0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: comba στις Απριλίου 25, 2010, 12:48:43 pmρώτησε κανένα Συνταγματολόγο η Δια-αννα εάν στέκεται νομικά να δουλεύεις στον δημόσιο τομέα έστω και σαν ωρομίσθιος και να μην καταγράφεται η προϋπηρεσία σου??στο τέλος της χρονιάς η βεβαίωση του σχολείου τι θα γράφει;; ότι δούλεψες ως π.χ. αναπληρωτής αλλά δεν μετριέται η προϋπηρεσία σου επειδή έχεις επιλεγεί από τον πίνακα 40%!!!!είναι νομικά κουφό.Η προϋπηρεσία θα προσμετράται μετά το διορισμό αλλά δεν θα μοριοδοτείται για τον διορισμό.Το αντισυνταγματικό μπορεί να είναι (θέλει ψάξιμο) το αν γίνεται στον ένα πίνακα να μοριοδοτεί την προϋπηρεσία και στον άλλο όχι.
ρώτησε κανένα Συνταγματολόγο η Δια-αννα εάν στέκεται νομικά να δουλεύεις στον δημόσιο τομέα έστω και σαν ωρομίσθιος και να μην καταγράφεται η προϋπηρεσία σου??στο τέλος της χρονιάς η βεβαίωση του σχολείου τι θα γράφει;; ότι δούλεψες ως π.χ. αναπληρωτής αλλά δεν μετριέται η προϋπηρεσία σου επειδή έχεις επιλεγεί από τον πίνακα 40%!!!!είναι νομικά κουφό.
Εγώ πάντως για 1η φορα φέτος θα δηλώσω για αναπλήρωση μόνο το νομό μου...Πουθενά αλλού! Δεν πρόκειται να ξενιτευτώ για το τίποτα ( να αφησω οικογενεια και ο μισθός του αναπληρωτή να χρησιμοποιειται μονο για τα προσωπικά μου έξοδα). Φέτος θα μείνω με το Ταμείο ανεργίας και κανένα ιδιαίτερο. Του χρόνου βλέπουμε...
. Δηλαδή, αν πιστεύει ότι θα γίνονται προσλήψεις μετά το 2012 θα εξακολουθήσει το ίδιο χαβά.
δηλαδή όλοι να δουλεύουν στην πόλη που έχουν την μόνιμη κατοικία τους σε σχολεία άσχετα αν υπάρχουν ή όχι θέσεις λες και αν δουλέψουν σε άλλη πόλη κάτι θα πάθουν.λες και οι αναπληρωτές μέχρι τώρα δουλεύουν τσάμπα, λες και δεν ασφαλίζονται.ας μην ξεχνάμε ότι τα μόρια της προυπηρεσίας μετράνε και για το εισαγωγικό κλιμάκιο μισθού(λογικό) αλλα και ως μόρια για την μετάθεση όταν γίνουν μόνιμοι.τίποτα άλλο θέλουμε εμείς οι Έλληνες εργαζόμενοι; μήπως να πληρωνόμαστε και να καθόμαστε σπιτάκι;αξιολόγηση δεν θέλουμε , να πηγαίνουμε σχολείο για δυο τρεις ώρες και για όσο διαρκεί το μάθημα θέλουμε , αλλά πάνω απ όλα να γκρινιάζουμε για όλους και για όλα.