0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Hδη όλη η κίνηση του 24μηνου σκέφτεται να κάνει ένσταση....και πολλοί άλλοι που θίγονται!!
Την Υπερμαχία και καθε άλλον δεν πρέπει να κατηγορούμε παρά μόνο τους εαυτούς μας που καθόμαστε στον καναπέ μπροστά στον υπολογιστή και βρίζουμε.Πόσοι κατεβήκαμε μπροστά από το υπουργείο να φωνάξουμε, ελάχιστοι. Η Υπερμαχία ήταν αγωνίστρια και πάλεψε όπως πάλευαν κάποτε όλοι οι αναπληρωτές και παίρναν τις ρυθμίσεις.Ετσι μας κατάλαβε και η υπουργός και δεν μας έδωσε άλλη μία χρονιά μεταβατική. Αν γινόταν αυτό όλοι θα ήμασταν καλύτερα.Περιμέναμε λέμε να διοριστούμε από το 24μηνο και το 40%!!!Εμείς τι κάναμε για αυτό.ΤΙΠΟΤΑ.Αυτό το κέρδισαν οι αγώνες και οι πορείες.Η Υπερμαχία ξέρει τους νόμους απ΄έξω ενώ οι περισσότεροιαπο εμάς μόνο να βρίζουμε στον υπολογιστή
Είναι επίσης φανερό ότι εσένα κάτι σου λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Θα ήταν ένα εξαιρετικό δωράκι. Είχαμε συζητήσει και για αυτό εμείς οι ανώνυμοι χρήστες του διαδικτύου (το λες και το ξαναλες, ΔΕΝ είμαστε υποχρεωμένοι όμως να πούμε τα ονόματά μας στο PDE). Εχεις φαγωθεί ότι είμαστε μόνιμοι επειδή ένα-δύο άτομα είναι μόνιμοι. Έχεις φαγωθεί επειδή δεν κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους αλλά και το δικό μας.Έχεις φαγωθεί για τις αποφάσεις του Συνηγόρου το Πολίτη και του Νομικού Συμβουλίου του κράτους που εμείς θεωρούμε αντισυνταγματικές. Και κυρίως δεν σου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ που ο κόσμος ξυπνάει και έρχεται με το μέρος μας. Τι θα γίνει αλήθεια αν κάνουν και άλλοι εκτός από μας προσφυγή εναντίον του νόμου;
Παράθεση από: nmavro73 στις Ιουνίου 29, 2010, 08:17:23 amΕίναι επίσης φανερό ότι εσένα κάτι σου λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Θα ήταν ένα εξαιρετικό δωράκι. Είχαμε συζητήσει και για αυτό εμείς οι ανώνυμοι χρήστες του διαδικτύου (το λες και το ξαναλες, ΔΕΝ είμαστε υποχρεωμένοι όμως να πούμε τα ονόματά μας στο PDE). Εχεις φαγωθεί ότι είμαστε μόνιμοι επειδή ένα-δύο άτομα είναι μόνιμοι. Έχεις φαγωθεί επειδή δεν κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους αλλά και το δικό μας.Έχεις φαγωθεί για τις αποφάσεις του Συνηγόρου το Πολίτη και του Νομικού Συμβουλίου του κράτους που εμείς θεωρούμε αντισυνταγματικές. Και κυρίως δεν σου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ που ο κόσμος ξυπνάει και έρχεται με το μέρος μας. Τι θα γίνει αλήθεια αν κάνουν και άλλοι εκτός από μας προσφυγή εναντίον του νόμου;Ευτυχώς που πρόλαβα και παντρεύτηκα, γιατί αλλιώς θα μου κόβατε όλα τα προξενειά. Το φαντάζεσαι τι θα πάθαινα στην ηλικία μου, να μη βρω γαμπρό.ΠΡΟΤΑΣΗ:Ο γάμος κάνει καλό, για αυτό εμείς οι οαεδίτες (παντρεμένοι), σας συμβουλεύουμε να παντρευτείτε.
