*

Αποστολέας Θέμα: τελικά αξίζει ;  (Αναγνώστηκε 9066 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος comba

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
Απ: τελικά αξίζει ;
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 28, 2010, 07:48:24 pm »
το μήνυμα το καιρών είναι ένα:
Ιδιωτικός τομέας
Δημόσιο ΤΕΛΟΣ...

Γιατί στον ιδιωτικό τομέα είναι καλύτερα νομίζεις τώρα...  ??? ??? Αναγκαστικές άδειες,περικοπές ωραρίων...μόνο η αρχή και εκεί. :( Μας έχουν γονατίσει γενικώς. :'(
δεν πάμε στον ιδιωτικό τομέα  επειδή το επιλέξαμε πάμε υποχρεωτικά εκεί για επιβίωση
ή όποιος μπορεί στο εξωτερικό καλύτερα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:19:29 »

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 28, 2010, 08:06:36 pm »
Ιδιωτικός τομέας
Δημόσιο ΤΕΛΟΣ...

Γιατί στον ιδιωτικό τομέα είναι καλύτερα νομίζεις τώρα...  ??? ??? Αναγκαστικές άδειες,περικοπές ωραρίων...μόνο η αρχή και εκεί. :( Μας έχουν γονατίσει γενικώς. :'(
δεν πάμε στον ιδιωτικό τομέα  επειδή το επιλέξαμε πάμε υποχρεωτικά εκεί για επιβίωση

Συμφωνώ,αλλά πλέον ούτε στον ιδιωτικό τομέα μπορείς να βασιστείς για να επιβιώσεις γιατί δυσκολεύεται να επιβιώσει και ο ίδιος!!
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 28, 2010, 08:13:19 pm »
Ιδιωτικός τομέας
Δημόσιο ΤΕΛΟΣ...

Συμφωνώ,αλλά πλέον ούτε στον ιδιωτικό τομέα μπορείς να βασιστείς για να επιβιώσεις γιατί δυσκολεύεται να επιβιώσει και ο ίδιος!!
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 28, 2010, 08:16:22 pm »
Ιδιωτικός τομέας
Δημόσιο ΤΕΛΟΣ...

Είναι κ ο ιδιωτικός...  :-X
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:19:29 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 28, 2010, 08:19:18 pm »

Ως φιλόλογος ελληνικής μπορείς να ελέγχεις πόσες ελληνικές λέξεις χρησιμοποιούν οι φράγκοι, και να τους ζητάς τ' ανάλογα ποσοστά. Δε το έλεγε μια Γερμανίδα?  :P

Ναι! Με αντίτιμο 0,05Λ την λέξη!
Σημαντικό αντίτιμο δεν είναι, αλλά 5λεπτο το λεπτο θα γεμίσει ο κουμπαράς της Ελλάδας, για ν αεπιστρέψουμε τα λεφτά που μας δανείζουν...  ;)

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 28, 2010, 08:26:36 pm »

Ως φιλόλογος ελληνικής μπορείς να ελέγχεις πόσες ελληνικές λέξεις χρησιμοποιούν οι φράγκοι, και να τους ζητάς τ' ανάλογα ποσοστά. Δε το έλεγε μια Γερμανίδα?  :P

Σημαντικό αντίτιμο δεν είναι, αλλά 5λεπτο το λεπτο θα γεμίσει ο κουμπαράς της Ελλάδας, για ν αεπιστρέψουμε τα λεφτά που μας δανείζουν...  ;)

Χμμμμ... εγώ προσωπικά αν τα μάζευα στο εξωτερικό, δε νομίζω οτι θα τα κατέθετα στο κουμπαρά της Ελλάδας. Να τα καταθέσω γιατί? Για να ευχαριστήσω την Ελλάδα που με έγραψε εκεί που μ' έγραψε, ενώ εγώ έχω προσφέρει σ' αυτήν, και αντίθετα αντάμειψε το κάθε λαμόγιο, απατεώνα, πορνοστάρ, κλπ?
Και από την άλλη, αν τα δώσουμε στη "πατρίδα μας", χαμένα θα πάνε. Σίγουρα θα τα φάνε τα κάθε λογής λαμόγια.

