*

Αποστολέας Θέμα: Tο τέλος των ΟΑΕΔΙΤΩΝ;  (Αναγνώστηκε 197657 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Tο τέλος των ΟΑΕΔΙΤΩΝ;
« Απάντηση #882 στις: Αυγούστου 19, 2010, 05:22:29 pm »
ΠΡΟΣ zst

Συνάδελφε δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να κάνεις. Χρόνια τώρα δεν εμφανίζεσαι πουθενά, δεν συμμετέχεις ούτε σε κανέναν αγώνα ούτε σε συζητήσεις στο διαδίκτυο.  Με λίγα λόγια μας άφηνες μόνους μας να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, να ενημερώνουμε χρόνια τώρα την εκπαιδευτική κοινότητα (δες τόπικ προηγούμενων ετών). Και τώρα ξαφνικά μπλέκεις σε συζητήσεις με μόνιμο προσωπικό που αντί να πάρουν θέση στις κατά τόπους ΕΛΜΕ και να ασχοληθούν με τα προβλήματα της εκπαίδευσης ασχολούνται με τους οαεδίτες, είτε γιατί έχουν τη γυναίκα τους , την αδελφή τους , το παιδί του ή το παιδί του γείτονα κλπ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείς να κάνεις! Να αποδείξεις τι! Θα δώσεις λογαριασμό για τον τρόπο πρόσληψής σου σε δημόσιο σχολείο. Δηλαδή θα πρέπει να πάρουμε την άδεια από τον milto ή τον aristo για να δουλέψουμε;
Αν δεν το γνωρίζεις ψάξε σε προηγούμενες σελίδες να δεις πόσα χρόνια και πόσες σελίδες έχουμε αφιερώσει για το θέμα αυτό.
Σε παρακαλώ όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή με αυτούς που δεν παίζουν αλλά κάθονται χαλαρά στον καναπέ τους και ηδονίζονται να παίζουν με τη ζωή σου και τη ζωή των συναδέλφων τους.

Επίσης όποιος έχει διάφορες απορίες, να τους παραπέμπεις στις σελίδες του Συνήγορου του Πολίτη, να ενημερωθούν σχετικά.

Καταλαβαίνω πως έχεις οργή μέσα σου, αλλά το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις δικαιώματα να γίνεται συζήτηση για ένα θέμα που έκλεισε!
Κατάλαβες πως το θέμα έχει κλείσει;
Επίσης τις όποιες διεκδικήσεις μας δεν θα τις συζητήσουμε με αυτούς. Αυτό δα μας έλειπε.
Συγνώμη αλλά, δεν ενοχλείς τους συναδέλφους (πρώην οαεδίτες).

Φιλικά
Υπερμαχία

Φίλε/η Zagorakis

Η σύζυγός μου είναι χειρούργος ορθοπαιδικός και το παιδί μου 3,5 ετών΄.
Φιλικά
Μιλτιάδης
Miltos

Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει η δική σου η σύζυγος , όμως καλά έκανες και το δήλωσες πως είσαι παντρεμένος (ξέρω τι λέω).
Αφού σε ενδιαφέρει πληκτρολόγησε σε κάποια μηχανή αναζήτησης ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ και θα τα μάθεις όλα.

ΥΓ άσχετο, αλλά να χαίρεσαι το παιδί σου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:00:21 »

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Αυγούστου 19, 2010, 05:27:52 pm »
ΠΡΟΣ zst

Συνάδελφε δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να κάνεις. Χρόνια τώρα δεν εμφανίζεσαι πουθενά, δεν συμμετέχεις ούτε σε κανέναν αγώνα ούτε σε συζητήσεις στο διαδίκτυο.  Με λίγα λόγια μας άφηνες μόνους μας να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, να ενημερώνουμε χρόνια τώρα την εκπαιδευτική κοινότητα (δες τόπικ προηγούμενων ετών). Και τώρα ξαφνικά μπλέκεις σε συζητήσεις με μόνιμο προσωπικό που αντί να πάρουν θέση στις κατά τόπους ΕΛΜΕ και να ασχοληθούν με τα προβλήματα της εκπαίδευσης ασχολούνται με τους οαεδίτες, είτε γιατί έχουν τη γυναίκα τους , την αδελφή τους , το παιδί του ή το παιδί του γείτονα κλπ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείς να κάνεις! Να αποδείξεις τι! Θα δώσεις λογαριασμό για τον τρόπο πρόσληψής σου σε δημόσιο σχολείο. Δηλαδή θα πρέπει να πάρουμε την άδεια από τον milto ή τον aristo για να δουλέψουμε;
Αν δεν το γνωρίζεις ψάξε σε προηγούμενες σελίδες να δεις πόσα χρόνια και πόσες σελίδες έχουμε αφιερώσει για το θέμα αυτό.
Σε παρακαλώ όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή με αυτούς που δεν παίζουν αλλά κάθονται χαλαρά στον καναπέ τους και ηδονίζονται να παίζουν με τη ζωή σου και τη ζωή των συναδέλφων τους.

