*

Αποστολέας Θέμα: Επιτυχόντες ΑΣΕΠ 2009  (Αναγνώστηκε 9385 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
Απ: Επιτυχόντες ΑΣΕΠ 2009
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 27, 2010, 09:01:54 am »
Eυχαριστώ για την κατανόηση και τη συμπαράσταση.Είμαστε αρκετοί στην ίδια κατάσταση και όντως το σοκ ήταν μεγάλο.Τόσος ντόρος (βλ.πρώτα ο ασεπ!)για το τίποτα!Καμία δικαίωση!Να μου πεις,κάποιοι θα θυσιάζονταν,ας το ανεχτούμε!Αυτοί που μπόρεσαν και πίεασαν κάτι κατάφεραν.Στο ίδιο καζάνι εξάλλου βράζαμε όλοι.Δε με νοιάζει που θα ξαναδώσω.Με νοιάζει όμως που θα ξαναδώσω υπό πολύ πιο δύσκολες συνθήκες κυνηγώντας χίμαιρες αυτή τη φορά!Και να φανταστείς πάντα πίστευα πως δεν αξίζει πραγματικά να θυσιάσει κανείς πραγματική ζωή(επιπλέον χρόνο από τα παιδιά μου αλλά και πολλά από όσα περνούν και δεν ξαναγυρνούν)για να ειναι διοριστέος στον ασεπ φιλολόγων με αναλογία 1 προς 30!Πόσο μάλλον τώρα!Εχω όμως πεισμώσει πολύ (ακόμα και θυμώσει οπως θα έπρεπε) και,αν και μόνο αλαζονικό ακούγεται οτι μπορεί να τα καταφέρει κανείς από εδω και πέρα,θα το παλέψω με κάθε τρόπο και τίμημα γιατί είμαι προορισμένη να βρίσκομαι στην τάξη.Ετσι μόνο αισθάνομαι πλήρης και ευτυχής.Μ'αυτον τον τρόπο οφείλουμε να σκεφτόμαστε όλοι όσοι βρισκόμαστε σε παρόμοια κατάσταση,όταν ξεθυμάνει ο θυμός και η πικρία που νιώθουμε!
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:15:28 »

Αποσυνδεδεμένος viviantz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 27, 2010, 01:02:13 pm »
TYXEROULA δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω.
Κι εγώ μέχρι χθες αργά το βράδυ διατηρούσα κάποιες (αμυδρές) ελπίδες, αλλά τελικά ....τίποτα.
Σήμερα το πρωί το πήρα απόφαση ότι δεν έχει κανένα νόημα το ότι έγραψα καλά και είμαι πολύ κοντά στον τελευταίο διοριστέο (μόλις 25 θέσεις).  Σύμφωνα με το νομοσχέδιο σε εμάς που δεν έχουμε προϋπηρεσία, άσχετα με την επιτυχία μας στον ΑΣΕΠ, δεν δίνει κανένα περιθώριο διορισμού κατά τη μεταβατική περίοδο.
Δεν πειράζει όμως, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρέπει να "σκυλιάσουμε" τώρα και να μην το βάλουμε κάτω.
Κι εγώ έχω οικογένεια, παιδί, τρέχω σαν την τρελή όλη μέρα με δουλειές και χίλιες δυο υποχρεώσεις, αλλά βρήκα το κουράγιο και προσπάθησα για τον ΑΣΕΠ.
Έτσι θα κάνω και τώρα.  Κι εύχομαι σε όλους μας να τα καταφέρουμε σύντομα.

Και κάτι ακόμη: μήπως έχει κανείς ιδέα πότε θα πρέπει να κάνουμε τις αιτήσεις μας φέτος (έστω τυπικά);  Ή μήπως δεν θα καταθέσουμε καν;
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 27, 2010, 01:44:52 pm »
εγώ θα δώσω έναν τόνο αισιοδοξίας στο θέμα και θα  πω ότι δεν τελείωσαν όλα για μας που είμαστε  λίγες θέσεις μακριά από τους διοριστέους (η αρνητική βαθμολογία έκανε το θαύμα της) και αυτό γιατί θέλω να πιστεύω ότι θα εξαρτηθούν πολλά από τα κενά που θα προκύψουν στα δυο χρόνια της μεταβατικής  (ανάλογα βέβαια και με τον κλάδο που ανήκει ο καθένας μας)  , όμως μέσα στην γενική απαισιοδοξία για την διάρκεια  της αρνητικής  οικονομικής πολιτικής  φαίνεται ότι οι συνταξιοδοτήσεις θα είναι αυτές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για κενές οργανικές θέσεις και  η τάση αυτή την στιγμή  είναι με το μέρος  μας και το 60% από αυτό τον πίνακα με κάνει να είμαι ελαφρώς   αισιόδοξη.

