0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεγαλυτερο ειναι το σκάνδαλο με αυτους του ΟΤΕΚ. Τους αναγνωρίζει ΟΛΗ την προϋπηρεσία, σε ΟΛΕΣ τις ειδκότητες.Συμφωνώ οχι μονο μεγαλύτερο !! Μπήκαν και στο 24μηνο 30μηνο παντού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με τουσ ΟΤΕΚίτες τι θα κάνουμε???Σεμας τους ξενογλωσους έχουν κανει μεγαλύτερη ζημιά !!!!!!
Παράθεση από: solidarite στις Ιουλίου 25, 2010, 02:48:46 pmΠαρακολουθώ εδώ και καιρό το θέμα αυτο και έχω να πώ το εξής :οι οαεδιτες είναι τραγικοί και θα έπρεπε να μην λένε κουβέντα γιατι κινήθηκαν εις βάρος συναδέλφων τους που τρέχαν σαν μ@@@@ς σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας για να μαζέψουν κανα μόριο, αφού κλήθηκαν κατόπιν διαφανών διαδικασιών, ενώ αυτοί δούλευαν απλά γιατί είχαν κονέ στις σχολές ΟΑΕΔ της πόλης τους, ή έστω της γείτονος πόλης τους.Σκασμός λοιπόν και καλό διορισμό αλλά με σκυμμένο το κεφάλι!Στην Ελλάδα δεν κινείσαι εναντίον των άλλων αλλά υπέρ του εαυτού σου. Άρα κινήθηκαν υπερ τους χωρις να υπολογίζουν τους άλλους.Εδώ οι άλλοι σπούδασαν με πληρωμή ΕΑΠ ( ανίκανοι σε σχέση με άλλους της ίδιας με αυτούς γενιάς αφού δεν κατάφεραν να περάσουν πανελλήνιες όταν έπρεπε)και αφού σπούδασαν στο Ανοιχτό Παν/μιο ζητάνε και τα χρήματά τους πίσω. Έτσι όλοι ισάξιοι. Α ρε Έλληνα έτσι ο καθείς την πάρτη του ούτε τον αδερφό μας να κοιτάξουμε.Ζήτω το πάτημα όχι επί πτωμάτων αλλά επί ζώντων !!!!!
Παρακολουθώ εδώ και καιρό το θέμα αυτο και έχω να πώ το εξής :οι οαεδιτες είναι τραγικοί και θα έπρεπε να μην λένε κουβέντα γιατι κινήθηκαν εις βάρος συναδέλφων τους που τρέχαν σαν μ@@@@ς σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας για να μαζέψουν κανα μόριο, αφού κλήθηκαν κατόπιν διαφανών διαδικασιών, ενώ αυτοί δούλευαν απλά γιατί είχαν κονέ στις σχολές ΟΑΕΔ της πόλης τους, ή έστω της γείτονος πόλης τους.Σκασμός λοιπόν και καλό διορισμό αλλά με σκυμμένο το κεφάλι!
Eπειδή είμαι σ' αυτούς που συμμετείχαν στην ένσταση κατά των οαεδιτών ,σας λέω πως το δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 9-6-2010. Μακάρι να τους πετάξουμε όλους έξω.