Παράθεση
100.000 σε ένα τετραήμερο…
Δημοσιεύθηκε 25 Απριλίου 2010
Ετικέτες: 100.000 σε ένα τετραήμερο..., 8 Έλληνες βουλευτές σπατάλησαν ούτε λίγο ούτε πολύ 100.000 ευρώ μόνο σε ένα τετραήμερο, Αμερική, Έλληνες βουλευτές, οικονομική κρίση, Οκτώ Έλληνες βουλευτές ξόδεψαν 100.000 σε ένα τετραήμερο, ομογενείς, παρέλαση, σπατάλες, Σπατάλησαν 100.000 ευρώ σε 4 ημέρες
Η ελληνική αντιπροσωπεία ταξίδεψε business class και διάλεξε να μείνει σε ξενοδοχείο δίπλα στο Central Park

Η ελληνική αντιπροσωπεία ταξίδεψε business class και διάλεξε να μείνει σε ξενοδοχείο δίπλα στο Central Park

Οκτώ Έλληνες βουλευτές που βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, σπατάλησαν 100.000 ευρώ σε αγορές και γεύματα με κομματικές οργανώσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, οι ομογενείς είναι οργισμένοι με την ελληνική αντιπροσωπεία, που την περίμεναν πως και πως για να γιορτάσουν ετεροχρονισμένα όλοι μαζί την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με την καθιερωμένη παρέλαση.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, λίγο μετά την έναρξη της παρέλασης τους είδαν να αποχωρούν σιγά-σιγά για να ξεχυθούν στα καταστήματα της Ν. Υόρκης. Επιπλέον, δεν παρουσιάστηκαν στην προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Οργανώσεων, αλλά προτίμησαν να πάνε σε κλειστές κομματικές συγκεντρώσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι 8 Έλληνες βουλευτές σπατάλησαν ούτε λίγο ούτε πολύ 100.000 ευρώ μόνο σε ένα τετραήμερο. Κάτι που έκανε ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση στους ομογενείς είναι και το γεγονός ότι την ώρα που το ελληνικό κράτος περνάει τη χειρότερη οικονομική κρίση, η ελληνική αντιπροσωπεία ταξίδεψε business class και διάλεξε να μείνει σε ξενοδοχείο δίπλα στο Central Park

http://www.slap.gr/epikairotita/100-000-se-ena-tetraimero/#comments
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απριλίου 28, 2010, 08:29:24 pm »

Ως φιλόλογος ελληνικής μπορείς να ελέγχεις πόσες ελληνικές λέξεις χρησιμοποιούν οι φράγκοι, και να τους ζητάς τ' ανάλογα ποσοστά. Δε το έλεγε μια Γερμανίδα?  :P

Σημαντικό αντίτιμο δεν είναι, αλλά 5λεπτο το λεπτο θα γεμίσει ο κουμπαράς της Ελλάδας, για ν αεπιστρέψουμε τα λεφτά που μας δανείζουν...  ;)

Αν είναι από μένα να γεμίσει ο κουμπαράς της Ελλάδας θα το κάνω δωρεάν!! Ούτε λεπτό δεν δίνω για αυτά που δανείζονται για να καλύψουν όσα έτρωγαν τόσα χρόνια!! Να πάνε να... :-X :-X!!! >:( >:(

Γιάννη ωραία ιδέα... θα έχω και προυπηρεσία στο Γερμανό!χιχι!! ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απριλίου 28, 2010, 08:32:40 pm »

Αν είναι από μένα να γεμίσει ο κουμπαράς της Ελλάδας θα το κάνω δωρεάν!! Ούτε λεπτό δεν δίνω για αυτά που δανείζονται για να καλύψουν όσα έτρωγαν τόσα χρόνια!! Να πάνε να... :-X :-X!!! >:( >:(

Μα δεν θα τα δώσεις εσύ, αλλά οι πολίτες της Μέρκελ!
Κ θα μας δανείσει η Μέρκελ κ θα μας βοηθήσει να της επιστρέψουμε το χρέος...  ;)  ;D

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απριλίου 28, 2010, 08:37:37 pm »
Ούτε λεπτό δεν δίνω για αυτά που δανείζονται για να καλύψουν όσα έτρωγαν τόσα χρόνια!! Να πάνε να... :-X :-X!!! >:( >:(

ετρωγαν ετρωγαν αλλα δεν φταινε μονο αυτοι...τα 30δις ΕΥΡΩ ετησιως φοροδιαφυγη ποιος τα εκανε; ολοι χρονια τωρα δεν κλεβουν την εφορια ; ο καθε απλος πολιτης λοιπον δεν ειναι αμοιρος ευθυνων...