Επίσης όποιος έχει διάφορες απορίες, να τους παραπέμπεις στις σελίδες του Συνήγορου του Πολίτη, να ενημερωθούν σχετικά.

Καταλαβαίνω πως έχεις οργή μέσα σου, αλλά το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις δικαιώματα να γίνεται συζήτηση για ένα θέμα που έκλεισε!
Επίσης τις όποιες διεκδικήσεις μας δεν θα τις συζητήσουμε με αυτούς. Αυτό δα μας έλειπε.
Συγνώμη αλλά, δεν ενοχλείς τους συναδέλφους (πρώην οαεδίτες).

Φιλικά
Υπερμαχία

Φίλε/η Zagorakis

Η σύζυγός μου είναι χειρούργος ορθοπαιδικός και το παιδί μου 3,5 ετών΄.
Φιλικά
Μιλτιάδης
Miltos

Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει η δική σου η σύζυγος , όμως καλά έκανες και το δήλωσες πως είσαι παντρεμένος (ξέρω τι λέω).
Αφού σε ενδιαφέρει πληκτρολόγησε σε κάποια μηχανή αναζήτησης ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ και θα τα μάθεις όλα.

ΥΓ άσχετο, αλλά να χαίρεσαι το παιδί σου.
Απάντησα για να αποδείξω ότι δεν εχω προσωπικό όφελος σε αναφορά που έκανες παραπάνω και όχι για να μάθεις το επάγγελμα της συζύγου.
Υ.Γ. ευχαριστώ να είσαι καλά
Υ.Γ. Επίσης δεν μπορείς να γνωρίζεις τον αγώνα του καθενός για την εκπαίδευση.

Αποσυνδεδεμένος zst

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Αυγούστου 19, 2010, 05:32:50 pm »
η προεδρος εχει δικιο
μιλτο
πριν αλεκτωρ λαλησαι
διαστρεβλωσες τα λογια μου
4 ωρες
οχι πληρες
και οχι μηδενικης
καλη ωρα ειχαμε και μια συζυγο χειρουργού(σε αφηνει η συζυγος να παρατονιζεις;)
3 ωρες τη βδομαδα
για χομπυ δουλευε καλη ωρα
αχ ποτε θα πληρωθουμε να παρω μια κουκλα στο παιδι μου; ελεγε

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Αυγούστου 19, 2010, 05:33:50 pm »
Προς τους ωρομίσθιους -αναπληρωτές καθηγητές γενικής παιδείας στα πρώην ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Συνάδελφοι, θα πρέπει να καταλάβετε πως το θέμα μας έχει κλείσει.
Οι όποιες διεκδικήσεις μας συνδικαλιστιικές ή δικαστικές δεν αφορούν τους ανώνυμους πλην μόνιμους εκπαιδευτικούς του υπ παιδείας -χρήστες του διαδικτύου αλλά  τις δικαστικές αίθουσες και τη
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 19, 2010, 05:36:34 pm από zagorakis »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:00:21 »

Αποσυνδεδεμένος zst

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Αυγούστου 19, 2010, 05:35:15 pm »
η προεδρος εχει δικιο
μιλτο
πριν αλεκτωρ λαλησαι
διαστρεβλωσες τα λογια μου
4 ωρες
οχι πληρες
και οχι μηδενικης
καλη ωρα ειχαμε και μια συζυγο χειρουργού(σε αφηνει η συζυγος να παρατονιζεις;)
3 ωρες τη βδομαδα
για χομπυ δουλευε καλη ωρα
αχ ποτε θα πληρωθουμε να παρω μια κουκλα στο παιδι μου; ελεγε

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Αυγούστου 19, 2010, 05:38:42 pm »
Πάλι οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ βρήκαν τη λύση:

Κατασκευή ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ με κόστος μόνο 60 ευρώ![/b][/color]
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 19, 2010, 05:42:51 pm από zagorakis »

