0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην λετε μερικοι ανοησιες,και οι ξενογλωσσοι ειναι πολλα ,πολλα χρονια στα σχολεια και παιρνουν συνταξη,δεν μπορουν να παρακαμπτουν ασεπιτες,δεν υπαρχουν ασεπιτες δυο ταχυτητων.Οσο για τους διορισμους απο τον νεο ασεπ και περα,φυσικα για καποιες ειδικοτητες δεν θα υπαρχουν θεσεις.Το να μιλανε καποιοι με τον καθε πικραμενο διευθυντη που εμφανιζεται με αποψη,δεν μου λεει τιποτα.Εχουν γραφτει πολλα,και εγω εχω γραψει πολλα επ αυτου,ομως ο καθε διευθυντης,παρατρεχαμενος ,μπορει να λεει τα δικα του
Μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού στις οποίες ΔΕΝ είπε ΤΙΠΟΤΑ για διορισμούς ,το θέμα πρέπει να κλείσει.
Παράθεση από: Sun στις Μαΐου 02, 2010, 01:05:11 pmΜετά τις ανακοινώσεις του υπουργού στις οποίες ΔΕΝ είπε ΤΙΠΟΤΑ για διορισμούς ,το θέμα πρέπει να κλείσει.Δεν καταλαβες καλα. Στην ουσια δεν ειπε τιποτα αλλα περιμενε να δεις το πακετο και εκει θα γινεται αναφορα .Αλλωστε δεν ειπε οτι θα γινουν κιολας ετσι;
Παράθεση από: mlks στις Μαΐου 02, 2010, 01:11:14 pmΠαράθεση από: Sun στις Μαΐου 02, 2010, 01:05:11 pmΜετά τις ανακοινώσεις του υπουργού στις οποίες ΔΕΝ είπε ΤΙΠΟΤΑ για διορισμούς ,το θέμα πρέπει να κλείσει.Δεν καταλαβες καλα. Στην ουσια δεν ειπε τιποτα αλλα περιμενε να δεις το πακετο και εκει θα γινεται αναφορα .Αλλωστε δεν ειπε οτι θα γινουν κιολας ετσι;Συνεχίζεις να προκαλείς ασύστολα από το πρωί . Παρά το μπινελίκι που έφαγες από όλους συνεχίζεις. Η απαξίωση των ανοησιών σου είναι η καλύτερη τιμωρία σου.
Παράθεση από: Sun στις Μαΐου 02, 2010, 01:13:19 pmΠαράθεση από: mlks στις Μαΐου 02, 2010, 01:11:14 pmΠαράθεση από: Sun στις Μαΐου 02, 2010, 01:05:11 pmΜετά τις ανακοινώσεις του υπουργού στις οποίες ΔΕΝ είπε ΤΙΠΟΤΑ για διορισμούς ,το θέμα πρέπει να κλείσει.Δεν καταλαβες καλα. Στην ουσια δεν ειπε τιποτα αλλα περιμενε να δεις το πακετο και εκει θα γινεται αναφορα .Αλλωστε δεν ειπε οτι θα γινουν κιολας ετσι;Συνεχίζεις να προκαλείς ασύστολα από το πρωί . Παρά το μπινελίκι που έφαγες από όλους συνεχίζεις. Η απαξίωση των ανοησιών σου είναι η καλύτερη τιμωρία σου.Το παγωμα ειναι αναγκαιο. Ειτε θελεις να το καταλαβεις ειτε οχι.
Παράθεση από: alceste στις Μαΐου 01, 2010, 02:25:43 pmΚαι οι ξενογλωσσοι ειναι υπεραριθμοι,συμφωνω με margarita82,εμεις δηλαδη να παμε να πνιγουμε;;;Τι ειναι αυτα τωρα;;Εγω μιλησα με περιφερειακο διευθυντη εκπαιδευσης και μου ειπε θα γινουν προσληψεις μονο για τους μεγαλους ''τρεις'' (φιλολογοι,φυσικοι,μαθηματικοι). Του ειπα αν θα καταργηθει το γνωστικο και μου ειπε το γνωστικο ειναι που δημιουργει προβληματα στον ΑΣΕΠ δηλαδη στην διορθωση ενω τα αλλα ειναι με σκανερ αρα θα ηταν λογικο η να καταργηθει το γνωστικο η να ξαναγινει με σκανερ.Για πληροφορικαριους γυμναστες ξενες γλωσσες μου ειπε οτι δεν βλεπει διορισμους για πολλα χρονια τουλαχιστον σημαντικους σε αριθμο.
Και οι ξενογλωσσοι ειναι υπεραριθμοι,συμφωνω με margarita82,εμεις δηλαδη να παμε να πνιγουμε;;;Τι ειναι αυτα τωρα;;
mlks βάζε τόνους γιατί προδίδεσαι!