0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από το Πανεπιστήμιο Πατρών, σήμερα επικοινώνησαν με κάποιον υπεύθυνο γαι θέματα αποσπάσεων, και η απάντηση ήταν ότι δεν θα υπάρξει άλλη φάση αποσπάσεων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, κατόπιν εντολής του υπουργού.
Αγαπητοί συνάδελφοι, Γνωρίζει κανείς, αν στις αποσπάσεις στους φορείς ΑΕΙ και ΤΕΙ, πάμε σαν διδακτικό ή σαν διοικητικό προσωπικό ? Μπορεί ο φορέας να αγνοήσει τις διατάξεις σχετικά με τις αποσπάσεις που εξέδωσε το Υπουργείο και αναφέρει ρητά ότι : «Οι εκπαιδευτικοί που θα αποσπαστούν σε Πανεπιστήμια ή ΤΕΙ θα ασκούν με ευθύνη των Προέδρων των τμημάτων των Πανεπιστήμιων ή των Προϊσταμένων αντίστοιχα των ΤΕΙ έργο σχετικό μόνο με υποβοήθηση των Τμημάτων σε πρακτικές και εργαστηριακές ασκήσεις των φοιτητών»Τι ακριβώς σημαίνει αυτό ? Διότι όπως μου εξήγησαν δεν υπάρχει διδακτική βαθμίδα έστω και σαν εργαστηριακός βοηθός για εμάς (είμαι ΠΕ19 - Πληροφορικής) και μας βάζουν όλους για γραμματειακή υποστήριξη με ωράριο γραφείου δηλαδή 8 - 14μμ. Ειναι νόμιμο ? Διότι ακόμη και στους Προϊσταμένους του ΤΕΙ που απευθύνθηκα έλαβα πάνω κάτω την ίδια απάντηση.Ποιο είναι το ωράριο που πρέπει να ακολουθήσουμε ? Υπάρχει σχετική εγκύκλιος όσον αφορά το ωράριο για τέτοιες περιπτώσεις για να ενημερωθούμε ?Μπορώ να κάνω ανάκληση της απόσπασής μου σε αυτήν την περίπτωση ? Έχω κάποιες συνέπειες ? Τι προτείνετε να κάνω ? Να στείλω κάποιο υπόμνημα στο Υπουργείο μήπως και ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση? Ευχαριστώ,Παπαϊωάννου ΓεώργιοςΠΕ19
Το ίδιο μας ανακοίνωσαν σήμερα και στο Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών του ΤΕΙ Σερρών όπου αποσπάσθηκα φέτος. Ζητούν να είμαστε στο ΤΕΙ 5 ώρες ημερησίως, 25 την εβδομάδα, 16 ώρες την εβδομάδα είναι τα μαθήματα και οι άλλες δεν ξέρω, μας είπαν γενικώς υποστήριξη του ΤΕΙ στον Τομέα που ανήκουμε. Και όποιος δεν θέλει να κάνει ανάκληση απόσπασης. Η μιζέρια της
Συνάδελφε,όταν λέω μιζέρια της