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απριλίου 28, 2010, 08:40:15 pm »
Χμμμμ... τα συγχαρητήριά μου για το πατριωτισμό σας, που θα επιστρέφατε χρήματα στην Ελλάδα.
Εγώ προσωπικά θα τα κρατούσα όλα για τον εαυτό μου.   ;)

Ούτε λεπτό δεν δίνω για αυτά που δανείζονται για να καλύψουν όσα έτρωγαν τόσα χρόνια!! Να πάνε να... :-X :-X!!! >:( >:(

ετρωγαν ετρωγαν αλλα δεν φταινε μονο αυτοι...τα 30δις ΕΥΡΩ ετησιως φοροδιαφυγη ποιος τα εκανε; ολοι χρονια τωρα δεν κλεβουν την εφορια ; ο καθε απλος πολιτης λοιπον δεν ειναι αμοιρος ευθυνων...

Όποιος μπόρεσε ν' αποφύγει να τον κλέψουν, δηλαδή, είναι ο ίδιος κλέφτης. Ενδιαφέρουσα άποψη.

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απριλίου 28, 2010, 08:45:20 pm »
Χμμμμ... τα συγχαρητήριά μου για το πατριωτισμό σας, που θα επιστρέφατε χρήματα στην Ελλάδα.

Όποιος μπόρεσε ν' αποφύγει να τον κλέψουν, δηλαδή, είναι ο ίδιος κλέφτης. Ενδιαφέρουσα άποψη.

κατσε ρε γιαννη..υπαρχουν η δεν υπαρχουν φορολογικες υποχρεωσεις ;αν ολοι μα ολοι πληρωναμε ο,τι μας αναλογει δεν θα ηταν ετσι η κατασταση.30 δις ευρω επι 10 χρονια ισοδυναμει με το χρεος των 300 δις ευρω.
στα ασφαλιστικα ταμεια ; δις ευρω χρωστανε οι επιχειρησεις.γιαυτο στα κρατη που οι πολιτες εχουν φορολογικη συνειδηση δεν εχουν την καταντια μας...προσεξε δεν λεω οτι δεν φταινε οι πολιτικοι...αλλα εχω βαρεθει τις τελευταιες μερες να βλεπω επιχειρηματιες να κλαινε οτι θα κλεισει η επιχειρηση τους ενω απο την αλλη χρωστανε στο κρατος τεραστια ποσα...

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απριλίου 28, 2010, 08:52:57 pm »

Ως φιλόλογος ελληνικής μπορείς να ελέγχεις πόσες ελληνικές λέξεις χρησιμοποιούν οι φράγκοι, και να τους ζητάς τ' ανάλογα ποσοστά. Δε το έλεγε μια Γερμανίδα?  :P

Σημαντικό αντίτιμο δεν είναι, αλλά 5λεπτο το λεπτο θα γεμίσει ο κουμπαράς της Ελλάδας, για ν αεπιστρέψουμε τα λεφτά που μας δανείζουν...  ;)

Μα δεν θα τα δώσεις εσύ, αλλά οι πολίτες της Μέρκελ!
Κ θα μας δανείσει η Μέρκελ κ θα μας βοηθήσει να της επιστρέψουμε το χρέος...  ;)  ;D

Ναι αλλά τη δουλειά θα την κάνω εγώ, θα με πληρώνουν οι Γερμανοί κι εγώ θα τα καταθέτω στον κουμπαρά της Ελλάδας να ξεπληρώσει τα χρέη; Ναι καλά!!! Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν!!! 8)
Φεύγω για Αυστραλία,το αποφάσισα..Χίλιες φορές παρέα με τα καγκουρό και τα κοάλα.. Μακρυά από την κ@λοευρώπη  και την Αμερική τους, τους τις χαρίζω!! Για να μην πω Αλάσκα να γίνω Εσκιμώα που μου αρέσει και το κρύο!!χιχι!! ;D ;D

