0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη κιόλας που δεν καταλαβαίνω.......αλλά είπαμε...στα σοβαρά επιχειρήματα τι να πείτε....;;;;;
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 17, 2010, 04:53:14 pmΠαράθεση από: kyriakh στις Αυγούστου 17, 2010, 04:51:13 pmΜαχούλα μη με μαλωνεις που εγραψα κι εγω μια φορα Όχι δεν σε μαλώνω εσένα. Για τον/την zst χτυπάει η καμπάνα, γιατί όλο γράφει και άλλα δεν ξέρω και ποιος/α είναι.Να ξεχάσω τους αγώνες μας έξω από το Υπουργείο;Κική μου πέρασε από το μυαλό η σκέψη να αλλάξουμε το τόπικ από το τέλος σε "αρχή" τι λες;
Παράθεση από: kyriakh στις Αυγούστου 17, 2010, 04:51:13 pmΜαχούλα μη με μαλωνεις που εγραψα κι εγω μια φορα Όχι δεν σε μαλώνω εσένα. Για τον/την zst χτυπάει η καμπάνα, γιατί όλο γράφει και άλλα δεν ξέρω και ποιος/α είναι.Να ξεχάσω τους αγώνες μας έξω από το Υπουργείο;
Μαχούλα μη με μαλωνεις που εγραψα κι εγω μια φορα
μου κανει εντυπωση οτι ΟΛΑ τα κομματα το δεχτηκαν αυτο!!!!!
Στην Ελλάδα ζούμε ! Στη χώρα που : α) κάποιοι μπαίνουν από το παράθυροβ) σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι ελπίζουν ότι κάποιο παράθυρο θα βρεθεί κάποτε και γι αυτούς γ) τα ροζοκόκκινα κόμματα ζητάνε τη μονιμοποίηση των γαλαζοπράσινων παιδιών που μπήκαν από τα παράθυρα
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 17, 2010, 04:16:17 pmμου κανει εντυπωση οτι ΟΛΑ τα κομματα το δεχτηκαν αυτο!!!!!Παράθεση από: knkn στις Ιουνίου 18, 2010, 01:36:04 pmΣτην Ελλάδα ζούμε ! Στη χώρα που : α) κάποιοι μπαίνουν από το παράθυροβ) σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι ελπίζουν ότι κάποιο παράθυρο θα βρεθεί κάποτε και γι αυτούς γ) τα ροζοκόκκινα κόμματα ζητάνε τη μονιμοποίηση των γαλαζοπράσινων παιδιών που μπήκαν από τα παράθυρα
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 17, 2010, 05:00:57 pmΣυγγνώμη κιόλας που δεν καταλαβαίνω.......αλλά είπαμε...στα σοβαρά επιχειρήματα τι να πείτε....;;;;; τα σοβαρά τα λέμε χρόνια τώρα αλλά εσύ δεν θες να τα καταλάβεις.
Εγώ τα χρόνια που λέγατε αυτά τα επιχειρήματα ήμουν μικρή....τώρα είμαι 30....αλλά τότε που ήμουν μικρή...δεν έψαξα να βρω ούτε επιχειρήματα,ούτε άλλοθι,ούτε παράθυρα....ήξερα πως έπρεπε να δώσω ΑΣΕΠ και αυτό ακριβώς έκανα....!! Και το ίδιο ισχύει και για τους μεγαλύτερους από μένα που ήταν ακόμη και στην επετηρίδα και δώσαν ΑΣΕΠ....δεν ψάξαν ποτέ άλλοθι και επιχειρήματα...κοίταξαν την ευθεία όδο...!! Αυτά.....
Που είσαι knkn. Με μεγάλη μου χαρά σε ξανασυναντώ. Που χάθηκες; τώρα αποκτά και ένα ενδιαφέρον η συζήτηση.Α για να μην ξεχνιόμαστε, είσαι ακόμη μόνιμος ή βγήκες στη σύνταξη (χιούμορ λόγω της επικαιρότητας);
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 17, 2010, 05:13:10 pm