0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή είσαι εντελώς άσχετη πάρε διάβασε τον Ν.3762 αρθρο 41 παρ, 4 που είναι εν ισχύ νόμος και μην μας ζαλίζεις αλλο. Η ασχετσύνη σου είναι κουραστική.
καλό θα ήταν zagoraki να μην προβαίνεις σε εκτιμήσεις που δεν μπορείς να τεκμηριώσεις. η επίθεση σε όποιους αναζητούν το δίκαιο τους (πάντως όχι εσύ και οι ομόσταυλοί σου) καταδεικνύουν από μέρος σας την έλλειψη επιχειρημάτων. τώρα, αν θα διεκδικήσετε και έξοδα δικαστικά, θα σας τα δώσουμε ως επίδομα και οικονομική ενίσχυση και όχι γιατί θα υποχρεωθούμε. βλέπεις το δικαστήριο επιδικάζει τα έξοδα στον ηττημένο, και πίστεψέ με ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ. για να μην πολυλογούμε, ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ. και να ξέρεις ότι το άδικο συσπειρώνει το κόσμο, γίνεται οργή και τελικά διεκδικεί αυτά που κάποιοι του τα έκλεψαν. και να είσαι σίγουρος ότι κόσμος δεν είναι τα 77 άτομα άλλα πολύ περισσότερα' και για να σε ξυπνήσω βλέπε 24 μηνο + ασεπ .......Επαναλαμβάνω: Τα δικαστήρια αποφάσισαν.Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην ώρα τους όταν θα έρθει και η ώρα της πληρωμής.
Παράθεση από: GIDA στις Μαΐου 05, 2010, 03:41:45 pmκαλό θα ήταν zagoraki να μην προβαίνεις σε εκτιμήσεις που δεν μπορείς να τεκμηριώσεις. η επίθεση σε όποιους αναζητούν το δίκαιο τους (πάντως όχι εσύ και οι ομόσταυλοί σου) καταδεικνύουν από μέρος σας την έλλειψη επιχειρημάτων. τώρα, αν θα διεκδικήσετε και έξοδα δικαστικά, θα σας τα δώσουμε ως επίδομα και οικονομική ενίσχυση και όχι γιατί θα υποχρεωθούμε. βλέπεις το δικαστήριο επιδικάζει τα έξοδα στον ηττημένο, και πίστεψέ με ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ. για να μην πολυλογούμε, ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ. και να ξέρεις ότι το άδικο συσπειρώνει το κόσμο, γίνεται οργή και τελικά διεκδικεί αυτά που κάποιοι του τα έκλεψαν. και να είσαι σίγουρος ότι κόσμος δεν είναι τα 77 άτομα άλλα πολύ περισσότερα' και για να σε ξυπνήσω βλέπε 24 μηνο + ασεπ .......Επαναλαμβάνω: Τα δικαστήρια αποφάσισαν.Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην ώρα τους όταν θα έρθει και η ώρα της πληρωμής.
Τη μια φορά με απειλείτε,την άλλη με βρίζετε και αφήνετε χυδαίες και συκοφαντικές υπόνοιες.Από την αρχή της υπόθεσης αυτής έχω αρνηθεί να εμπλακώ σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.Ωστόσο το γεγονός ότι δέχομαι αυτές τις επιθέσεις ελλείψει επιχειρημάτων, από τα συγκεκριμένα άτομα,αποτελεί την καλύτερη ένδειξη για εμένα ότι και θεολογικά βρίσκομαι στο σωστό δρόμο! Θα ήμουν καλύτερος θεολόγος αν είχα διοριστεί και αδιαφορούσα για τους συναδέλφους μου που υποφέρουν την ίδια αδικία που υπέφερα κι εγώ τόσα χρόνια;Καταντάει αστεία η εμμονή ορισμένων... Ασχολείστε μαζί μου προσωπικά και αρνείστε να δεχτείτε ότι είναι μια ομαδική προσπάθεια (και φυσικά είναι πολλοί παραπάνω από τους 77).ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
Δηλαδή διαλέξατε να πάτε σε λαϊκά σχολεία επειδή αγαπάτε τον συνάνθρωπό σας και θέλατε να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες;Τότε γιατί δεν συμμετείχατε στον διαγωνισμό αντιμετωπίζοντας τον συνάδελφό σας ως ίσος προς ίσο;Η προσπάθεια να κάνετε το άσπρο μαύρο έχει και κάποια όρια.Δείχνετε τον σεβασμό σας στον άλλο με το να μας δουλεύετε;ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑ
Παράθεση από: rublev στις Μαΐου 05, 2010, 07:45:09 pmΔηλαδή διαλέξατε να πάτε σε λαϊκά σχολεία επειδή αγαπάτε τον συνάνθρωπό σας και θέλατε να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες;Τότε γιατί δεν συμμετείχατε στον διαγωνισμό αντιμετωπίζοντας τον συνάδελφό σας ως ίσος προς ίσο;Η προσπάθεια να κάνετε το άσπρο μαύρο έχει και κάποια όρια.Δείχνετε τον σεβασμό σας στον άλλο με το να μας δουλεύετε;ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑ
Πόσοι συνάδελφοι ήθελαν κι αυτοί 60,70,100 μήνες αλλά δεν είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν;Ευτυχώς όμως που βρεθηκατε εσείς.........Κουραστήκατε δίπλα στο σπίτι σας;Αφού είστε τόσο μεγάλοι επιστήμονες,γιατί δεν μπορείτε να πιάσετε έστω και μία φορά τη βάση;Α,ξέχασα!Ο διαγωνισμός είναι για τον λαουτζίκο.......