0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω φετος θα δηλωσω μονο περιοχες που ειναι κοντα μου ωστε να μην χρειαστει να νοικιασω, γιατι οπως καταλαβαινουμε ολοι αναπληρωτες με 1200 ευρω το μηνα δεν υπαρχει πλεον.επισης αρχιζω να μετανιωνω που δεχτηκα φετος για πρωτη φορα την αναπληρωση και αναγκαστηκα να φυγω απο το σπιτι μου , να χασω τον κυκλο μου με τα ιδιαιτερα και ετσι τωρανα ψαχνομαι παλι ,ειμαι 35 χρονων βαρεθηκα .... αει στο καλο πια.
Παράθεση από: ran στις Απριλίου 26, 2010, 12:37:48 pmεγω φετος θα δηλωσω μονο περιοχες που ειναι κοντα μου ωστε να μην χρειαστει να νοικιασω, γιατι οπως καταλαβαινουμε ολοι αναπληρωτες με 1200 ευρω το μηνα δεν υπαρχει πλεον.επισης αρχιζω να μετανιωνω που δεχτηκα φετος για πρωτη φορα την αναπληρωση και αναγκαστηκα να φυγω απο το σπιτι μου , να χασω τον κυκλο μου με τα ιδιαιτερα και ετσι τωρανα ψαχνομαι παλι ,ειμαι 35 χρονων βαρεθηκα .... αει στο καλο πια.Μμμ, σα να σε βλέπω: όταν είδες το όνομα σου χάρηκες και όλοι οι γύρω σου έλεγαν: ''άντε, τέλιωσαν τα βάσανα σου, τώρα λίγη υπομονή πρέπει να κάνεις''...και πόσοι ακόμη άλλοι σαν κι εμας...
το σημαντικοτερο για να παει καποιος ειναι τα ενσημακαποιος χρειαζεται 80 για να ανανεωσει βιβλιαριο
Παράθεση από: mirigene στις Απριλίου 25, 2010, 07:47:59 pmειλικρινά και γω αναρωτιέμαι αν αξίζει.. αν ήξερα δύο χρόνια πριν τι θα γινόταν με τα μόρια δεν ξενιτευόμουν, δανειζόμουν και ξεχρεωνόμουν έτσι! θα καθόμουν να διαβάσω καλύτερα για τον ασεπ και θα ήμουν ήδη μέσα τώρα! εδώ τώρα τα μόρια ενός σχολικού έτους σε ωρομισθία ισοδυναμούνται με μερικές ερωτήσεις του διαγωνισμού, τι να λέμε τώρα!!Μεγάλη σιγουριά, βρε συνάδελφε!
ειλικρινά και γω αναρωτιέμαι αν αξίζει.. αν ήξερα δύο χρόνια πριν τι θα γινόταν με τα μόρια δεν ξενιτευόμουν, δανειζόμουν και ξεχρεωνόμουν έτσι! θα καθόμουν να διαβάσω καλύτερα για τον ασεπ και θα ήμουν ήδη μέσα τώρα! εδώ τώρα τα μόρια ενός σχολικού έτους σε ωρομισθία ισοδυναμούνται με μερικές ερωτήσεις του διαγωνισμού, τι να λέμε τώρα!!
μπλα μπλα μπλα .....παγωνια τον σεπτεμβρη να σας δω...που θα μετατραπειτε σε κοτες και θα μπειτε μια χαρα στην ταξη...Ξεκουνηθειτε ρεεεεε!!