστημένος Σωκράτης μπορεί να μεγαλουργήσει διότι θα ψάξει να βρει λύση στους προβληματισμούς που τον κάνουν δυσαρεστημένο. Ο δυσαρεστημένος δάσκαλος κάθε άλλο παρά καλός δάσκαλος θα είναι.... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 28, 2010, 02:33:18 pm από ln03 »

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Απριλίου 28, 2010, 02:29:00 pm »

Είναι προτιμότερο να είναι κανείς ένας δυσαρεστημένος δάσκαλος από ένα ικανοποιημένο μόνιμο φοιτητή.
Καλύτερα ένας δυσαρεστημένος "Σωκράτης", από ένα ικανοποιημένο φοιτό.
Και στην περίπτωση που το φοιτό, έχει διαφορετική άποψη, αυτό συμβαίνει γιατί γνωρίζει την ιστορία μόνο από την δική του πλευρά.

Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο..Είσαι σίγουρος/η ότι θα παραμείνουν οι νόμοι έτσι;

Ε συγνώμη συνάδερφε αλλά με αυτή την λογική μας "πατάνε"

Αποσυνδεδεμένος GIDA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Απριλίου 28, 2010, 02:41:49 pm »
προϋπηρεσία που θα αποκτηθεί μετά την  1/9/2010 θα προστίθεται στον πίνακα διορισμων της περιόδου 2010 ή φέτος θα πάνε αναπληρωτες για τηνν  ψυχή της ...... τουτέστιν όποιος πρόλαβε και κατοχύρωσε προϋπηρεσία μέχρι τον ΙΟΥΝΗ του 2010 την ... κρατά και δεν αλλάζει η σειρά του του χρόνου στον πίνακα διορισμών;   :o ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος root

• Πλήρες μέλος
  • ----
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Απριλίου 28, 2010, 03:26:55 pm »
προϋπηρεσία που θα αποκτηθεί μετά την  1/9/2010 θα προστίθεται στον πίνακα διορισμων της περιόδου 2010 ή φέτος θα πάνε αναπληρωτες για τηνν  ψυχή της ...... τουτέστιν όποιος πρόλαβε και κατοχύρωσε προϋπηρεσία μέχρι τον ΙΟΥΝΗ του 2010 την ... κρατά και δεν αλλάζει η σειρά του του χρόνου στον πίνακα διορισμών;   :o ??? ??? ???

Πιστεύω οτι δεν θα αλλάξει και η καινούρια προϋπηρεσία(μαζί με την παλιά) θα αρχίσει να γράφεται σε καινούριο πίνακα που θα δημιουργηθεί με τα νέα δεδομένα (ξενη γλώσσα- ecdl κτλ)....

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
  • γηράσκω αεί διδασκόμενη..
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Απριλίου 29, 2010, 09:13:29 am »
απορια:
μήπως το καροτο που μας ειχανε μάθει να κυνηγάμε για να τους κάνουμε τη δουλειά μας το πήραν κι αυτο και μας πεταξαν τη μπανανοφλουδα;;;
...όταν κάποιον μέχρι πέρυσι τον καλουσαν αναπληρωτή γνώριζε αν μη τι άλλο πόσα χρήματα θα πάρει...
το προβλημα λοιπον που του δημιουργούσε η συμπλήρωση του κουτιού " παντου" ήταν αν θα μπορει να μετακινηθει παντου... τωρα;;;; μπορω να δηλωσω παντου και να μην ξερω αν θα με παρουν για 6 ωρες ή για πληρες ωραριο;;;;; και θα εχω και την ποινη να μην εργαστω για τα επομενα 2 χρονια αν τους πω οτι για 6 και 10 ωρες δεν βγαινω να παω Καρπαθο;;;;
...το καροτο σάπισε, η μπανανα άφαντη....
Θεέ μου, δώσε μου εγκράτεια και υπομονή... ΤΩΡΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος teogan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Απριλίου 29, 2010, 09:44:24 am »
Εάν πιστεύετε ότι δουλεύοντας αναπληρωτές δεν θα μπορείτε ταυτόχρονα να διαβάσετε εντατικά για το διαγωνισμό και ταυτόχρονα, εάν πιστεύετε ότι τα έξοδά σας ως αναπληρωτές είναι περισσότερα από τα έσοδα και μέχρι τώρα το κάνατε μόνο για τα μόρια, τότε δεν σας συμφέρει με τίποτα να δουλέψετε. Κλειστείτε στο σπίτι σας 1 χρόνο πριν το διαγωνισμό και εντατικοποιήστε το διάβασμά σας. Όσο άτυχοι ή αγχωμένοι και να είστε εκείνη την ώρα της εξέτασης, σίγουρα θα πιάσετε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με την περίπτωση που δουλεύατε και κάνατε ένα μέτριο διάβασμα, ακόμη και με το +1.5 μόριο των 9 μηνών επιπλέον προϋπηρεσίας, που ισοδυναμεί όλο κ όλο με 1-2 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:23:14 am »
Συνάδελφοι, ακριβώς το ίδιο θέμα υπάρχει και σε άλλο τοπικ στο φόρουμ. Μη δημιουργούμε νέα θέματα κοινού περιεχομένου με προηγούμενα γιατί ο Διαχειριστής ούτως ή άλλως τα συνεννώνει.
Ευχαριστώ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182861
  • Σύνολο θεμάτων: 19476
  • Σε σύνδεση σήμερα: 714
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144