0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου είπαν...Θα γίνουν...Εικάζεται...Φημολογείται...Πηγές αναφέρουν...Μπλα... μπλα... μπλα...Εγώ θα περιμένω τον Αύγουστο... τρώγοντας κολιό...
Ο Σταθιάς μας είπε στο τηλέφωνο ότι θα κάνουν 350 διορισμούς και 1000 αναπληρωτές για φιλολόγους. Αν μας είπε ψέματα, ψέματα σας λέω.
Παράθεση από: inw στις Μαΐου 15, 2010, 09:59:26 amΟ Σταθιάς μας είπε στο τηλέφωνο ότι θα κάνουν 350 διορισμούς και 1000 αναπληρωτές για φιλολόγους. Αν μας είπε ψέματα, ψέματα σας λέω.Πήρα και εγώ τηλέφωνο τον Σταθιά τις προάλλες να ρωτήσω για τους φυσικούς και μου είπε ότι εικόνα θα υπάρχει στα τέλη Ιουνίου. Μακάρι να είναι αληθές αυτό που λέει για τους φιλολόγους.Πάντως το θέμα με τους αποσπασμένους είναι σοβαρό.
Η προκλητικότητά τους πηγάζει από την αλαζονεία του ότι υπήρξαν βίσματα, και μάλιστα δευτέρας διαλογής. Αυτό το ξέρουν και σε αυτό αντιδρούν. Όπως και να το κάνουμε οι επιλογές μας πάντα θα μας χαρακτηρίζουν. Και η ρετσινιά, η προσωπική ρετσινιά, δεν φεύγει ποτέ, ακόμη και σε μια κοινωνία ζούγκλας όπως η ελληνική.