*

Αποστολέας Θέμα: Επείγον-Εκπομπή στη ΝΕΤ-Διαμαντοπούλου  (Αναγνώστηκε 71620 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΕΙΓΟΝ-ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗ ΝΕΤ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 03, 2010, 06:58:27 pm »
Σταματήστε, βρε συνάδελφοι....papariet, μάλλον δεν έχεις έρθει ποτέ σε συνέλευση, δεν έχεις διαβάσει κείμενα, δεν έχεις έρθει σε πορεία, γιατί διαφορετικά θα ήξερες όλα όσα λέμε για το σχολείο. Κι αν δε μας αφήσουν...πρόβλημά της. Θα εκτεθεί παραπάνω. Και δεν πάμε για ντου....αν ήταν δε θα το δημοσιεύαμε...πάμε για διαμαρτυρία! Από εδώ και πέρα θα μας βρίσκει παντού μπροστά της.-

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:37:50 »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 03, 2010, 07:02:27 pm »
Συνάδελφοι, μην τους βοηθάτε να διαλύουν κάθε θέμα στο φόρουμ, γιατί τελικά αυτός είναι ο στόχος τους. Μόλις δουν κάτι  "επικίνδυνο", κάτι που μπορεί να σπάσει τη βιτρίνα της φασιστικής δημοκρατίας τους , παρεμβαίνουν για να χάσουμε τον στόχο.
Καλύτερα να κάνουμε σα να μη βλέπουμε τα μηνύματα που γράφουν. Είναι προφανής η έλλειψη επιχειρηματολογίας και η χρήση μόνο σοφισμάτων, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αναλωνόμαστε σε συζητήσεις με τιποτένιους. Αυτοί εξάλλου είναι που στηρίζουν και τροφοδοτούν όλη αυτή τη βρωμιά και ενθαρρύνουν τους απατεώνες που μας κυβερνούν στα εγκλήματα τους.

Ας κοιτάξουμε πως θα γίνει να βρεθούμε όσο γίνεται περίσσοτεροι στην Αγία Παρασκευή σήμερα!! Αυτό είναι το ζητούμενο: Η διαμαρτυρία μας για τους μέχρι τώρα "γόνιμους μονολόγους" της ατσαλάκωτης φρικτής και εμετικής διαμ.
Να δούμε πως θα γίνει να είμαστε όλοι εκεί!!!
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος Melina04

• Πλήρες μέλος
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 03, 2010, 07:05:52 pm »
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 03, 2010, 07:09:50 pm »
Σήμερα έδειξε στη
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:37:50 »

Αποσυνδεδεμένος kbazar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 03, 2010, 07:28:23 pm »
''Ξεφορτώστε'' όλοι πάνω της :-X και αυτό το άρθρο http://www.alfavita.gr/ank_b/ank29_11_9_936.php :-X :-X, έτσι, γιατί τα ήξεραν όλα από την αρχή και ''δούλευαν'' τον κοσμάκη :-X :-X
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 03, 2010, 11:34:22 pm από kbazar »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 03, 2010, 07:35:22 pm »
Ρε παδιά,νομίζετε ότι δε θέλει να διορίσει κόσμο και να αφήνει τον κόσμο ικανοποιημένο,άρα να μαζεύει και ψηφαλάκια? Δε βλέπετε τι γίνεται με την οικονομία? Κόβουν από παντού!
Και το κακό είναι ότι το ΔΝΤ δε μας έλυσε το πρόβλημα!
Αν σε κανα δυο χρονάκια μετά από τα μέτρα που πήραν (και από άλλα που ίσως χρειαστεί να πάρουν), η κατάσταση δεν έχει την εξέλιξη που περιμένουν θα μας πετάξουν με τις κλωτσιές έξω από το ευρώ!

Εμένα μου τη δίνει που το πασοκ πάει να μας βγάλει όλους τους εκπαιδευτικούς άχρηστους βυσματικούς τεμπέληδες,αντί να βγει και να πει "δεν υπάρχει σάλιο, όχι για να διοριστούν νέοι,αλλά ούτε για να πληρωθούν οι παλιοί".

Ότι και να κάνουμε είναι μάταιο. Άλλος κάνει κουμάντο πλέον. Ίσως να μας βγει και σε καλό,δε ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 03, 2010, 07:47:12 pm »

Ότι και να κάνουμε είναι μάταιο. Άλλος κάνει κουμάντο πλέον. Ίσως να μας βγει και σε καλό,δε ξέρεις...

Μάταιο είναι να σκέφτεται κανείς ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο από μόνα τους. Αν πάντα σκέφτονταν έτσι, τότε δεν θα γινόταν καμία επανάσταση και καμία αλλαγή στις κοινωνίες ανά τους καιρούς. Δυστυχώς μια τέτοια επανάσταση δεν έχει ωριμάσει ακόμα στα μυαλά μας (και των ευρωπαίων συμπολιτών μας), αλλά θα έρθει κάποτε η στιγμή. Μέχρι τότε.. κουράγιο (που έλεγε και ο Όλι Ρεν :P) και αντίδραση!
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 03, 2010, 07:50:05 pm »

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 03, 2010, 07:53:36 pm »
Ρε παδιά,νομίζετε ότι δε θέλει να διορίσει κόσμο και να αφήνει τον κόσμο ικανοποιημένο,άρα να μαζεύει και ψηφαλάκια? Δε βλέπετε τι γίνεται με την οικονομία? Κόβουν από παντού!
Αν σε κανα δυο χρονάκια μετά από τα μέτρα που πήραν (και από άλλα που ίσως χρειαστεί να πάρουν), η κατάσταση δεν έχει την εξέλιξη που περιμένουν θα μας πετάξουν με τις κλωτσιές έξω από το ευρώ!

