0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχετε καταλάβει ότι το παιχνίδι τελείωσε. Υπάρχουν τρείς δικαστικές αποφάσεις υπέρ των οαεδιτών. Ζείτε με αυταπάτες;Η μήπως κρύβεται συναλλαγή με δικηγόρους;
Όπα,όπα...γιατί έχουν παρερμηνευθεί πολλά....Η ένστασή μας δεν έχει στόχο πρωτίστως άτομα,αλλά την ρύθμιση του Υπουργείου που έβαλε στους πίνακες αυτά τα άτομα....απλά όταν βγαίνουν και μιλάνε κιόλας αυτά τα άτομα περί "δικαίωσής" τους εκεί είναι που προκαλούν και μιλάμε γι αυτούς...προκαλούν το κοινό αίσθημα δικαίου.....! (γιατί κάποιοι συνεχίζουν να έχουν αίσθημα δικαίου)Από κει και πέρα Joanna Bear 06 ξέρω πολύ καλά πως ο καθένας αν μπορούσε να διευκολύνει τον εαυτό του και να έχει έναν πιο εύκολο διορισμό θα το έκανε....αυτό ακριβώς το σύστημα θέλουμε να χτυπήσουμε μ'αυτήν την ένσταση...που αφήνει τόσα παράθυρα....και επειδή δεν έχουν συζητήσει κάποιοι με τα άτομα που ήταν μπροστάρηδες σ'αυτήν την ένσταση και δεν ξέρουν το concept που μας κίνησε όλους σ'αυτήν την κίνηση καλό θα ήταν να μη λέμε θυμοσοφίες....!! Επίσης δεν είπαμε ποτέ zst πως το μόνο πρρόβλημα ήταν οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ....υπήρχαν και υπάρχουν πολλά παράθυρα,τώρα το γιατί δεν πολεμήθηκαν πιο πριν και πιο εγκαίρως δεν είμαι αρμόδια να σου απαντήσω....τα περισσότερα απ'αυτά όταν νομιμοποιήθηκαν εγώ ήμουν ακόμη στην σχολή...μόλις πέρσι άρχισα να αντιλαμβάνομαι το τί γίνεται....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΘΕΝΑΡΑ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ Ή ΘΑ
Και ...συγγνώμη δηλαδή, όταν αιαθάνεται κάποιος ότι θίγεται από μια ρύθμιση που τον βλάπτει αντικειμενικά και που είναι αντίθετημε το ώς τότε ισχύον νομικό καθεστώς, ΠΟΥ βρίσκεται το κακό στο να προσφύγει εναντίον αυτής και κατόπιν ν'αφήσει τη δικαιοσύνη ν'αποφανθεί; Συνήθως (λέω συνήθως, όχι πάντα) η δικαιοσύνη αποφαίνεται ορθώς και λύεται η διαμάχη...Εγώ, zst, δεν πήγα καν στον ΟΑΕΔ να κάνω αίτηση για δουλειά, γιατί έμαθα ότι δεν αναγνωρίζεται η προυπηρεσία εκεί.Οπότε στράφηκα αλλού.Δούλεψα λοιπόν σε σχολεία όπου αναγνωριζόταν, τρέχω από ΄δώ κι από 'κεί απλήρωτη και ξαφνικά, ενώ ήταν να διοριστώ,μπαίνετε εσείς στο προσκήνιο και μου παίρνετε τη θέση, δεν το κάνατε προσωπικά εναντίον μου, αλλά μου την πήρατε, βρε αδερφέ,πώς να το κάνουμε... Αυτή είναι η αλήθεια... Και ξέρεις, να το ξέραμε, να κάνουμε κι εμείς το κουμάντο μας, αλλά 10 ολόκληρα χρόνια από το πουθενά έβλαψαν, συνάδελφέ μου (ναι, εγώ σε θεωρώ συνάδελφο), έβλαψαν και μάλιστα πολλές οικογένειες...ΣΕ ΡΩΤΩ λοιπόν και πραγματικά δεν θέλω να τσακωθούμε: αδικήθηκα ή δεν αδικήθηκα;Σε παρακαλώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου.