Παράθεση από: DreamOn στις Ιουνίου 28, 2010, 10:14:10 pmΠαράθεση από: physeye στις Ιουνίου 28, 2010, 06:14:05 pmΕγώ είμαι διορισμένη με ΑΣΕΠ παράτα τα dreamon.Υπάρχει άνθρωπος όμως δίπλα μου που πήγαινε ωρομίσθιος όπως και εσύ και το βράδι πιτσαρία κυρά μου γιατί δεν είχε γνωστό στον ΟΑΕΔ.Επιτέλους γιατί κρύβετε την αλήθεια...Στον ΟΑΕΔ μπαίναν όποιοι είχαν γνωστό ... ακόμα και οι πέτρες το ξέρουν τι χαζά λέμε τώρα...Περαν αυτού υπήρχαν άνθρωποι που δεν κάναν αίτηση στην πόλη τους στον ΟΑΕΔ αλλά σε άλλη πόλη στο ΥΠΕΠΘ μόνο για τα μόρια και ξεφτιλίστηκαν στην πείνα...Δεν ντρέπεστε καθόλου ..λίγο τσίπα δεν έχετε πάνω σας...τα πάντα για την πάρτι σας ...να πατήσετε επιι πτωμάτων.Πάρτε το χαμπάρι πλέον δεν καθηστερείτε απλώς κάποιους που λιώσανε στα χιλιόμετρα..τους πέρνεται τις μοναδικές θέσεις ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ξεδιάντροπα άτομα. 1. είπα έχω 3 επιτυχίες στον ασεπ και την τελευταία φορά δε διορίστηκα για λίγες θέσεις' με τις θέσεις του προηγούμενου ασεπ θα ήμουν διοριστέα,2. σε πληροφορώ ότι σε λίγες μέρες, όπως ο΄φίλος σου, ξεκινάω δουλειά ως σερβιτόρα, αν σε ικανοποιεί κι αυτό όχι βέβαια γιατί μου το υπέδειξες3. είσαι να μην πω τι αν λες σε έναν πτυχιούχο να προτιμά να ασκεί άλλο επάγγελμα τη στιγμή που βρίσκει δουλειά στην ειδικότητά του,4. είπα ρε 3 Α ότι με πήραν γιατί ήμουν επιδοτούμενη άνεργη. Θες να σου στείλω συστημένη την αίτησ'ή μου; Είσαι πολύ ... που κάθεσαι και πιπιλάς ό,τι μπούρδα σου έρθει και βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι επειδή κάποιοι μπαίνουν με μέσο. Φτου στα δικά σου μούτρα.DreamΟn σε παρακαλώ συγκρατήσου και μη σπαταλάς ενέργεια μιλώντας με μόνιμους που κακά τα ψέμματα δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να αισθανθούν την αγωνία τη δική σου και των άλλων για να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.Οσο για τον τρόπο πρόσληψής σου δεν χρειάζεται σε κανέναν να αποδείξεις πως ακολουθήθηκαν τα νόμιμα. Αυτό το έχει ήδη κάνει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και η Ανεξάρτητη Αρχή του Συνηγόρου του Πολίτη. Ηρέμησε σε παρακαλώ και για ότι απορίες έχεις τηλεφώνησέ μου, από το να μαλώνεις με βολεμένους (μόνιμους) χρήστες του διαδικτύου.Είναι φανερό πως αυτή που σου επιτίθεται έχει κάποιο πρόβλημα που δεν την παντρεύεται ο φίλος της (πιθανόν λόγω επαγγελματικής ανασφάλειας) και εκτονώνεται με αυτόν τον τρόπο.ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:Παραδεχόμαστε πως αναλαμβάνουμε και την ευθύνη για αυτούς που δεν θέλουν να παντρευτούν τις κορασίδες που έχουν εκθέσει δημόσια. Επίσης για όποιο πρόβλημα υπάρχει σε όλο το αρδευτικό-αποχευτικό δίκτυο της χώρας.Υπερμαχία
