0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρακολουθώ εδώ και καιρό το θέμα αυτο και έχω να πώ το εξής :οι οαεδιτες είναι τραγικοί και θα έπρεπε να μην λένε κουβέντα γιατι κινήθηκαν εις βάρος συναδέλφων τους που τρέχαν σαν μ@@@@ς σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας για να μαζέψουν κανα μόριο, αφού κλήθηκαν κατόπιν διαφανών διαδικασιών, ενώ αυτοί δούλευαν απλά γιατί είχαν κονέ στις σχολές ΟΑΕΔ της πόλης τους, ή έστω της γείτονος πόλης τους.Σκασμός λοιπόν και καλό διορισμό αλλά με σκυμμένο το κεφάλι!
Παράθεση από: solidarite στις Ιουλίου 25, 2010, 02:48:46 pmΠαρακολουθώ εδώ και καιρό το θέμα αυτο και έχω να πώ το εξής :οι οαεδιτες είναι τραγικοί και θα έπρεπε να μην λένε κουβέντα γιατι κινήθηκαν εις βάρος συναδέλφων τους που τρέχαν σαν μ@@@@ς σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας για να μαζέψουν κανα μόριο, αφού κλήθηκαν κατόπιν διαφανών διαδικασιών, ενώ αυτοί δούλευαν απλά γιατί είχαν κονέ στις σχολές ΟΑΕΔ της πόλης τους, ή έστω της γείτονος πόλης τους.Σκασμός λοιπόν και καλό διορισμό αλλά με σκυμμένο το κεφάλι!Ναι περίμενε...Ποιός τόχασε το φιλότιμο για να το βρούν;
Εντάξει ρε παιδιά. Οι περισσότεροι από τους Οαεδίτες που διορίζονται έχουν καταλάβει τι ζημιά έγινε σε πολλούς. Λίγοι είναι αυτοί που ουρλιάζουν με "δηκτικό' τρόπο το "δίκιο τους".
Εγώ δε θεωρώ κανέναν απ' αυτούς τους ακατονόμαστους συνάδελφο και πολύ θα χαρώ να τους πετάξει έξω.