0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να φύγουν κι αυτοί.
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 21, 2010, 11:52:28 amΠαράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 21, 2010, 11:43:56 am... Το θέμα είναι, ότι ξεκίνησε η "Μάχη"... η "ΥπερΜάχη " να λες !!!Άδικο έχω Μάρκο;
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 21, 2010, 11:43:56 am... Το θέμα είναι, ότι ξεκίνησε η "Μάχη"... η "ΥπερΜάχη " να λες !!!
... Το θέμα είναι, ότι ξεκίνησε η "Μάχη"...
Δηλαδή δεν σας ενδιαφέρει να διοριστούν όλοι οι "παλιοί" εκπαιδευτικοί, αλλά μόνο να φύγουν οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ. (Οι άλλοι: ιδιωτικοί, τουριστικές σχολές, κλπ ας παραμείνουν).Μάλλον κυριαρχεί το μίσος παρά η λογική.
Για να σκεφτούν οι θιγόμενοι έτσι που λες, κρίνοντας εξ ιδίων, (Πολύ πιθανό, και γιατί όχι άλλωστε;) πρέπει να πάρει τώρα όλους όσους θεμελιώνουν διορισμό φέτος και του χρόνου να κάνει και τους "έκτακτους" διορισμούς που λες, χωρίς να περάσουμε στο νέο σύστημα...
Εσείς που μένετε στην Αθήνα βάλτε τα μέσα μήπως και φιλοτιμηθεί η κ. Διαμαντοπούλου και κάνει έκτακτους διορισμούς. Πλησιάζουν και εκλογές, κάτι μπορεί να γίνει.
Ας κατέβουν κάποιες- κάποιοι από το καλάμι... Δεν είναι πολίτες β κατηγορίας οι του οαεδ...Οεαδίτισα με 3 μήνες προυπηρεσία από τον οαεδ, 3 συνεχόμενες επιτυχίες στον ασεπ, μεταπτυχιακό, διδακτορικό εν εξελίξει, αδιόριστη και όχι βύσμα...έλεος πια...για κοιτάξτε πόσοι διορίστηκαν και πήγαν αναπληρωτές μόνο από πδσ και μετά τα λέμε....
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Αυγούστου 21, 2010, 11:38:00 amΕσείς που μένετε στην Αθήνα βάλτε τα μέσα μήπως και φιλοτιμηθεί η κ. Διαμαντοπούλου και κάνει έκτακτους διορισμούς. Πλησιάζουν και εκλογές, κάτι μπορεί να γίνει.οταν λες "να βαλουμε τα ..."μέσα" εμεις που μενουμε Αθήνα, τι εννοεις?
Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα και το δίκαιο θα ήταν να μετράει όλων η προυπηρεσία εφόσον έχουν επιτυχία στο διαγωνισμό του ασεπ, να μπει ένα πλαφόν.Και το τρίμηνο να μου αφαιρέσουν με το αίμα της καρδιάς μου και εγώ όπως πολλοί έχω μαζέψει αρκετά μόρια από το διαγωνισμό του ασεπ, έχω μία αξιοσέβαστη προυπηρεσία τρέχοντας στα βουνά και στα λαγκάδια όπως εσείς και δε φοβάμαι να ξαναδώσω ασεπ αν χρειαστεί......το διάβασμα δεν το φοβήθηκα ποτέ... αλλά δεν μπορεί όλοι να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι.
Παράθεση από: VIR στις Αυγούστου 21, 2010, 05:01:25 pmΠροσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα και το δίκαιο θα ήταν να μετράει όλων η προυπηρεσία εφόσον έχουν επιτυχία στο διαγωνισμό του ασεπ, να μπει ένα πλαφόν.Και το τρίμηνο να μου αφαιρέσουν με το αίμα της καρδιάς μου και εγώ όπως πολλοί έχω μαζέψει αρκετά μόρια από το διαγωνισμό του ασεπ, έχω μία αξιοσέβαστη προυπηρεσία τρέχοντας στα βουνά και στα λαγκάδια όπως εσείς και δε φοβάμαι να ξαναδώσω ασεπ αν χρειαστεί......το διάβασμα δεν το φοβήθηκα ποτέ... αλλά δεν μπορεί όλοι να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι.Α' μπράβο! Αυτό θα ήθελα και εγώ, αλλά δεν το έκαναν τόσα χρόνια! Το λέω και το ξαναλέω: 12 χρόνια μετά από το πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, διορίζονται ακόμη άτομα, που δεν έχουν να δείξουν ούτε μία επιτυχία στον διαγωνισμό! Και οι περισσότεροι του ΟΑΕΔ είναι τέτοιοι!