0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xriana1 στις Μαΐου 02, 2010, 05:49:54 pmΣας ξαναλέω το νομοσχέδιο αυτό ειχε και κάτι καλό. Αφήνει εκτός την προυπηρεσία του υπουργείου απασχόλησης ενώ κάνει σαφή την αναγνώριση στις σχολές του υπουργείου Ναυτιλίας.Τι να το κάνουμε....οι μεγαλοκαρχαρίες ΟΑΕΔΙΤΕΣ θα προλάβουν να διοριστούν εις βάρος μας και μάλιστα σε περίοδο τόσο μεγάλης συρρίκνωσης των θέσεων...θα μείνουν εκτός άτομα με ΑΣΕΠ για να προλάβουν διορισμό αυτοί που πήγαιναν 3 τετράγωνα παραπέρα στον ΟΑΕΔ της πόλης τους και ούτε ξεσπιτώθηκαν ποτέ...για να μην πω που δεν ξέρουν τι εστί ΑΣΕΠ...!!!! Ελπίζω κι εγώ να δικαιωθούμε απ'την δίκη και συμμετέχω κι εγώ στην ένσταση...αλλά έχει φοβηθεί λίγο το μάτι μου....ευτυχώς παρόλαυτά που είναι καλός ο δικηγόρος!!!
Σας ξαναλέω το νομοσχέδιο αυτό ειχε και κάτι καλό. Αφήνει εκτός την προυπηρεσία του υπουργείου απασχόλησης ενώ κάνει σαφή την αναγνώριση στις σχολές του υπουργείου Ναυτιλίας.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Μαΐου 02, 2010, 05:55:36 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Μαΐου 02, 2010, 05:49:54 pmΣας ξαναλέω το νομοσχέδιο αυτό ειχε και κάτι καλό. Αφήνει εκτός την προυπηρεσία του υπουργείου απασχόλησης ενώ κάνει σαφή την αναγνώριση στις σχολές του υπουργείου Ναυτιλίας.Τι να το κάνουμε....οι μεγαλοκαρχαρίες ΟΑΕΔΙΤΕΣ θα προλάβουν να διοριστούν εις βάρος μας και μάλιστα σε περίοδο τόσο μεγάλης συρρίκνωσης των θέσεων...θα μείνουν εκτός άτομα με ΑΣΕΠ για να προλάβουν διορισμό αυτοί που πήγαιναν 3 τετράγωνα παραπέρα στον ΟΑΕΔ της πόλης τους και ούτε ξεσπιτώθηκαν ποτέ...για να μην πω που δεν ξέρουν τι εστί ΑΣΕΠ...!!!! Ελπίζω κι εγώ να δικαιωθούμε απ'την δίκη και συμμετέχω κι εγώ στην ένσταση...αλλά έχει φοβηθεί λίγο το μάτι μου....ευτυχώς παρόλαυτά που είναι καλός ο δικηγόρος!!!Μην μπαίνετε στον κόπο.....έχω στείλει ηδη στον δικηγόρο στοιχεία που δεν σας συμφέρουν ΕΣΑΣ καθόλου!! Να δούμε ποιος θα κουνηθεί καλύτερα στην κούνια στο τέλος....!!!!! Αααα...και σημειωτέον....ο Λυκουρέντζος που σας βοήθησε γιατί ήταν η κόρη του μέσα (αυτός ήταν ο λόγος που δικαιωθήκατε) μαντεψτε τι.........δεν είναι πλέον στο ΥΠΕΠΘ!! Θα του στείλουμε και τις αποφάσεις των δικαστηρίων που δικαιώνουν τους εκπαιδευτικούς του ΟΑΕΔ.Κουνια που σας κούναγε
Ενώ όταν εσείς κλέβατε τις δικές μας θέσεις το 1998, καθώς περιμέναμε πάνω απο μιά δεκαετία στην επετηρίδα, ήταν ωραία. Όλα εδώ πληρώνονται.
Περιμένουμε απλά την απάντηση του δικαστηρίου. Και πιστεύουμε ότι ΔΕΝ θα αναγνωριστεί τελικά η προϋπηρεσία των ΟΑΕΔιτών
Τι εννοείς μετα τη μεταβατική ισχυει το νομοσχέδιο; π.χ. το οτι ο πίνακας προυπήρεσίας θα κλειδώσει 30-6-2010 οπως αναφέρει το νέο νομοσχέδιο δεν θα ισχύσει στη μεταβατική περίοδο;