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Αυγούστου 19, 2010, 05:42:52 pm »
Προς τους ωρομίσθιους -αναπληρωτές καθηγητές γενικής παιδείας στα πρώην ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Συνάδελφοι, θα πρέπει να καταλάβετε πως το θέμα μας έχει κλείσει.
Οι όποιες διεκδικήσεις μας συνδικαλιστιικές ή δικαστικές δεν αφορούν τους ανώνυμους πλην μόνιμους εκπαιδευτικούς του υπ παιδείας -χρήστες του διαδικτύου αλλά  τις δικαστικές αίθουσες και τη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Αυγούστου 19, 2010, 05:45:15 pm »

Κατασκευή Διαδραστικού Πίνακα με κόστος μόνο 60 ευρώ.

Μάλλον οι οαεδίτες είναι πιο προχωρημένοι από σένα Μίλτο.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Αυγούστου 19, 2010, 05:49:58 pm »

Εννοείται πως δεν πουλάμε τις γνώσεις μας. Τις δίνουμε δωρεάν στους ενδιαφερόμενους του Υπουργείου

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Αυγούστου 19, 2010, 05:51:17 pm »

Εννοείται πως δεν πουλάμε τις γνώσεις μας. Τις δίνουμε δωρεάν στους ενδιαφερόμενους του Υπουργείου
Την ψυχή σου όμως;;;

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Αυγούστου 19, 2010, 06:16:16 pm »
ΠΡΟΣ zst

Συγνώμη αλλά,  ενοχλείς τους συναδέλφους (πρώην οαεδίτες), οι οποίοι απλά εκνευρίζονται

Φιλικά
Υπερμαχία

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Αυγούστου 19, 2010, 07:40:33 pm »
Μια μορφή σάτιρας είναι και η παρωδία. Για να σατιρίσει την πολυθεσία του καλού λογοτέχνη Ζαχαρία Παπαντωνίου, ο οποίος ευνοήθηκε από τον
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Αυγούστου 19, 2010, 07:42:39 pm »
Φίλε/η zagorakis.

Όταν γίνεις μόνιμος μην ξανα ασχοληθείς με προβλήματα συναδελφων αναπληρωτών ή ωρομισθίων. απλά να κατεβαίνεις σε διαδηλώσεις των ΕΛΜΕ και μόλις σου πετάνε μία αύξηση 10 ευρώ σαν κόκκαλο σε σκυλί να το βουλώνεις όπως κάνουν οι περισσότεροι μόνιμοι.

Αυτή είναι η ιδεολογία της συναδελφικότητας; Πολύ εύκολο να ξεχάσεις από εκεί που πέρασες.

Υ.Γ.  Ναι είμαι μόνιμος για να φύγει οποιαδήποτε απορία.
Μα, Μίλτο, δεν νομίζω η φίλτατη να πέρασε από'κεί που πέρασες εσύ!!!
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Αυγούστου 19, 2010, 07:56:38 pm »
ΠΡΟΣ zst

Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείς να κάνεις! Να αποδείξεις τι! Θα δώσεις λογαριασμό για τον τρόπο πρόσληψής σου σε δημόσιο σχολείο. Δηλαδή θα πρέπει να πάρουμε την άδεια από τον milto ή τον aristo για να δουλέψουμε;Αν δεν το γνωρίζεις ψάξε σε προηγούμενες σελίδες να δεις πόσα χρόνια και πόσες σελίδες έχουμε αφιερώσει για το θέμα αυτό.

Συγνώμη αλλά,  ενοχλείς τους συναδέλφους (πρώην οαεδίτες), οι οποίοι απλά εκνευρίζονται

Φιλικά
Υπερμαχία

Εκφράζω μόνο την αηδία μου ..., που μια εύλογη απορία μου περί του πότε θα ολοκληρωθεί μια "τζάμπα" βεντέτα ..., η θέση μου πως όλοι - κι εσύ, παρά την εριστικότητά σου επί δικαίων και αδίκων - είμαστε συνάδελφοι και η  άποψή μου περί αδικίας (νομότυπης,... μα αδικίας) σε οδήγησαν 3 φορές να μου απευθύνεις χολή - παράλληλα με τη χολή που εκτοξεύεις σε όλους όσοι δεν ταυτίζονται με τις "φωτισμένες" δικές σου σκέψεις ...

Χωρίς - όπως, προφανώς, τόσο έντονα πασχίζεις ν' αποδείξεις πως δεν αξίζεις - την ελάχιστη φιλική διάθεση ...

Θόδωρος ...

Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά