0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά, επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη στο Υπουργείο, ρωτάω και ξαναρωτάω πότε θα καταθέσουμε αιτήσεις φέτος; Μήπως γνωρίζει κάποιος;
O oparin έχει δίκιο. Το πρόβλημα δεν είναι το νεο νομοσχέδιο, το πρόβλημα είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας που εξαιτίας της δε θα γίνουν προσλήψεις. γι' αυτό και βάζει την υποχρεωτική υπερωριακή απασχοληση των μονίμων. Ξέρετε πόσες θέσεις αναπληρωτων και ωρομισθιων θα κοπούν έτσι; Εγώ φέτος μετά από 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ δουλεύω πρώτη φορά ωρομίσθια. Το σχολειο έχει 5 μονιμους φιλολογους. 2 μόνο ώρες υπερωρία να έπαιρνε ο καθένας τους, δε θα δούλευα, δε θα με είχαν ανάγκη. Φανταστείτε το τώρα αυτό σε πανελλαδική κλίμακα και με 5ωρες υπερωρίες και με υπερωρίες σε β' αναθέσεις... κλάφτα... όχι μόνο δεν πρόκειται να δουλέψω εγώ και χιλιάδες άλλοι σαν εμένα αναπληρώτρια τη νέα σχολική χρονιά, όπως υπολόγιζα, αλλά ούτε ωρομίσθια με 3ωρο δε με βλέπω Ό,τι και να λέμε, όσο και να χτυπιόμαστε, αν δεν υπάρξουν λεφτά, τι μπορεί να γίνει;;;;
Ισχύει οτι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 2009 θα χάσουν τα μόριά τους στον διαγωνισμό του 2012 γιατί θα έχουν περάσει πάνω απο 2 χρόνια απο τον προηγούμενο διαγωνισμό ;