0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !! Κατεβήκαμε στην συγκέντρωση έξω από Υπουργείο Οικονομικών, ο άντρας μου λίγες μέρες χειρουργημένος αλλά ήθελε να κατέβει οπωσδήποτε. Χωρίς λόγο μας έριξαν χημικά. Ακόμα τσούζουν τα μάτια μου και τα χείλη μου. Ο αγώνας είναι πλέον ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Δεν θα υπάρχουν δουλειές σε λίγο. Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα
.......Να διασωθεί τι; .......
Για τον συνάδελφο που ανάφερε "μήπως δεν καταλάβαμε καλά" τι μας είπε ο Πεππές.Συνάδελφοι , ο Πεππές ήταν ξεκάθαρος ΄"κανένας διορισμός φέτος και άγνωστο πότε θα γίνουν διορισμοί στην παιδεία". Μην παραμυθιαζόμαστε. Κι εγώ ήταν φέτος να διοριστώ και έχω πάθει σοκ!!!Συνάδελφοι, μην μένουμε στα λόγια...Ολοι στους δρόμους... και της επαρχίας να κατεβούν κι αυτοί! Να ενωθούμε!Ξύλο και δακρυγόνα ήταν η άπάντηση των ΜΑΤ σε μια ειρηνική πορεία που κάναμε από τα Προπύλαια στη
Δυστυχως δεν τους νοιαζει για τιποτα ,εκτος αυτου δεν μπορουν να κανουν τιποτα, διοτι αλλοι πια μας ελεγχουν.Κινδυνευουν και με απολυση οι μονιμοι δεν το πηρατε ειδηση?
Εισασταν γυρω στα 500 ατομα με δυσκολια (ουτε καν το 24μηνο το οποιο σφαζεται και οδυρεται εδω μεσα).Κάνεις μεγάλο λάθος. ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ- ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ!
Παράθεση από: velis στις Απριλίου 30, 2010, 09:08:13 amΕισασταν γυρω στα 500 ατομα με δυσκολια (ουτε καν το 24μηνο το οποιο σφαζεται και οδυρεται εδω μεσα).Κάνεις μεγάλο λάθος. ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ- ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ!Προφανως το ταμπουρλο εκανε την μεγαλη διαφορα!!!