0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παναγίτσα μου τι ζω;;; Γιατί να μπω στη μέση;σφαίραααα!Θα τη γλυτώσω αρίστο;;
Από ποια σελίδα πρέπει να παρακολουθήσω το θέμα για να καταλάβω τι λέτε?
Και ξανά: Ε, λοιπόν, πολύ θα'θελα να μάθω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα,ποιος πίνει τους καφέδες και ποιος βάζει να παίρνουν τηλέφωνα την ...εξουσία για ίδιον όφελος,εξομολογημένη η αμαρτία μου!ο Κρυφός παππάς δεν γίνεται κι ανέ γενεί, δεν κρύβεται, που λέμε και στην Κρήτη...Μια μέρα ΟΛΑ τα κρυφά θα γίνουν φανερά, ΟΛΑΑΑ!!!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 21, 2010, 07:28:25 pm Και ξανά: Ε, λοιπόν, πολύ θα'θελα να μάθω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα,ποιος πίνει τους καφέδες και ποιος βάζει να παίρνουν τηλέφωνα την ...εξουσία για ίδιον όφελος,εξομολογημένη η αμαρτία μου!ο Κρυφός παππάς δεν γίνεται κι ανέ γενεί, δεν κρύβεται, που λέμε και στην Κρήτη...Μια μέρα ΟΛΑ τα κρυφά θα γίνουν φανερά, ΟΛΑΑΑ!!!Τι λες βρε Ιωάννα, αν κατάλαβα καλά έχω τέτοιο ταλέντο και δεν το ξέρω; Δηλαδή δίνω εντολές να πάρουν τηλέφωνο...και έχω την εξουσία.Εγώ είμαι αυτή; Μπράβο μου και φτου μου να μην με ματιάξω, γιατί στο τέλος, δεν γίνεται θα αυτοματιαχτώ με όλα αυτά...και πόσους πια καφέδες να πιω; Έχω όμως κάποιες απορίες. Που παίρνουν τηλέφωνο; Εγώ το ξέρω; Και τι λένε; Αλλά κυρίως μου λένε και τι λένε στο τηλέφωνο;Πάνο, sorry, αλλά δεν την γλιτώνεις τη σφαίρα, γιατί από τη μια να πηγαίνει στον αέρα, από την άλλη να μπλοκάρει (όπλο είναι και αυτό), από την άλλη άστοχα, ε τι , φυλάξου για σίγουρα πράγματα
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 21, 2010, 09:08:18 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 21, 2010, 07:28:25 pm Και ξανά: Ε, λοιπόν, πολύ θα'θελα να μάθω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα,ποιος πίνει τους καφέδες και ποιος βάζει να παίρνουν τηλέφωνα την ...εξουσία για ίδιον όφελος,εξομολογημένη η αμαρτία μου!ο Κρυφός παππάς δεν γίνεται κι ανέ γενεί, δεν κρύβεται, που λέμε και στην Κρήτη...Μια μέρα ΟΛΑ τα κρυφά θα γίνουν φανερά, ΟΛΑΑΑ!!!Τι λες βρε Ιωάννα, αν κατάλαβα καλά έχω τέτοιο ταλέντο και δεν το ξέρω; Δηλαδή δίνω εντολές να πάρουν τηλέφωνο...και έχω την εξουσία.Εγώ είμαι αυτή; Μπράβο μου και φτου μου να μην με ματιάξω, γιατί στο τέλος, δεν γίνεται θα αυτοματιαχτώ με όλα αυτά...και πόσους πια καφέδες να πιω; Έχω όμως κάποιες απορίες. Που παίρνουν τηλέφωνο; Εγώ το ξέρω; Και τι λένε; Αλλά κυρίως μου λένε και τι λένε στο τηλέφωνο;Πάνο, sorry, αλλά δεν την γλιτώνεις τη σφαίρα, γιατί από τη μια να πηγαίνει στον αέρα, από την άλλη να μπλοκάρει (όπλο είναι και αυτό), από την άλλη άστοχα, ε τι , φυλάξου για σίγουρα πράγματαΚαταρχάς, πολύ με τιμά που επιτέλους μου απευθύνεις τον λόγο...