0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ότι και να κάνουμε είναι μάταιο. Άλλος κάνει κουμάντο πλέον. Ίσως να μας βγει και σε καλό,δε ξέρεις...
Σήμερα έδειξε στη
Ρε παδιά,νομίζετε ότι δε θέλει να διορίσει κόσμο και να αφήνει τον κόσμο ικανοποιημένο,άρα να μαζεύει και ψηφαλάκια? Δε βλέπετε τι γίνεται με την οικονομία? Κόβουν από παντού!Και το κακό είναι ότι το ΔΝΤ δε μας έλυσε το πρόβλημα! Αν σε κανα δυο χρονάκια μετά από τα μέτρα που πήραν (και από άλλα που ίσως χρειαστεί να πάρουν), η κατάσταση δεν έχει την εξέλιξη που περιμένουν θα μας πετάξουν με τις κλωτσιές έξω από το ευρώ!Εμένα μου τη δίνει που το πασοκ πάει να μας βγάλει όλους τους εκπαιδευτικούς άχρηστους βυσματικούς τεμπέληδες,αντί να βγει και να πει "δεν υπάρχει σάλιο, όχι για να διοριστούν νέοι,αλλά ούτε για να πληρωθούν οι παλιοί".Ότι και να κάνουμε είναι μάταιο. Άλλος κάνει κουμάντο πλέον. Ίσως να μας βγει και σε καλό,δε ξέρεις...
Παράθεση από: TEM στις Μαΐου 03, 2010, 07:35:22 pmΡε παδιά,νομίζετε ότι δε θέλει να διορίσει κόσμο και να αφήνει τον κόσμο ικανοποιημένο,άρα να μαζεύει και ψηφαλάκια? Δε βλέπετε τι γίνεται με την οικονομία? Κόβουν από παντού!Και το κακό είναι ότι το ΔΝΤ δε μας έλυσε το πρόβλημα! Αν σε κανα δυο χρονάκια μετά από τα μέτρα που πήραν (και από άλλα που ίσως χρειαστεί να πάρουν), η κατάσταση δεν έχει την εξέλιξη που περιμένουν θα μας πετάξουν με τις κλωτσιές έξω από το ευρώ!Εμένα μου τη δίνει που το πασοκ πάει να μας βγάλει όλους τους εκπαιδευτικούς άχρηστους βυσματικούς τεμπέληδες,αντί να βγει και να πει "δεν υπάρχει σάλιο, όχι για να διοριστούν νέοι,αλλά ούτε για να πληρωθούν οι παλιοί".Ότι και να κάνουμε είναι μάταιο. Άλλος κάνει κουμάντο πλέον. Ίσως να μας βγει και σε καλό,δε ξέρεις...Δε λέμε το ατίθετο, ούτε η αντίδρασή μας σχετίζεται μόνο με τον οικονομικό τομέα..Το νομοσχέδιο έχει πολλές διαφορετικές τρύπες ..Αλλά αν θέλεις να σου απαντήσω ειλικρινά στην ερώτησή σου, ΝΑΙ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη έτσι κι αλλιώς δε θέλει να διορίσει εκπαιδευτικούς με το μίσος που μας δείχνει.Νομίζω πως αν μπορούσε θα μετέτρεπε τα σχολεία σε ψηφιακά, η μόνη επαφή που θα είχαν τα παιδιά θα ήταν ο υπολογιστής.Αυτή την εντ'υπωση μου έχει δημιουργήσει. Χθες ήμουν με έναν οικογενειακό φίλο που την ξέρει από μικρή και λέει έπαιζε στο σταθμό των τρένων στην Κοζάνη και έμπαινε κάτω από τα βαγόνια.Της φώναζαν να μην παίζει εκεί αλλά αυτή στον κόσμο της.Άδικη που είναι η ζωή..πάντα λάθος στιγμή ξεκινούσαν τα τρένα και είναι ακόμα εδώ..