0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[Έχουν κερδίσει τρία δικαστήρια. Είναι εγγυημένο αυτό 100%.
Παράθεση από: Uranios στις Αυγούστου 10, 2010, 03:35:32 pm[Έχουν κερδίσει τρία δικαστήρια. Είναι εγγυημένο αυτό 100%.Ας μην παραπληροφορούμε εδώ μέσα.Δεν υπάρχει καμιά δικαστική απόφαση που να δικαιώνει την είσοδό τους στους πίνακες διοριστέων του Υπουργείου Παιδείας.Πρόκειται για καθαρά πολιτική απόφαση.Δεν λέμε ότι θα δικαιωθούμε εμείς σώνει και καλά,αλλά έπρεπε κάπως να αντιδράσουμε.Αυτό είναι όλο.
Αν έδινα λεφτά χωρίς να φαίνομαι πουθενά επειδή δεν έχω επιτυχία στον ασεπ θα ήταν σαν να ντρέπομαι για τη μέχρι τώρα διαδρομή μου.
θα κανει για καθενα ξεχωριστα δικαστηριο η ολοι μαζιΑν κανετε ολοι μαζι τοτε 21000ΕΥΡΩ ειναι πολλα λεφτα και σας παραμυθιαζειΕΙΝΑΙ σιγουρο!!!!!!!!!!!!!!!!Και θα σας ξαναπαραμυθιασει με τις νεες αγωγεςΧτυπηστε την ΤΙΜΗΚατεβαστε τη τιμη στην επομενη αγωγηΔεν ειναι δυνατον να παρει πανω απο 5000-7000 ευρωΚαταρχην αν κανετε ολοι μαζι δεν εχετε παραβολα και αλλα εξοδα.Υπολογιζονται μια φορα!!!!
Πολλά είναι αυτά που σκέφτομαι.
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 10, 2010, 04:56:24 pmΠολλά είναι αυτά που σκέφτομαι. Το ξέρω....το χουμε ψιλοκάψει!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 10, 2010, 04:58:48 pmΠαράθεση από: TEM στις Αυγούστου 10, 2010, 04:56:24 pmΠολλά είναι αυτά που σκέφτομαι. Το ξέρω....το χουμε ψιλοκάψει! Να κλείσω και εγώ ματάκι;