Προσωπικά δεν έχω κλέψει ούτε ευρώ, ούτε ο πατέρας μου που ήταν δημ.υπάλληλος και είχε τόσες κρατήσεις και έχει ακόμα και τώρα που είναι συνταξιούχος. Αλήθεια,αυτές οι κρατήσεις γιατί γίνονταν; Υποτίθεται για να πάρεις σύνταξη και εφάπαξ,τώρα που τα πήραμε και τα πληρώσαμε τόσα χρόνια, οι υπόλοιπες κρατήσεις γιατί γίνονται; Πληρώνουμε και τον παράδεισο μήπως; ???
Ο κάθε απλός πολίτης βρήκε πόρτες ανοιχτές και πήρε παράδειγμα από τα μεγάλα κεφάλια και έκλεβε, αλλά δεν ήταν κλέψιμο νομίζω, στην ουσία απλά δεν τους γέμιζε τις τσέπες!! Αφού τόσα χρόνια οι φορολογούμενοι πολίτες δεν βλέπουν προκοπή, γιατί να πληρώνουν; Για τους δρόμους που δεν φτιάχνονται; Για τις μίζες και τις βίλες του κάθε Ρουσόπουλου και του κάθε Γιωργάκη; Για τα νοσοκομεία που δεν έχουν τα βασικά και βάζουν ράντζα στις εντατικές; Για τα σχολεία που όταν βρέχει παίρνουν νερά οι αίθουσες; Ή μήπως για τις λιμουζίνες και τα χιλιάρικα μισθών των βουλευτών;  Εγώ δεν είδα πολλούς πολίτες φοροφυγάδες έστω, αλλά με ψίχουλα, να έχουν πολυτέλειες. Αυτά είναι προνόμια άλλων τάξεων που φοροδιαφεύγουν εκατομμύρια με τις ευλογίες της νομοθεσίας.  Για 500 ευρώ σου παίρνει η τράπεζα το σπίτι, αλλά για 500,000 σου δίνει πίστωση και ζεις στη βίλα σου στο εξωτερικό κύριος με όσα έκλεβες τόσα χρόνια. Άμοιροι ευθυνών δεν είμαστε, αλλά να ξέρουμε και που πέφτει το βάρος.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Απριλίου 28, 2010, 08:55:57 pm »

κατσε ρε γιαννη..υπαρχουν η δεν υπαρχουν φορολογικες υποχρεωσεις ;αν ολοι μα ολοι πληρωναμε ο,τι μας αναλογει δεν θα ηταν ετσι η κατασταση.30 δις ευρω επι 10 χρονια ισοδυναμει με το χρεος των 300 δις ευρω.
στα ασφαλιστικα ταμεια ; δις ευρω χρωστανε οι επιχειρησεις.γιαυτο στα κρατη που οι πολιτες εχουν φορολογικη συνειδηση δεν εχουν την καταντια μας...προσεξε δεν λεω οτι δεν φταινε οι πολιτικοι...αλλα εχω βαρεθει τις τελευταιες μερες να βλεπω επιχειρηματιες να κλαινε οτι θα κλεισει η επιχειρηση τους ενω απο την αλλη χρωστανε στο κρατος τεραστια ποσα...

Η ιστορία με την αποφυγή των ασφαλιστικών εισφορών, ξεκίνησε το 1984 με 2 εταιρίες (αρκετά μεγάλες) της Θεσσαλονίκης, που άρχισαν να μη καταβάλλουν κανονικά το ποσό που όφειλαν. Το θέμα πήγε στα δικαστήρια, με μια πολύ δυναμική εισαγγελέα τη κυρία Γιαταγάνα, πέτυχε τη καταδίκη των εταιριών αυτών. Στη συνέχεια όμως, οι εταρίες με απευθείας επιστολή στο τότε Υπουργό, πέτυχαν την ακύρωση της καταδίκης τους, και μάλιστα τη τιμωρία της εισαγγελέως και της δικαστίνας. Από τότε το πράγμα πήρε το δρόμο του. Όπως καταλαβαίνεις, σ' αυτή τη χώρα δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Αν δεις την εκπομπή "Σημεία των Καιρών" από το 4Ε, που τη παρουσιάζει πρώην εισαγγελέας, θα καταλάβεις πώς χειραγωγείται η δικαιοσύνη από τους πολιτικούς μας, και πώς αυτό επηρεάζει και το φορολογικό μας σύστημα, αφού "καρχαρίες" δε τιμωρούνται χάρη στους προστάτες τους (ή μάλλον τα τσιράκια τους) τους πολιτικούς.

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απριλίου 28, 2010, 09:04:02 pm »
οι εκποροσωποι του ΔΝΤ γιαυτο προτειναν καταργηση 13 ου και 14 ου μισθου .το ειπαν την πρωτη μερα που πηγαν στο υπουργειο οικονομικων..φοροδιαφυγη=αρα οι πολιτες δεν πληρωναν μεχρι τωρα=αρα ευημερουν και ευθυνονται για την οικονομικη παρακμη=αρα ειναι ωρα να πληρωσουν..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182834
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 704
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)