Σύνολο ψηφοφόρων: 260
Η ψηφοφορία έληξε: Μαΐου 07, 2010, 06:05:57 pm
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sirea στις Μαΐου 04, 2010, 03:51:54 pmΠαράθεση από: morgan στις Μαΐου 04, 2010, 03:28:07 pmΠαράθεση από: προδρομος στις Μαΐου 02, 2010, 06:09:01 pmαπορώ εγώ με τι νου και ποια αξιοπρέπεια κάποιος θα ψηφίσει ότι δεν θα συμμέτεχει στην απεργιαΑν είναι μόνιμος, 50+, ψυχικά και ηθικά πεθαμένος, σκέφτεται το 50άρικο ενώ άλλοι παίζουν ξύλο με τα ματ, είναι στο σχολείο μου και ήξερε να ανοίξει έναν η/υ,,, τότε άνετα θα ψήφιζε ότι δεν θα συμμετέχει.Το νου μας μην καταντήσουμε καμμιά μέρα με τέτοια μυαλά...Ντρέπομαι που το λέω, αλλά ίσως καταντήσουμε κ χειρότεροι... Υ.Γ1: Κ εγώ έχω ανάγκη τα 100 ευρώ. Για να ζήσω δουλεύω, όχι από χόμπι κ διασκέδαση (άσχετα αν έκανα το χόμπι μου επάγγελμα, γιατί λατρεύω να μπαίνω σε τάξη! ). Κ το δικό μου σπίτι άγγιξαν τα μέτρα, όταν ο σύζυγος υπολόγισε ότι ετησίως χάνει αυτός μόνο 3.500. Αλλά απήργησα. Υ.Γ2: Έστω κ για τους συναδέλφους που μπήκαν χτες στη ΝΕΤ έπρεπε να έχει τρομερή απήχηση η απεργία.
Παράθεση από: morgan στις Μαΐου 04, 2010, 03:28:07 pmΠαράθεση από: προδρομος στις Μαΐου 02, 2010, 06:09:01 pmαπορώ εγώ με τι νου και ποια αξιοπρέπεια κάποιος θα ψηφίσει ότι δεν θα συμμέτεχει στην απεργιαΑν είναι μόνιμος, 50+, ψυχικά και ηθικά πεθαμένος, σκέφτεται το 50άρικο ενώ άλλοι παίζουν ξύλο με τα ματ, είναι στο σχολείο μου και ήξερε να ανοίξει έναν η/υ,,, τότε άνετα θα ψήφιζε ότι δεν θα συμμετέχει.Το νου μας μην καταντήσουμε καμμιά μέρα με τέτοια μυαλά...
Παράθεση από: προδρομος στις Μαΐου 02, 2010, 06:09:01 pmαπορώ εγώ με τι νου και ποια αξιοπρέπεια κάποιος θα ψηφίσει ότι δεν θα συμμέτεχει στην απεργιαΑν είναι μόνιμος, 50+, ψυχικά και ηθικά πεθαμένος, σκέφτεται το 50άρικο ενώ άλλοι παίζουν ξύλο με τα ματ, είναι στο σχολείο μου και ήξερε να ανοίξει έναν η/υ,,, τότε άνετα θα ψήφιζε ότι δεν θα συμμετέχει.
απορώ εγώ με τι νου και ποια αξιοπρέπεια κάποιος θα ψηφίσει ότι δεν θα συμμέτεχει στην απεργια
Μπορεί να μας εξηγήσει έστω ένας από αυτούς που δε ντρέπονται να δηλώνουν ότι δε θα απεργήσουν καμία μέρα, τους πραγματικούς λόγους της απόφασής του;
Υπήρξε πρόβλημα σε εξεταστικά κέντρα Πανελλαδικών εξετάσεων αποφοίτων ΤΕΕ; Γνωρίζει κανείς;
Στην περίπτωση πάντως που σε κάποια από τα κέντρα αυτά δεν διενεργηθούν εξετάσεις λόγω της απεργίας, τότε το υπουργείο θα μεταθέσει τη διαδικασία για την ερχόμενη εβδομάδα.
Παράθεση από: aziuol στις Μαΐου 04, 2010, 10:18:06 pmΣτην περίπτωση πάντως που σε κάποια από τα κέντρα αυτά δεν διενεργηθούν εξετάσεις λόγω της απεργίας, τότε το υπουργείο θα μεταθέσει τη διαδικασία για την ερχόμενη εβδομάδα.Έγινε τελικά αναβολή σε κάποιο ή κάποια κέντρα;