Παράθεση από: physeye στις Ιουνίου 28, 2010, 06:14:05 pmΕγώ είμαι διορισμένη με ΑΣΕΠ παράτα τα dreamon.Υπάρχει άνθρωπος όμως δίπλα μου που πήγαινε ωρομίσθιος όπως και εσύ και το βράδι πιτσαρία κυρά μου γιατί δεν είχε γνωστό στον ΟΑΕΔ.Επιτέλους γιατί κρύβετε την αλήθεια...Στον ΟΑΕΔ μπαίναν όποιοι είχαν γνωστό ... ακόμα και οι πέτρες το ξέρουν τι χαζά λέμε τώρα...Περαν αυτού υπήρχαν άνθρωποι που δεν κάναν αίτηση στην πόλη τους στον ΟΑΕΔ αλλά σε άλλη πόλη στο ΥΠΕΠΘ μόνο για τα μόρια και ξεφτιλίστηκαν στην πείνα...Δεν ντρέπεστε καθόλου ..λίγο τσίπα δεν έχετε πάνω σας...τα πάντα για την πάρτι σας ...να πατήσετε επιι πτωμάτων.Πάρτε το χαμπάρι πλέον δεν καθηστερείτε απλώς κάποιους που λιώσανε στα χιλιόμετρα..τους πέρνεται τις μοναδικές θέσεις ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ξεδιάντροπα άτομα. 1. είπα έχω 3 επιτυχίες στον ασεπ και την τελευταία φορά δε διορίστηκα για λίγες θέσεις' με τις θέσεις του προηγούμενου ασεπ θα ήμουν διοριστέα,2. σε πληροφορώ ότι σε λίγες μέρες, όπως ο΄φίλος σου, ξεκινάω δουλειά ως σερβιτόρα, αν σε ικανοποιεί κι αυτό όχι βέβαια γιατί μου το υπέδειξες3. είσαι να μην πω τι αν λες σε έναν πτυχιούχο να προτιμά να ασκεί άλλο επάγγελμα τη στιγμή που βρίσκει δουλειά στην ειδικότητά του,4. είπα ρε 3 Α ότι με πήραν γιατί ήμουν επιδοτούμενη άνεργη. Θες να σου στείλω συστημένη την αίτησ'ή μου; Είσαι πολύ ... που κάθεσαι και πιπιλάς ό,τι μπούρδα σου έρθει και βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι επειδή κάποιοι μπαίνουν με μέσο. Φτου στα δικά σου μούτρα.
Εγώ είμαι διορισμένη με ΑΣΕΠ παράτα τα dreamon.Υπάρχει άνθρωπος όμως δίπλα μου που πήγαινε ωρομίσθιος όπως και εσύ και το βράδι πιτσαρία κυρά μου γιατί δεν είχε γνωστό στον ΟΑΕΔ.Επιτέλους γιατί κρύβετε την αλήθεια...Στον ΟΑΕΔ μπαίναν όποιοι είχαν γνωστό ... ακόμα και οι πέτρες το ξέρουν τι χαζά λέμε τώρα...Περαν αυτού υπήρχαν άνθρωποι που δεν κάναν αίτηση στην πόλη τους στον ΟΑΕΔ αλλά σε άλλη πόλη στο ΥΠΕΠΘ μόνο για τα μόρια και ξεφτιλίστηκαν στην πείνα...Δεν ντρέπεστε καθόλου ..λίγο τσίπα δεν έχετε πάνω σας...τα πάντα για την πάρτι σας ...να πατήσετε επιι πτωμάτων.Πάρτε το χαμπάρι πλέον δεν καθηστερείτε απλώς κάποιους που λιώσανε στα χιλιόμετρα..τους πέρνεται τις μοναδικές θέσεις ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ξεδιάντροπα άτομα.
