0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: papakas στις Μαΐου 02, 2010, 12:39:24 pmdinoun sta kanalia tis prohgoumenes meres eidhsh oti kovoun teleiws 13,14 mistho kai twra sou lene 1000 eyrw ta dwra wste na fanei oti einai geneodwrh h kuvernhsh kai na mhn adidrasei kaneis...lamogia tou kerataΑυτό δεν το κατάλαβα, συνάδελφε. Τι είπαν, ότι τα δώρα μας είναι 1000 ευρώ ή ότι μας κόβουν 1000 ευρώ; Συγγνώμη, αλλά εμένα τόσα είναι όλα μαζί τα δώρα, άντε να είναι 1300. Πλάκα με κάνουν;Αυτή είναι λογική ζάρα, αν το κατάλαβα καλά (το μπλουζάκι δεν κοστίζει 20 ευρώ, αλλά 19,99).
dinoun sta kanalia tis prohgoumenes meres eidhsh oti kovoun teleiws 13,14 mistho kai twra sou lene 1000 eyrw ta dwra wste na fanei oti einai geneodwrh h kuvernhsh kai na mhn adidrasei kaneis...lamogia tou kerata
Παράθεση από: LK στις Μαΐου 02, 2010, 12:50:45 pmΠαράθεση από: papakas στις Μαΐου 02, 2010, 12:39:24 pmdinoun sta kanalia tis prohgoumenes meres eidhsh oti kovoun teleiws 13,14 mistho kai twra sou lene 1000 eyrw ta dwra wste na fanei oti einai geneodwrh h kuvernhsh kai na mhn adidrasei kaneis...lamogia tou kerataΑυτό δεν το κατάλαβα, συνάδελφε. Τι είπαν, ότι τα δώρα μας είναι 1000 ευρώ ή ότι μας κόβουν 1000 ευρώ; Συγγνώμη, αλλά εμένα τόσα είναι όλα μαζί τα δώρα, άντε να είναι 1300. Πλάκα με κάνουν;Αυτή είναι λογική ζάρα, αν το κατάλαβα καλά (το μπλουζάκι δεν κοστίζει 20 ευρώ, αλλά 19,99).500 ευρώ τα χριστούγεννα, 250 το Πάσχα και 250 το καλοκαίρι, αν κατάλαβα καλά. Αλλά θα είναι επιδόματα. Οπότε δεν μετρούν στη σύνταξη...
Όπως διευκρίνισε, στους δημόσιους υπαλλήλους θα δοθούν από 250 ευρώ ως δώρο Πάσχα και άδειας και 500 ευρώ ως δώρο Χριστουγέννων, μόνο όμως για τις αποδοχές που δεν ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ μικτά. Παράλληλα θα υπάρξει νέα μείωση των επιδομάτων που λαμβάνουν κατά 8%.
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ:ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣΔΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ «ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ» , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ.Α
Παιδιά έχετε μια εικόνα πόσα λεφτά θα παίρνει τελικά ένας εκπαιδευτικός μισθολογικού κλιμακίου Γ; Μας έκοψαν 12% + 8% συνολικά οπότε φτάνουμε στα 1000 ευρώ?
Παράθεση από: rorygr στις Μαΐου 02, 2010, 01:00:35 pmΌπως διευκρίνισε, στους δημόσιους υπαλλήλους θα δοθούν από 250 ευρώ ως δώρο Πάσχα και άδειας και 500 ευρώ ως δώρο Χριστουγέννων, μόνο όμως για τις αποδοχές που δεν ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ μικτά. Παράλληλα θα υπάρξει νέα μείωση των επιδομάτων που λαμβάνουν κατά 8%.Αφού θα μας μειώσουν τα επιδόματα, τότε τι μας δίνουν τα βοηθήματα. Πάντως εκείνο με τις αποδοχές που ξεπερνούν τις 3000 ευρώ μου άρεσε. Σε ποια χώρα νομίζουν ότι κυβερνούν (λέμε τώρα) στην Αυστρία;