Εμένα μου τη δίνει που το πασοκ πάει να μας βγάλει όλους τους εκπαιδευτικούς άχρηστους βυσματικούς τεμπέληδες,αντί να βγει και να πει "δεν υπάρχει σάλιο, όχι για να διοριστούν νέοι,αλλά ούτε για να πληρωθούν οι παλιοί".

Δε λέμε το ατίθετο, ούτε η αντίδρασή μας σχετίζεται μόνο με τον οικονομικό τομέα..Το νομοσχέδιο έχει πολλές διαφορετικές τρύπες ..

Αλλά αν θέλεις να σου απαντήσω ειλικρινά στην ερώτησή σου, ΝΑΙ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη έτσι κι αλλιώς δε θέλει να διορίσει εκπαιδευτικούς με το μίσος που μας δείχνει.Νομίζω πως αν μπορούσε θα μετέτρεπε τα σχολεία σε ψηφιακά, η μόνη επαφή που θα είχαν τα παιδιά θα ήταν ο υπολογιστής.Αυτή την εντ'υπωση μου έχει δημιουργήσει.
Χθες ήμουν με έναν οικογενειακό φίλο που την ξέρει από μικρή και λέει έπαιζε στο σταθμό των τρένων στην Κοζάνη και έμπαινε κάτω από τα βαγόνια.Της φώναζαν να μην παίζει  εκεί αλλά αυτή στον κόσμο της.Άδικη που είναι η ζωή..πάντα λάθος στιγμή ξεκινούσαν τα τρένα και είναι ακόμα εδώ.. :P

Αποσυνδεδεμένος sakis

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 03, 2010, 07:59:09 pm »
παιδιά αυτό http://proskinio.ert.gr/contact.asp δεν δουλεύει???????γιατί??????

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 03, 2010, 08:01:00 pm »

Δε λέμε το ατίθετο, ούτε η αντίδρασή μας σχετίζεται μόνο με τον οικονομικό τομέα..Το νομοσχέδιο έχει πολλές διαφορετικές τρύπες ..

Αλλά αν θέλεις να σου απαντήσω ειλικρινά στην ερώτησή σου, ΝΑΙ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη έτσι κι αλλιώς δε θέλει να διορίσει εκπαιδευτικούς με το μίσος που μας δείχνει.Νομίζω πως αν μπορούσε θα μετέτρεπε τα σχολεία σε ψηφιακά, η μόνη επαφή που θα είχαν τα παιδιά θα ήταν ο υπολογιστής.Αυτή την εντ'υπωση μου έχει δημιουργήσει.
Χθες ήμουν με έναν οικογενειακό φίλο που την ξέρει από μικρή και λέει έπαιζε στο σταθμό των τρένων στην Κοζάνη και έμπαινε κάτω από τα βαγόνια.Της φώναζαν να μην παίζει  εκεί αλλά αυτή στον κόσμο της.Άδικη που είναι η ζωή..πάντα λάθος στιγμή ξεκινούσαν τα τρένα και είναι ακόμα εδώ.. :P

καμία άλλη πληροφορία δεν έδωσε;;
θα μας ήταν πιο χρήσιμο αν ξέραμε τί έχει σκοπό να κάνει με εμάς! :P
την (αυτο)καταστροφή της ας τη διαχειριστεί μόνη της!ας την κατευθύνει προς εαυτόν!
εμάς να μην μπλέκει!

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 03, 2010, 08:06:22 pm »
Δεν άκουσα τη φωνή της καθόλου..καλύτερα δηλαδή. Η υφυπουργός μιλούσε και έλεγε τα γνωστά σε όλους. Δεν παρακολούθησα την 4η και τελευταία συνεδρίαση γιατί τα νεύρα μου δεν ήταν καλά, δεν ξέρω κιόλας αν την έδειξαν μετά τις διαφημίσεις.Δεν έχασες τπτ πάντως ίσα-ίσα..

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 03, 2010, 08:09:00 pm »
Αααα απάντησε σε σχετική ερώτηση μόνο ότι η Παιδεία εξαιρείται από το πάγωμα προσλήψεων. Συγκεκριμένα τη ρώτησαν (την υφυπουργό) αν ισχυει αυτό που είπε ο Παπανδρεόυ πως για 5 που φεύγουν θα προσλαμβάνεται 1 και είπε πως δεν έχουν βέβαια ατελείωτους πόρους για προσλήψεις αλλά θα γίνουν ακριβώς όσες προσλήψεις χρειάζεται ο μαθητής. Αυτά.

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 03, 2010, 09:18:24 pm »

αν δεν μπορεί να διορίσει όσους νόμιμα το δικαιούνται τότε πώς μιλα στο νομοσχέδιο για προσλήψεις αναπληρωτών;Πώς θα εξασφαλίσει πόρους για αυτούς ;Μήπως πρέπει να φαμε κουτόχορτο;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)