0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: podiki στις Μαΐου 02, 2010, 09:54:04 pmΠάντως κάποιοι που περιμένουν ότι θα γίνει χαμός έχουν αρχίσει να ξεσκονίζουν τις καραμπίνες απ τις ντουλάπες. Προβλεπεται μεγάλη ταραχή , έγω πάντως θα κατέβω στους δρόμους με τη σκούπα μου . φαντασου στην Κρητη που έχουν και πολλες
Πάντως κάποιοι που περιμένουν ότι θα γίνει χαμός έχουν αρχίσει να ξεσκονίζουν τις καραμπίνες απ τις ντουλάπες. Προβλεπεται μεγάλη ταραχή , έγω πάντως θα κατέβω στους δρόμους με τη σκούπα μου .
το 1999 ο λαουτζικος εχασε τρισεκατομμυρια στο χρηματιστηριο και δεν εγινε τιποτα..μυτη δεν ανοιξε...θα γινει τωρα που χανει ο αλλος 1.000-2000 ευρω το χρονο ; χλωμο εως πολυ χλωμο...μερικες 48ωρες και παπαλα...τα κεφαλια μεσα παλι...
όπως έγραψαν κι άλλοι εδώ μέσα, αν όλα αυτά τα είχε κάνει ο Κωστάκης, θα είχε χαθεί το σύμπαν...τώρα με το γιωργάκη, το κάνουμε γαργάρα... άρα, ποιός φταίει; μας έχουν φαίνεται εκπαιδεύσει καλά πως το σοσιαλι(η)στικό πήδημα είναι αποδεκτό αφού έχει τον αέρα της...αλλαγής. Μονο που δε φταίνε αυτοί - μάλλον εμέις φταίμε που το αποδεχτήκαμε.
Παράθεση από: Martha72 στις Μαΐου 02, 2010, 11:23:08 pmόπως έγραψαν κι άλλοι εδώ μέσα, αν όλα αυτά τα είχε κάνει ο Κωστάκης, θα είχε χαθεί το σύμπαν...τώρα με το γιωργάκη, το κάνουμε γαργάρα... άρα, ποιός φταίει; μας έχουν φαίνεται εκπαιδεύσει καλά πως το σοσιαλι(η)στικό πήδημα είναι αποδεκτό αφού έχει τον αέρα της...αλλαγής. Μονο που δε φταίνε αυτοί - μάλλον εμέις φταίμε που το αποδεχτήκαμε.μια ζωη μας εκπαιδευουν πως να μην πετυχει ;αλλά ειναι προσωρινο ξερεις σε 2-3 χρονια θα υπαρξει ανακαμψη και θα πανε ολα στη θεση τους θα γυρισουμε και απο την αλλη τοτε
Το γεγονός βέβαια ότι μπορεί αυτοί οι δύο μισθοί να χαθούν λόγω της πλήρους απελευθέρωσης της αγοράς εργασίας, δεν το αναφέρει κανείς τους, για ευνόητους λόγους.
Παράθεση από: aeee στις Μαΐου 02, 2010, 09:55:58 pmΠαράθεση από: podiki στις Μαΐου 02, 2010, 09:54:04 pmΠάντως κάποιοι που περιμένουν ότι θα γίνει χαμός έχουν αρχίσει να ξεσκονίζουν τις καραμπίνες απ τις ντουλάπες. Προβλεπεται μεγάλη ταραχή , έγω πάντως θα κατέβω στους δρόμους με τη σκούπα μου . φαντασου στην Κρητη που έχουν και πολλες Α μπα, για την Κρήτη μην ανησυχείς, φύλλο δεν κουνιέται...κοιμάται ήσυχη και μακάρια τον ύπνο του δικαίου - κάτι το "πράσινο κάστρο", κάτι τα απίστευτα ρουσφέτια που δίνουν και παίρνουν στο νησί σαν να μην υπήρχε κρίση, κάτι τα λεφτά που έχουν πέσει και υπάρχουν γενικώς από αγροτικές "δεύτερες" δουλειές και...άλλες :-)....πιο πιθανό το έχω να βγουν τα όπλα για το ποιο χωριό θα πάρει την έδρα του νέου δήμου, το δικό μας ή το δίπλα...:-)
Παράθεση από: mardz στις Μαΐου 02, 2010, 11:29:33 pmΠαράθεση από: Martha72 στις Μαΐου 02, 2010, 11:23:08 pmόπως έγραψαν κι άλλοι εδώ μέσα, αν όλα αυτά τα είχε κάνει ο Κωστάκης, θα είχε χαθεί το σύμπαν...τώρα με το γιωργάκη, το κάνουμε γαργάρα... άρα, ποιός φταίει; μας έχουν φαίνεται εκπαιδεύσει καλά πως το σοσιαλι(η)στικό πήδημα είναι αποδεκτό αφού έχει τον αέρα της...αλλαγής. Μονο που δε φταίνε αυτοί - μάλλον εμέις φταίμε που το αποδεχτήκαμε.μια ζωη μας εκπαιδευουν πως να μην πετυχει ;αλλά ειναι προσωρινο ξερεις σε 2-3 χρονια θα υπαρξει ανακαμψη και θα πανε ολα στη θεση τους θα γυρισουμε και απο την αλλη τοτε αχ ωραία....να γυρίσουμε λιλγο βρε παιδί μου γιατί πιάστηκα!!!!