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 12, 2010, 01:37:56 pmΚαι ...συγγνώμη δηλαδή, όταν αιαθάνεται κάποιος ότι θίγεται από μια ρύθμιση που τον βλάπτει αντικειμενικά και που είναι αντίθετημε το ώς τότε ισχύον νομικό καθεστώς, ΠΟΥ βρίσκεται το κακό στο να προσφύγει εναντίον αυτής και κατόπιν ν'αφήσει τη δικαιοσύνη ν'αποφανθεί; Συνήθως (λέω συνήθως, όχι πάντα) η δικαιοσύνη αποφαίνεται ορθώς και λύεται η διαμάχη...Εγώ, zst, δεν πήγα καν στον ΟΑΕΔ να κάνω αίτηση για δουλειά, γιατί έμαθα ότι δεν αναγνωρίζεται η προυπηρεσία εκεί.Οπότε στράφηκα αλλού.Δούλεψα λοιπόν σε σχολεία όπου αναγνωριζόταν, τρέχω από ΄δώ κι από 'κεί απλήρωτη και ξαφνικά, ενώ ήταν να διοριστώ,μπαίνετε εσείς στο προσκήνιο και μου παίρνετε τη θέση, δεν το κάνατε προσωπικά εναντίον μου, αλλά μου την πήρατε, βρε αδερφέ,πώς να το κάνουμε... Αυτή είναι η αλήθεια... Και ξέρεις, να το ξέραμε, να κάνουμε κι εμείς το κουμάντο μας, αλλά 10 ολόκληρα χρόνια από το πουθενά έβλαψαν, συνάδελφέ μου (ναι, εγώ σε θεωρώ συνάδελφο), έβλαψαν και μάλιστα πολλές οικογένειες...ΣΕ ΡΩΤΩ λοιπόν και πραγματικά δεν θέλω να τσακωθούμε: αδικήθηκα ή δεν αδικήθηκα;Σε παρακαλώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου.εγω εκανα αιτηση και με πηρανεναν επαιρναν οχι χιλιαδες ωστε να μην μπορει να ελεγχθει αν ημουν πρωτος η οχιη προυπηρεσια μετρουσε παντου εκτος απο τους πινακες του παιδειαςΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑκαναμε τεραστιο αγωνα να αρθει η αδικια αυτη για 9 χρονιααρα δεν ηρθαμε ξαφνικα και ουτε αδικα στο προσκηνιοαν δεν ειχε μετατραπει ο ΟΑΕΔ σε ΕΠΑΣ ωστε να χαθουν 1000 θεσεις ωρομισθιων ποσοι θα ειχαν 24μηνο;ο φοβερος νομος της γιαννακου: μονο το παιδειας μπορει να εχει ΕΠΑΛ μας εστειλε μετα απο 12 χρονια στην ανεργιααν συμφωνεις οτι ο συμβασιουχος που καλυπτει μονιμη και διαρκη θεση δεν εχει δικαιωμα στη μονιμοποιηση γιατι μαζευεις προυπηρεσια;εισαι πε6 τρεις παιρνει η ρυθμιση φταιει για αυτο;οι αναπληρωτες που πετυχαν το 2001 να εξαιρεθουμε ειχαν επιχειρημα οτι ας μας αποροφησει ο οαεδο οαεδ τελειωσε οι μαθητες του στην πρωτη επαλ οι καθηγητες του οχικανονικα θα μπαιναμε εξτρα στο 30μηνο οποτε δε θα επηρεαζοταν κανειςαλλα ΔΝΤη δικη μας ρυθμιση επηρεασε λιγοτερο τους θιγομενους απο τη ρυθμισητου24μηνουγνωρισα στα πεκ συναδελφο με 5 επιτυχιες 10 μηνες + 10 φετος του χρονου διοριζοταντωρα;αν ειχε 600 διοριστεους αντι 480 διοριζοταν...
Παράθεση από: zst στις Αυγούστου 12, 2010, 02:02:44 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 12, 2010, 01:37:56 pmΚαλώς ή κακώς όμως δεν ήσασταν...αυτο ειναι το θεμα καλως η κακωςεγω λεω κακως και προσπαθησα να αντρεψω την αδικιαγια μενα ειναι τρελο να μπορεις να απορριψεις εργασια γιατι δε μετραει η προυπηρεσιαδεν ειχα επιλογηοαεδ η τιποταη μαλλον ειχα η νησιγια 11 ωρεςδυο σπιτιατο κανουν πολλοιμετα εμαθα οτι ειχαν +16 ωρες ΠδΣκωλοσυστημακαι αυτη η ΛΩΡΑ ΠΟΥ νομιζει οτι οποιος δινει ΑΣΕΠ διοριζεται;και οτι το να μη μετρησει η προυπηρεσια μου ειναι χτυπημα στη διαφθορα;εκανε και αιτηση στον οαεδαλλα χρειαστηκε 2 μερες για να καταλαβει τη διαφθορααλλα δεν την εξηγει...
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 12, 2010, 01:37:56 pmΚαλώς ή κακώς όμως δεν ήσασταν...αυτο ειναι το θεμα καλως η κακωςεγω λεω κακως και προσπαθησα να αντρεψω την αδικιαγια μενα ειναι τρελο να μπορεις να απορριψεις εργασια γιατι δε μετραει η προυπηρεσιαδεν ειχα επιλογηοαεδ η τιποταη μαλλον ειχα η νησιγια 11 ωρεςδυο σπιτιατο κανουν πολλοιμετα εμαθα οτι ειχαν +16 ωρες ΠδΣκωλοσυστημακαι αυτη η ΛΩΡΑ ΠΟΥ νομιζει οτι οποιος δινει ΑΣΕΠ διοριζεται;και οτι το να μη μετρησει η προυπηρεσια μου ειναι χτυπημα στη διαφθορα;εκανε και αιτηση στον οαεδαλλα χρειαστηκε 2 μερες για να καταλαβει τη διαφθορααλλα δεν την εξηγει...
Καλώς ή κακώς όμως δεν ήσασταν...