0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και είναι πολύ πρώιμο ακόμη, πιστεύω ότι του χρόνου ο αριθμός των διοριστέων θα είναι πάλι μεταξύ 40-50, αποκλειστικά μέσω 60-40!vasbio επειδή μας ενημερώνεις έγκαιρα και έγκυρα έχεις καμια πληροφορηση σχετικά για τα κενα των βιολογων πανελλαδικώς και για το που θα κυμανθεί η βάση στους αναπληρωτές?
Μπα και γιατί να πάρει Φυσικούς και να μην πάρει Γεωλόγους ……Ας μιλήσουμε σοβαρά ,των αριθμό των προσλήψεων σε κάθε ειδικότητα πρέπει να τον καθορίζουν οι πραγματικές ανάγκες στην εκπαίδευση και όχι οι προσδοκίες του καθενός, οι συντεχνιακές πιέσεις ,οι γνωριμίες , τα προσωπικά συμφέροντα και οι αλχημείες των νομικών κενών .Πιστεύω ότι σε αυτό πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι .Νομίζω πάντως ότι οι ανάγκες για βιολόγους πρέπει να είναι αυξημένες γιατί πήραν σύνταξη οι παλιοί Φυσιογνώστες . Ποιος θα (πρέπει να) αναλάβει τώρα τις βιολογίες Γ΄Λυκείου που τις έκαναν μέχρι τώρα οι Φυσιογνώστες, οι παλιοί Φυσικοί-Χημικοί που τώρα όλοι αυτοί συνταξιοδοτήθηκαν ; Το ίδιο σκεπτικό (πραγματικές ανάγκες) πρέπει να διέπει και τον αριθμό προσλήψεων και των υπολοίπων ειδικοτήτων.
Όσοι έχετε μελετήσει σε βάθος τους πίνακες...το νο.34 (Α.Φ.) των διοριστεων ασεπ του 2008 πού είναι; Ψάχνω να βρω το δεύτερο άτομο απ'τους διοριστέους που θα παραχωρήσει τη θέση του στην δεύτερη επιλαχούσα
AYTH είμαι So.. με την εμπειρία σου, αυτό τι σημαίνει; Θα πάρει 2 επιλαχόντες για να συμπληρώσει το σύνολο των 53 διοριστέων; Να ελπίζω λες σε κάτι;
Καλησπέρα και από εμένα.Θα ήθελα να ρωτήσω οι επιλαχόντες ασεπ πως προκύπτουν;