0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι μεγάλες κινητοποιήσεις θα γίνουν όταν οι μισθοί πολύ σύντομα φτάσουν τα 800 ευρώ.εκεί θα αρχίσει το μεγάλο πάρτι
δυστυχώς, χλωμό το κοβω. Στην ΕΛΜΕ που ανήκω δεν κουνιέται φύλλο. Στο σχολείο μου δε, ακομα χειρότερα. Όσοι εκ των συναδέλφων είμαστε μονιμοι στην συντριπιτική μας πλειοψηφία δεν ενδιαφερόμαστε καν, θεωρώντας το πολυνομοσχέδιο υπόθεση των αδιόριστων. Αν κάτι μας ενδαφέρει ειναι που θα χαθούν κανα δυο οργανικές λόγω της συγχώνευσης τμημάτων...Η αναπληρώτρια που έχουμε ούτως ή άλλως διορίζεται του χρόνου ως διοριστέα ΑΣΕΠ και επιπλέόν, δε συμμετέχει στις πανελλαδικές ώστε να μπορεί να απέχει. Η ωρομίσθια που έχουμε ίσως απεργησει αλλά και πάλι χλωμό το βλέπω. Προσωπικά θα ήθελα να δω τον κλάδο σύσσωμο σε απεργία διαρκείας στις Πανελλαδικές αλλά είναι όλοι τους τόσο απορροφημένοι στα ιδιαίτερά τους, που, πού καιρός για απεργιακές κινητοποιήσεις; θα μου πείτε, τι φταινε οι μαθητές; Δεν είπε κανείς ότι φταινε αυτοί. Αλλά πώς αλλιώς να αντιδράσουμε;
Παράθεση από: Martha72 στις Απριλίου 28, 2010, 01:03:45 pmδυστυχώς, χλωμό το κοβω. Στην ΕΛΜΕ που ανήκω δεν κουνιέται φύλλο. Στο σχολείο μου δε, ακομα χειρότερα. Όσοι εκ των συναδέλφων είμαστε μονιμοι στην συντριπιτική μας πλειοψηφία δεν ενδιαφερόμαστε καν, θεωρώντας το πολυνομοσχέδιο υπόθεση των αδιόριστων. Αν κάτι μας ενδαφέρει ειναι που θα χαθούν κανα δυο οργανικές λόγω της συγχώνευσης τμημάτων...Η αναπληρώτρια που έχουμε ούτως ή άλλως διορίζεται του χρόνου ως διοριστέα ΑΣΕΠ και επιπλέόν, δε συμμετέχει στις πανελλαδικές ώστε να μπορεί να απέχει. Η ωρομίσθια που έχουμε ίσως απεργησει αλλά και πάλι χλωμό το βλέπω. Προσωπικά θα ήθελα να δω τον κλάδο σύσσωμο σε απεργία διαρκείας στις Πανελλαδικές αλλά είναι όλοι τους τόσο απορροφημένοι στα ιδιαίτερά τους, που, πού καιρός για απεργιακές κινητοποιήσεις; θα μου πείτε, τι φταινε οι μαθητές; Δεν είπε κανείς ότι φταινε αυτοί. Αλλά πώς αλλιώς να αντιδράσουμε; Προσωπικά, πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιδράσουμε και να αφήσουμε τα παιδάκια τα καημένα στην ησυχία τους εν μέσω Πανελληνίων εξετάσεων.