0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπιζω να μη συμβει,ομως εχω την εντυπωση οτι παλι θα αναβληθει η δικη λογω τησ παρατεινομενης απεργιασ των δικηγορων
Παράθεση από: sub στις Ιουνίου 03, 2010, 06:36:01 pmΕλπιζω να μη συμβει,ομως εχω την εντυπωση οτι παλι θα αναβληθει η δικη λογω τησ παρατεινομενης απεργιασ των δικηγορωνΔεν νομίζω να αναβληθεί η δίκη....σήμερα είχα νεότερα από το δικηγορικό γραφείο και ανευ τρελού απροόπτου την επόμενη Τετάρτη αρχίζει η δίκη! Δεν παίρνει εύκολα αναβολή γιατί η δικαστική έδρα γνωρίζει το επείγον της υπόθεσης!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιουνίου 04, 2010, 12:04:19 amΠαράθεση από: sub στις Ιουνίου 03, 2010, 06:36:01 pmΕλπιζω να μη συμβει,ομως εχω την εντυπωση οτι παλι θα αναβληθει η δικη λογω τησ παρατεινομενης απεργιασ των δικηγορωνΔεν νομίζω να αναβληθεί η δίκη....σήμερα είχα νεότερα από το δικηγορικό γραφείο και ανευ τρελού απροόπτου την επόμενη Τετάρτη αρχίζει η δίκη! Δεν παίρνει εύκολα αναβολή γιατί η δικαστική έδρα γνωρίζει το επείγον της υπόθεσης!σε περιπτωση αναβολης ειναι σαν να εχει βγαλει αποφαση ...και μαλιστα πολυ ευκολα "ενιψε τας χειρας της " και αφησεν τα πραγματα να ρολαρουν
Δε θα μπορούν να μεταπηδούν (πηδούν) δηλαδή στο υπουργείο παιδείας μεταφέροντας την ακατονόμαστη προυπηρεσία τους;