Απ' όσα έχω πει αυτό επέλεξες να σχολιάσεις...Τέλος πάντων, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός...Eσύ δεν είπες ότι η Vir έβαζε να σε παίρνουν τηλέφωνο, για να κάνεις πράγματα;Ε, αν δεν έχεις ...εξουσία να κάνεις και να δείξεις, γιατί απειλείς ότι θα κάνεις τούτο και κείνο; Εγώ τα λέω; Εσύ τα λες!Όσο για τους καφέδες, η Vir τα'πε, εμένα ρωτάς;Κάτι που έχω πει εγώ, δεν έχεις να σχολιάσεις;
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 21, 2010, 09:21:53 pmΠαράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 21, 2010, 09:08:18 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 21, 2010, 07:28:25 pm Και ξανά: Ε, λοιπόν, πολύ θα'θελα να μάθω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα,ποιος πίνει τους καφέδες και ποιος βάζει να παίρνουν τηλέφωνα την ...εξουσία για ίδιον όφελος,εξομολογημένη η αμαρτία μου!ο Κρυφός παππάς δεν γίνεται κι ανέ γενεί, δεν κρύβεται, που λέμε και στην Κρήτη...Μια μέρα ΟΛΑ τα κρυφά θα γίνουν φανερά, ΟΛΑΑΑ!!!Τι λες βρε Ιωάννα, αν κατάλαβα καλά έχω τέτοιο ταλέντο και δεν το ξέρω; Δηλαδή δίνω εντολές να πάρουν τηλέφωνο...και έχω την εξουσία.Εγώ είμαι αυτή; Μπράβο μου και φτου μου να μην με ματιάξω, γιατί στο τέλος, δεν γίνεται θα αυτοματιαχτώ με όλα αυτά...και πόσους πια καφέδες να πιω; Έχω όμως κάποιες απορίες. Που παίρνουν τηλέφωνο; Εγώ το ξέρω; Και τι λένε; Αλλά κυρίως μου λένε και τι λένε στο τηλέφωνο;Πάνο, sorry, αλλά δεν την γλιτώνεις τη σφαίρα, γιατί από τη μια να πηγαίνει στον αέρα, από την άλλη να μπλοκάρει (όπλο είναι και αυτό), από την άλλη άστοχα, ε τι , φυλάξου για σίγουρα πράγματαΚαταρχάς, πολύ με τιμά που επιτέλους μου απευθύνεις τον λόγο...Απ' όσα έχω πει αυτό επέλεξες να σχολιάσεις...Τέλος πάντων, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός...Eσύ δεν είπες ότι η Vir έβαζε να σε παίρνουν τηλέφωνο, για να κάνεις πράγματα;Ε, αν δεν έχεις ...εξουσία να κάνεις και να δείξεις, γιατί απειλείς ότι θα κάνεις τούτο και κείνο; Εγώ τα λέω; Εσύ τα λες!Όσο για τους καφέδες, η Vir τα'πε, εμένα ρωτάς;Κάτι που έχω πει εγώ, δεν έχεις να σχολιάσεις; Άστα βρε Ιωάννα (υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν μπορώ να πω περισσότερα).Δεν απειλώ, κανέναν, ξέρει εκείνη. Αφού καταδέχτηκε και μπήκε στο ίδιο τσουβάλι μαζί μας, τι το περάσαμε άντε άντε ; Να μην ξέρουμε με ποιον μοιραζόμαστε το τσουβάλι; Τι έτσι στα τυφλά.Δεν ξέρω τι είπες και δεν το σχολίασα. Αν είναι προσωπικό θέμα δικό μου ή συναδέλφων μου δεν απαντώ σε προσωπικές ερωτήσεις