Παράθεση από: zagorakis στις Ιουνίου 29, 2010, 06:40:01 amΠαράθεση από: DreamOn στις Ιουνίου 28, 2010, 10:14:10 pmΠαράθεση από: physeye στις Ιουνίου 28, 2010, 06:14:05 pmΕγώ είμαι διορισμένη με ΑΣΕΠ παράτα τα dreamon.Υπάρχει άνθρωπος όμως δίπλα μου που πήγαινε ωρομίσθιος όπως και εσύ και το βράδι πιτσαρία κυρά μου γιατί δεν είχε γνωστό στον ΟΑΕΔ.Επιτέλους γιατί κρύβετε την αλήθεια...Στον ΟΑΕΔ μπαίναν όποιοι είχαν γνωστό ... ακόμα και οι πέτρες το ξέρουν τι χαζά λέμε τώρα...Περαν αυτού υπήρχαν άνθρωποι που δεν κάναν αίτηση στην πόλη τους στον ΟΑΕΔ αλλά σε άλλη πόλη στο ΥΠΕΠΘ μόνο για τα μόρια και ξεφτιλίστηκαν στην πείνα...Δεν ντρέπεστε καθόλου ..λίγο τσίπα δεν έχετε πάνω σας...τα πάντα για την πάρτι σας ...να πατήσετε επιι πτωμάτων.Πάρτε το χαμπάρι πλέον δεν καθηστερείτε απλώς κάποιους που λιώσανε στα χιλιόμετρα..τους πέρνεται τις μοναδικές θέσεις ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ξεδιάντροπα άτομα. 1. είπα έχω 3 επιτυχίες στον ασεπ και την τελευταία φορά δε διορίστηκα για λίγες θέσεις' με τις θέσεις του προηγούμενου ασεπ θα ήμουν διοριστέα,2. σε πληροφορώ ότι σε λίγες μέρες, όπως ο΄φίλος σου, ξεκινάω δουλειά ως σερβιτόρα, αν σε ικανοποιεί κι αυτό όχι βέβαια γιατί μου το υπέδειξες3. είσαι να μην πω τι αν λες σε έναν πτυχιούχο να προτιμά να ασκεί άλλο επάγγελμα τη στιγμή που βρίσκει δουλειά στην ειδικότητά του,4. είπα ρε 3 Α ότι με πήραν γιατί ήμουν επιδοτούμενη άνεργη. Θες να σου στείλω συστημένη την αίτησ'ή μου; Είσαι πολύ ... που κάθεσαι και πιπιλάς ό,τι μπούρδα σου έρθει και βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι επειδή κάποιοι μπαίνουν με μέσο. Φτου στα δικά σου μούτρα.DreamΟn σε παρακαλώ συγκρατήσου και μη σπαταλάς ενέργεια μιλώντας με μόνιμους που κακά τα ψέμματα δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να αισθανθούν την αγωνία τη δική σου και των άλλων για να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.Οσο για τον τρόπο πρόσληψής σου δεν χρειάζεται σε κανέναν να αποδείξεις πως ακολουθήθηκαν τα νόμιμα. Αυτό το έχει ήδη κάνει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και η Ανεξάρτητη Αρχή του Συνηγόρου του Πολίτη. Ηρέμησε σε παρακαλώ και για ότι απορίες έχεις τηλεφώνησέ μου, από το να μαλώνεις με βολεμένους (μόνιμους) χρήστες του διαδικτύου.Είναι φανερό πως αυτή που σου επιτίθεται έχει κάποιο πρόβλημα που δεν την παντρεύεται ο φίλος της (πιθανόν λόγω επαγγελματικής ανασφάλειας) και εκτονώνεται με αυτόν τον τρόπο.ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:Παραδεχόμαστε πως αναλαμβάνουμε και την ευθύνη για αυτούς που δεν θέλουν να παντρευτούν τις κορασίδες που έχουν εκθέσει δημόσια. Επίσης για όποιο πρόβλημα υπάρχει σε όλο το αρδευτικό-αποχευτικό δίκτυο της χώρας.Υπερμαχία'Εχω διαβάσει σχεδόν όλα σου τα μηνύματα κι ενώ παραπονιέσαι οτι καταφερόμαστε σε προσωπικό επίπεδο εναντίον σας, δεν χάνεις την παραμικρή ευκαιρία να το κάνεις εσύ πρώτη. Το αν την παντρεύεται ο φίλος της ή όχι δεν νομίζω οτι είναι κάτι που αφορά το φόρουμ, ούτε και σε τιμάει ιδιαίτερα το να λες κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα από τη στιγμή που δεν χάνεις ευκαιρία να τονίσεις το οτι δεν είσαι καμιά πιτσιρίκα, θα έπρεπε να φέρεσαι και ανάλογα. Ειλικρινά μπαίνω στο φόρουμ κι απ'αυτά που διαβάζω ντρέπομαι για τον κλάδο μας. Αυτό που επίσης δεν καταλαβαίνω είναι η εμμονή με τους μόνιμους, τους "βολεμένους". Τι σημαίνει "βολεμένος"? Νομίζω οτι όλα αυτά τα παιδιά που μιλάνε εδώ μέσα έχουν περάσει την ίδια αγωνία κι έχουν βιώσει την ίδια ανασφάλεια με όλους μας, οπότε κι έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν τη άποψη τους. Το οτι κάποιος διορίζεται τι σημαίνει? Οτι πρέπει να πάψει να ασχολείται με όλα τ'άλλα και να κοιτάζει τη θεσούλα του? μα αυτό ακριβώς πρέπει ν'αλλάξει και χαίρομαι πραγματικά που βλέπω οτι υπάρχουν άτομα που δεν είναι έτσι, που είναι "βολεμένοι" κι όμως νοιάζονται και πάνω απ'όλα πράττουν, δεν μένουν στα λόγια.
Παναγία μου και χριστέ μου ! ! !Ρε συ ζαγοράκης ... παραλληρείς ! ! ! Και προσβάλεις τον εαυτό σου και την νοημοσύνη σου...Πρόσεξε λίγο ....στην αρχή ενώ μιλάμε για τους ΟΑΕΔίτες που μπήκαν μπροστά από απο αυτούς που δουλέψαν στο ΥΠΕΠΘ...μιλάς για εμένα χωρίς να έχω καταφερθεί προσωπικά εναντίον σου λέγοντας ότι κατα πάσα πιθανότητα δεν με παντρέυεται ο φίλος μου κτλ.....Μιλάμε για κατίνα κανονικά.... δηλαδή πως να το πω ? ? ? Στην συνέχεια λες ότι αναλαμβάνεις την ευθήνη για τις κορασίδες ...... Πόσο θα ξεκατινιαστείς βρε κορίτσι μου μιλάμε για τους ΟΑΕΔίτες ! ! !Με τον καιρό το πιστεύεις η ίδια αυτό το σενάριο και συνεχίζεις λέγοντας ότι απο την ψυχή σου εύχεσαι να με παντρευτει ο φίλος μου.....Ρε συ ....... χαλασμένα παίρνεις ? ? ?Μήπως απλα..... να μην σε πω χαζούλα αλλά να πώ ότι δεν είσαι τόσο έξυπνη βρε όσο νομίζεις...Μόνο για να καταλάβεις πόσο .... σκέφτεσαι ότι ναναι ...Το ενδεχόμενο να είμαι 48 ετών παντρεμένη με δύο παιδιά ........ δεν το έχεις σκεφτεί καθόλου ?Θέλεις να σου πω και την κατάσταση των παιδιών να αρχίσεις να ντρέπεσαι για αυτά που είπες ?Πόσο μπορεί να ξεφτιλίζεται ένας άνθρωπος ?Τέλος όμως τα μεσημεριανάδικα