είναι τουλάχιστον αλαζονικό από μέρους μου απέναντι στους εν δυνάμει συνταξιούχους ,όμως  δύσκολοι καιροί.

καλό κουράγιο

Αποσυνδεδεμένος oparin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 27, 2010, 01:59:29 pm »
Προσωπικά απορώ με τις ερωτήσεις της πλειοψηφίας των συναδέλφων!!!

Με το νομοσχέδιο έχουν πλέον ισχυρό πλεονεκτημα οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ. Όσο πιο υψηλή βαθμολόγια τόσο πιο πολλές πιθανότητες διορισμού..
Η προυπηρεσία παίζει πλέον ελάχιστο ρόλο αν εξαιρέσουμε κάποιους οι οποίοι έχουν 16,8 μόρια. Και παλι όμως με μια υψηλή βαθμολογία και μέτρια προυπηρεσία τους υποσκελίζεις τους άλλους.
Τώρα με ταμεταπτυχιακά, τις γλώσσες και τον Η/Υ η πλειοψηφία λίγο πολύ την έχει...

Άρα συμπέρασμα αυτοί που έχουν υψηλή βαθμολογία κυρίως στον ΑΣΕΠ του 2009 και έπειτα του 2007 δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα...

Ας διαβάζουμε ψύχραιμα και λογικά καθηγητές είμαστε ή θέλουμε να γίνουμε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:15:28 »

Αποσυνδεδεμένος viviantz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 27, 2010, 02:15:03 pm »
Oparin ενδεχομένως να έχεις δίκιο.
Όμως, αν πάρει το 60% μόνο από τον πίνακα των διοριστέων του ΑΣΕΠ (και όχι γενικά των επιτυχόντων) και τους υπόλοιπους από τον ενιαίο, τότε τι γίνεται με εμάς;

Αποσυνδεδεμένος oparin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 27, 2010, 02:27:21 pm »
Στην αναμονή παιδιά ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είσαι.. (δεν το λέω ειρωνικά).

Το θέμα είναι να έχεις γράψει καλά.

Αποσυνδεδεμένος viviantz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 27, 2010, 02:42:11 pm »
Ρε παιδιά, επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη στο Υπουργείο, ρωτάω και ξαναρωτάω πότε θα καταθέσουμε αιτήσεις φέτος;  Μήπως γνωρίζει κάποιος;

