0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 27, 2010, 02:54:25 pmμπλα μπλα μπλα .....παγωνια τον σεπτεμβρη να σας δω...που θα μετατραπειτε σε κοτες και θα μπειτε μια χαρα στην ταξη...Ξεκουνηθειτε ρεεεεε!!
μπλα μπλα μπλα .....παγωνια τον σεπτεμβρη να σας δω...που θα μετατραπειτε σε κοτες και θα μπειτε μια χαρα στην ταξη...Ξεκουνηθειτε ρεεεεε!!
Έχω την εξής απορία:Μέχρι τώρα οργώναμε βουνά + λαγκάδια προκειμένου να μαζέψουμε τα μόρια που κάποια στιγμή θα μας εξασφάλιζαν διορισμό. Τώρα, που η προυπηρεσία εκμηδενίζεται, ποιος είναι διατεθιμένος να δουλέψει σε μέρος πάνω από 20Km από το σπίτι του;Ποιος θα δεχθεί να δουλέψει αναπληρωτής ή ωρομίσθιος στα νησιά του αιγαίου, ιονίου κτλ?Εγώ πάντως, δεν θα πάω! ακόμα και αναπληρώτρια να με καλέσουν, αν πάω θα πάρω 1 μόριο όλη τη χρονιά, και δεν θα μου εξασφαλίσει τίποτα. θεωρώ ότι θα χάσω 1 χρόνο από τη ζωή μου! Ποιος συμφέρει να δουλέψουν? αυτούς που έχουν γράψει πολύ καλά σε ασεπ 2007 ή 2009? ΟΚ, αλλά πόσοι είναι αυτοί; μπορούν να καλύψουν τα κενά όλης της ελλάδος??
Ναι μεν τα μόρια αφορούν σε όλους, αλλά αν κάποιος πάει π.χ. 1 χρόνος αναπληρωτής και πάρει 1 μόριο ενώ έχει γράψει 56 ασεπ, τότε θα έχει ακριβώς τα ίδια μόρια με κάποιον που γράψει 57 ασεπ!Οπότε είναι προτιμώτερο να διαβάσει κάποιος για να γράψει πολύ καλά ασεπ, παρά να πάει 1 χρόνο αναπληρωτής.Αυτοί που θα γράψουν καλά ασεπ, τότε ίσως να πρέπει να δουλέψουν για να βελτιώσουν τη θέση τους, αλλά οι υπόλοιποι θεωρώ ότι δεν θα προβαδιστούν σημαντικά με 1-2 χρόνια αναπλήρωσης!
Παράθεση από: ln03 στις Απριλίου 28, 2010, 01:54:24 pmΝαι μεν τα μόρια αφορούν σε όλους, αλλά αν κάποιος πάει π.χ. 1 χρόνος αναπληρωτής και πάρει 1 μόριο ενώ έχει γράψει 56 ασεπ, τότε θα έχει ακριβώς τα ίδια μόρια με κάποιον που γράψει 57 ασεπ!Οπότε είναι προτιμώτερο να διαβάσει κάποιος για να γράψει πολύ καλά ασεπ, παρά να πάει 1 χρόνο αναπληρωτής.Αυτοί που θα γράψουν καλά ασεπ, τότε ίσως να πρέπει να δουλέψουν για να βελτιώσουν τη θέση τους, αλλά οι υπόλοιποι θεωρώ ότι δεν θα προβαδιστούν σημαντικά με 1-2 χρόνια αναπλήρωσης!Είναι προτιμότερο να είναι κανείς ένας δυσαρεστημένος δάσκαλος από ένα ικανοποιημένο μόνιμο φοιτητή.Καλύτερα ένας δυσαρεστημένος "Σωκράτης", από ένα ικανοποιημένο φοιτό.Και στην περίπτωση που το φοιτό, έχει διαφορετική άποψη, αυτό συμβαίνει γιατί γνωρίζει την ιστορία μόνο από την δική του πλευρά.Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο..Είσαι σίγουρος/η ότι θα παραμείνουν οι νόμοι έτσι;
προϋπηρεσία που θα αποκτηθεί μετά την 1/9/2010 θα προστίθεται στον πίνακα διορισμων της περιόδου 2010 ή φέτος θα πάνε αναπληρωτες για τηνν ψυχή της ...... τουτέστιν όποιος πρόλαβε και κατοχύρωσε προϋπηρεσία μέχρι τον ΙΟΥΝΗ του 2010 την ... κρατά και δεν αλλάζει η σειρά του του χρόνου στον πίνακα διορισμών;