*

Αποστολέας Θέμα: Ποιός θα θελήσει να πάει αναπληρωτής (και ωρομίσθιος) από 2011-12 για 1 μόριο?  (Αναγνώστηκε 20852 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ran

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
εγω φετος θα δηλωσω μονο περιοχες που ειναι κοντα μου ωστε να μην χρειαστει να νοικιασω, γιατι οπως καταλαβαινουμε ολοι αναπληρωτες με 1200 ευρω το μηνα δεν υπαρχει πλεον.επισης αρχιζω να μετανιωνω που δεχτηκα φετος  για πρωτη φορα την αναπληρωση και αναγκαστηκα να φυγω απο το σπιτι μου , να χασω τον κυκλο μου με τα ιδιαιτερα και ετσι τωρανα ψαχνομαι παλι ,ειμαι 35 χρονων βαρεθηκα  .... αει στο καλο πια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
εγω φετος θα δηλωσω μονο περιοχες που ειναι κοντα μου ωστε να μην χρειαστει να νοικιασω, γιατι οπως καταλαβαινουμε ολοι αναπληρωτες με 1200 ευρω το μηνα δεν υπαρχει πλεον.επισης αρχιζω να μετανιωνω που δεχτηκα φετος  για πρωτη φορα την αναπληρωση και αναγκαστηκα να φυγω απο το σπιτι μου , να χασω τον κυκλο μου με τα ιδιαιτερα και ετσι τωρανα ψαχνομαι παλι ,ειμαι 35 χρονων βαρεθηκα  .... αει στο καλο πια.
Μμμ, σα να σε βλέπω: όταν είδες το όνομα σου χάρηκες και όλοι οι γύρω σου έλεγαν: ''άντε, τέλιωσαν τα βάσανα σου, τώρα λίγη υπομονή πρέπει να κάνεις''...και πόσοι ακόμη άλλοι σαν κι εμας...
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος ran

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
Μμμ, σα να σε βλέπω: όταν είδες το όνομα σου χάρηκες και όλοι οι γύρω σου έλεγαν: ''άντε, τέλιωσαν τα βάσανα σου, τώρα λίγη υπομονή πρέπει να κάνεις''...και πόσοι ακόμη άλλοι σαν κι εμας...

ασε γιατι τα εχω παρει πολυ χοντρα .... θα εκραγω  >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος zst

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
το σημαντικοτερο για να παει καποιος ειναι τα ενσημα
καποιος χρειαζεται 80 για να ανανεωσει βιβλιαριο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ran

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
το σημαντικοτερο για να παει καποιος ειναι τα ενσημα
καποιος χρειαζεται 80 για να ανανεωσει βιβλιαριο

αφου θα εχουμε αρρωστησει απο την πεινα και την ξεφτιλα , τουλαχιστον θα εχουμε ασφαλιση για το ασυλο που θα μας κλεισουν ολους..... 

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Γιατί δε βάζετε στο θέμα μία ψηφοφορία?

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αναπληρωτής μειωμενου ωραρίου (γιατί κανονικό δε το βλέπω να παιρνει κανένα, άντε να πούμε ότι θα πάρει ελάχιστους) θα πάει όποιος δεν έχει να περιμένει τίποτα άλλο. :-\ Τι εννοώ; Υπολογίζω ότι το μηνιατικο του Α.Μ.Ω. με 16 ώρες θα είναι περίπου 800
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
και προσθέτω στον τίτλο:

Και ποιος θα πάει στα δυσπρόσιτα χωρίς διπλά μόρια ?

Που είναι τα ισχυρά κίνητρα που έλεγε η Υπουργός ότι θα δώσω για να υπηρετούν οι εκπαιδευτικοί στα δυσπρόσιτα? Εμειναν στο συρτάρι?

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ειλικρινά και γω αναρωτιέμαι αν αξίζει.. αν ήξερα δύο χρόνια πριν τι θα γινόταν με τα μόρια δεν ξενιτευόμουν, δανειζόμουν και ξεχρεωνόμουν έτσι! θα καθόμουν να διαβάσω καλύτερα για τον ασεπ και θα ήμουν ήδη μέσα τώρα! εδώ τώρα τα μόρια ενός σχολικού έτους σε ωρομισθία ισοδυναμούνται με μερικές ερωτήσεις του διαγωνισμού, τι να λέμε τώρα!!

Μεγάλη σιγουριά, βρε συνάδελφε!  :o  :P

pira molis 2 posostiaies monades ligotero apo ton teleytaio dioristeo tou asep!! an den etrecha apo thessaloniki stis kyklades 1 mina prin tis exetaseis, vres spitia, vres lefta, sintonisou sto nisi, sto scholeio kai sti taxi, e tha tis epairna aftes tis 2 kai 3 kai 4 monades!!! uf... :-\

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish

Ευχαριστούμε

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αγαπητέ συνάδελφε velis ,σήμερα που πήρα στο υπουργείο για να τους ρωτήσω το ίδιο πράγμα μου απάντησε ο Σταθιάς ότι δεν είναι απαραίτητο να πάω εγώ ή εσύ ,ότι προσωπικά δεν τον νοιάζει ούτε και το υπουργείο και ας πάει όποιος θέλει .ΔΕΝ ΤΟΥς ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑ

Αποσυνδεδεμένος ArchAngel

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Αυτό που θα τους νοιάξει όμως είναι όταν θα σπάνε τα κεφάλια τους από τα κλωτσομπουνίδια!!!

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
μπλα μπλα μπλα .....παγωνια τον σεπτεμβρη να σας δω...που θα μετατραπειτε σε κοτες και θα μπειτε μια χαρα στην ταξη...

Ξεκουνηθειτε ρεεεεε!!
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
μπλα μπλα μπλα .....παγωνια τον σεπτεμβρη να σας δω...που θα μετατραπειτε σε κοτες και θα μπειτε μια χαρα στην ταξη...

Ξεκουνηθειτε ρεεεεε!!

"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182860
  • Σύνολο θεμάτων: 19476