0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υποτίθεται ότι το νέο νομοσχέδιο προάγει την αξιοκρατία και δίνει έμφαση στα ακαδημαϊκά κριτήρια.Το μεταπτυχιακό μου στη διδακτική που τόσο επικαλείστε το οποίο με το παλιό σύστημα διορισμού μοριοδοτούνταν με 3 μόρια και τώρα με 2.5.Ο βαθμός πτυχίου μου που είναι 8 ο οποίος μου έδινε με το παλιό σύστημα 3 μόρια τώρα μου δίνει 1.5. Αντίθετα δίνουν μόρια απλόχερα σε άλλες κατηγορίες.Μήπως όλα αυτά περί έμφασης στα αντικειμενικά και ακαδημαϊκά κριτήρια είναι ένας μύθος;;;
ναι, και γω δεν το καταλαβαινω
Είναι λογικό να εξισώνει τους ΑΣΕΠ 2007 και 2009? στους μαθηματικούς παράδειγμα ο 1000ος και βάλε επιλαχών του 2007 έχει τον ίδιο βαθμό με τον 1ο επιλαχών του 2009. το 2012 αυτοί θα έχουν την ίδια βάση εκκίνησης. ελεοςςςςςςςςςς. Σε άλλους κλάδους ίσως δεν είναι τόσο έντονη η διαφορά αλλά σε εμάς είναι!!! Έπρεπε να μοριοδοτηθεί η θέση απο τον τελευταίο διοριστέο και όχι ο συνολικός βαθμός!!!επίσης θεωρώ εντελώς τρελό οτι το μεταπτυχιακό στο αντικείμενο προμοδοτείται με τα ίδια μόρια με την άριστη ξένη γλώσσα!!!!!
συναδελφοι ισχυει οτι θα κραταμε την βαθμολογια του διαγωνισμου στον οποιο εχουμε γραψει καλυτερα???(προσφατου και προηγουμενου)
Να υποθέσω ότι 3 τελευταίους εννοείς του 2007, του 2009 και αυτόν που θα γίνει το 2012
θεωρώ εντελώς τρελό οτι το μεταπτυχιακό στο αντικείμενο προμοδοτείται με τα ίδια μόρια με την άριστη ξένη γλώσσα!!!!!