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 27, 2010, 05:12:51 pm »
O oparin έχει δίκιο. Το πρόβλημα δεν είναι το νεο νομοσχέδιο, το πρόβλημα είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας που εξαιτίας της δε θα γίνουν προσλήψεις. γι' αυτό και βάζει την υποχρεωτική υπερωριακή απασχοληση των μονίμων. Ξέρετε πόσες θέσεις αναπληρωτων και ωρομισθιων θα κοπούν έτσι;
Εγώ φέτος μετά από 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ δουλεύω πρώτη φορά ωρομίσθια. Το σχολειο έχει 5 μονιμους φιλολογους. 2 μόνο ώρες υπερωρία να έπαιρνε ο καθένας τους, δε θα δούλευα, δε θα με είχαν ανάγκη. Φανταστείτε το τώρα αυτό σε πανελλαδική κλίμακα και με 5ωρες υπερωρίες και με υπερωρίες σε β' αναθέσεις... κλάφτα... όχι μόνο δεν πρόκειται να δουλέψω εγώ και χιλιάδες άλλοι σαν εμένα αναπληρώτρια τη νέα σχολική χρονιά, όπως υπολόγιζα, αλλά ούτε ωρομίσθια με 3ωρο δε με βλέπω :( :( :(
Ό,τι και να λέμε, όσο και να χτυπιόμαστε, αν δεν υπάρξουν λεφτά, τι μπορεί να γίνει;;;;
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 28, 2010, 01:16:04 pm »
Ρε παιδιά, επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη στο Υπουργείο, ρωτάω και ξαναρωτάω πότε θα καταθέσουμε αιτήσεις φέτος;  Μήπως γνωρίζει κάποιος;
viviantz θα συμφωνήσω με τον oparin ως προς τη δική σου περίπτωση,τουλάχιστον.'Εχεις σοβαρές πιθανότητες να κλήθείς διοριστείς το '11-12 μάλλον,αν "δεν της βγούν τα νούμερα",όπως ελπίζουμε και μπράβο σου!Οσο για τις αιτήσεις πιθανότατα κανείς δε γνωρίζει ακόμα κάτι.Εξάλλου,συνήθως Ιούνιο καλούν να τις καταθέσουμε.Οσο για μας τους υπόλοιπους που είμαστε πιο κάτω στη σειρά κατάταξης (ένα βαθμό=150+ ατομα βρίσκομαι προσωπικά)χλωμά τα βλέπω τα πράγματα.Οψόμεθα το '12-13 (να μαζέψουμε και κανένα "χαρτί" πρώτα,γιατί από προυπηρεσία...!)
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 28, 2010, 05:34:55 pm »
O oparin έχει δίκιο. Το πρόβλημα δεν είναι το νεο νομοσχέδιο, το πρόβλημα είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας που εξαιτίας της δε θα γίνουν προσλήψεις. γι' αυτό και βάζει την υποχρεωτική υπερωριακή απασχοληση των μονίμων. Ξέρετε πόσες θέσεις αναπληρωτων και ωρομισθιων θα κοπούν έτσι;
Εγώ φέτος μετά από 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ δουλεύω πρώτη φορά ωρομίσθια. Το σχολειο έχει 5 μονιμους φιλολογους. 2 μόνο ώρες υπερωρία να έπαιρνε ο καθένας τους, δε θα δούλευα, δε θα με είχαν ανάγκη. Φανταστείτε το τώρα αυτό σε πανελλαδική κλίμακα και με 5ωρες υπερωρίες και με υπερωρίες σε β' αναθέσεις... κλάφτα... όχι μόνο δεν πρόκειται να δουλέψω εγώ και χιλιάδες άλλοι σαν εμένα αναπληρώτρια τη νέα σχολική χρονιά, όπως υπολόγιζα, αλλά ούτε ωρομίσθια με 3ωρο δε με βλέπω :( :( :(
Ό,τι και να λέμε, όσο και να χτυπιόμαστε, αν δεν υπάρξουν λεφτά, τι μπορεί να γίνει;;;;

Δε θα μπορούσες να περιγράψεις καλύτερα τη δική μου ιστορία...είμαι ακριβώς στην ίδια θέση μόνο με τρεις επιτυχίες ασεπ.....κι εγώ κι εσύ και εκατοντάδες άλλοι συνάδελφοι....φέτος υπολόγιζα να μην αναλάβω ιδιαίτερα και να ασχοληθώ μόνο με το σχολείο- όπου με πάρουν-....Τώρα πια κάθε προγραμματισμός ανατρέπεται....επαγγελματικός και οικογενειακός....εύχομαι για το καλύτερο..ο κλάδος μας υποφέρει ...ας ελπίσουμε να προκύψουν κενά που δεν υπολογίζουμε.... :'(
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

Αποσυνδεδεμένος gevan

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 30, 2010, 12:39:40 pm »
Ισχύει οτι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 2009 θα χάσουν τα μόριά τους στον διαγωνισμό του 2012 γιατί θα έχουν περάσει πάνω απο 2 χρόνια απο τον προηγούμενο διαγωνισμό :'(;

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 30, 2010, 01:22:26 pm »
Ισχύει οτι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 2009 θα χάσουν τα μόριά τους στον διαγωνισμό του 2012 γιατί θα έχουν περάσει πάνω απο 2 χρόνια απο τον προηγούμενο διαγωνισμό :'(;

????????????????????????????? ???

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 30, 2010, 10:15:46 pm »
Ο Γιωργάκης είπε σήμερα πως προσπαθεί να εξαιρεθεί απ' τα μέτρα το Παιδείας, Υγείας, Ασφάλειας.Άρα μπορεί να μη χάθηκαν όλα.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 30, 2010, 10:46:43 pm »
Aρα υπάρχει πραγματικά απειλή :(Κι αν κρίνουμε από την αποτελεσματικότητα των μαχών...καήκαμε!)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182587
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)